עדכונים

yaeli20

New member
עדכונים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה עדכונים קצרים.... 1. ביום שלישי הקרוב 10.6 נארח את אורה אלקן. אורה היא מטפלת משפחתית מת.ל.מ גבעת ברנר ומומחית לנושא היתמות והתמודדות איתו. כולם מוזמנים לשרשר שאלות להודעה למעלה. 2. עמוד הפתיחה של הפורום שונה קצת וכולם מוזמנים לקרוא ולהעיר/להאיר. 3. נוסף סקר חדש כולם מוזמנים לענות! 4. אני מזכירה לכולם שבאחד מהתאריכים 16.6/17.6 אנחנו נקיים מפגש פורום בת"א מי שעדיין לא בדק מתי והאם הוא יכול מתבקש לעשות זאת בהקדם! 5. בקשה קטנה לי אליכם, כמוכם גם אני מאוד אוהבת את השרשורים של הודעות הOFF אבל עם השרשורים האלה יש בעיה קטנה, מכיוון שהם שירשורים קלים וכפיים ורבים מכם מגיבים אליהם ומצרפים דברים (כגון שרשור התמונות והסקרים) הודעות בנושא הפורום יורדות בלי כוונה לתחתית העמוד ולפעמים נעלמות לפני שהן מקבלות תגובות. לכן אם נפתח כבר שרשור OFF בבקשה תמתינו עד שאותו שרשור יעבור לעמוד הבא לפני שאתם פותחים שרשור חדש. 6. אני מזכירה לכולם (למרות שלא נתקלתי לאחרונה בבעיות משמעותיות ואני מעריכה את זה מאוד!) לשמור על שפה שמכבדת את הפורום, לשרשר ולא להציף. אני מקווה שכולם נהנו בארוחת החג.
יעלי

funky n

New member
אממ

בסוף אני לא יכולה ב16/6 יש סיכוי שכן,אבל ממש קטן.

funky n

New member
ב17 יותר נוח

למרות שיש גם ביום הזה יום עמוס אבל אני אגיע אם זה יצא ב17.

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo13.gif

בקשר למפגש, אני אשמח שתודיעי לי לפחות ביום שישי. פשוט, למקרה שאני אגיע אני חייבת לנסות לתכנן את זה מראש. ובקשר לשרשורי ה
אני חשבתי על זה המון לאחרונה. הפורום כאילו מאבד את המהות שלו. אולי כדאי אחת לכמה ימים לקבץ את כל הודעות ה
יחד? סתם הצעה שלי. תודה לך על הכל יעלי.

חברות

לדעתי מהות הפורום זה שכולנו בו יתומים וכולנו כותבים בו אחד לשני. לדעתי זה לא משנה מה נושא ההודעה.

A GIFT OF LOVE

New member
אבל

מהות הפורום היא כתיבה בנושא בו הוא עוסק. הודעות שלא קשורות יכולות להכנס לאוף או להודעה תפוזית. כמובן שאני בעד ליצור קשרים חברתיים דרך הפורום אבל גם לא לאבד את המהות שלו.

funky n

New member
אמממ

אני חושבת שבזמן האחרון יש הרבה שירשורי אופ וזה דיי משתלט על הפורום,אבל מצד שני אם יש תקופות שאין הודעות בנושא יתמות אז לא נכריח אנשים לכתוב. לדעתי כדאי שיהיו מקסימום שניים שלושה אופ וזהו. בכל מקרה לא לפתוח הודעה של מה נשמע או דברים אישיים בשרשור חדש.

A GIFT OF LOVE

New member
רק

שלפעמים ה
הישן יורד לתחתית העמוד. לכן הצעתי לפתוח עוד אם צריך ובסוף לקבץ יחד את כל השרשורי
.

למעלה