עדכונים

Kryptonite

New member
את אבריטיים היא החזיקה../images/Emo168.gif

מדהים ב - SNL, חוץ מכמה קטעים קטנים בהתחלה.

Im Not Dead

New member
דווקא שם רואים איך קשה לה

בפזמון... היא גונחת\נחנקת\מתנשפת והיא לא שרה ממש נכון את הפזמון.

Kryptonite

New member
בפיזמון?../images/Emo168.gif

את הפיזמון של אבריטיים היא תמיד מבצעת טוב, אפילו במיאמי. בבתים תמיד קשה לה יותר (כל העליות בקול המוזרות בבית הראשון ב - SNL, שלא נדבר על מיאמי) בסוף של SNL היא שרה פשוט מושלם.

xtina 4 ever

New member
למי אכפת.../images/Emo210.gif

חבל על הזקנה המטומטמת הזאת, כי בלי בריטני באלבום שלה אני בספק אם היא תעבור את המיליון. למה מי היא בכלל? :/ בחיים שלי לא שמעתי עלייה עד שאמרו שהיא תעשה דואט עם בריטני...

חחחחחחח.......

זה ממש נכון מה שאמרת...... גם אני לא שמעתי עליה.... ובואי נראה איך האלבום שלה מצליח בלי שיהיה את הדואט עם בריט שם...

britmel

New member
תמונות של בריטני עם מעריצים

אף פעם לא ראיתי אותם...
תהנווו מינואר 2005

חמודההההההה

אני מתה על החיוכים שלה בתמונות... חחח.... היא והסטייל שלה.... תראו מה היא לובשת בתמונה.... חחח.... אין על בריטטטטט......!!!!

Invisible Boy

New member
../images/Emo6.gif

Ryan: Where is your wife right now? Kevin: Sleeping. Ryan: Is she in bed? Kevin: yeah she is bed. Ryan: Where are you right now? are you in L.A? Kevin: I'm here man I'm at the house. I'm about to run upstairs and jump in bed I haven't been with her. Ellen: Awww. Do the kids sleep with you guys? Kevin: Yes they do. Like any other day. Ellen: Awwww that's the best. Kevin: But I mean it sucks too, because you know Preston kicks me in the nose a couple of times when we are sleeping. Ryan: That wasn't Prston *laughs* Ryan: Thanks Kevin.

למעלה