עדכונים.

תשובות:

אני לא חושבת שיש טעם לפצל את הקטגוריה של יוגי ויאמי. במדה ויהיה הפרש ניכר בין מספר התמונות של יאמי למס' התמונות של יוגי, אני אוסיף קטגוריה ואעביר את התמונות. לא לכל הדמויות שהזכרת יש קטגוריה עצמאית, כיוון שחלק מהן מהוות ספוילרים לעונות שלא שודרו. דמויות שנצפו על המסך, אך אין להם קטגוריה נפרדת, אפשר להוסיף אל הקטגוריה "כל היתר". תמונות שהועלו אל "כל היתר" כשלמעשה מהוות ספוילר, יועברו אל "ספוילרים". הצעתי לכם להעלות רעיונות לקטגוריות, אך רק SetoGirL לקחה חלק בכך. את (ולא רק את) מוזמנת לציין קטגוריות, אם אני אראה שאין התעלמות מהחוקים ויש טעם בפתיחתם - כך יהיה. ולא, קטגוריה נפרדת לסלאשים ספציפיים אין טעם להציע. נוסף על-כך, תמונות שיפרו את החוקים (שונן איי מוקצן, לדוג') ימחקו מיידית.

כרצונך. ../images/Emo140.gif

אגב, הסרתי את התמונה של טיה שהעלת. את יודעת, חוקים וזה. :ּX

את בטוחה? Oo"

יש תמונה בשם "שומר קלטי" ואותה אחת בשם "ניב הכסף".
אם התבלבלתי ולא הייתי צריכה להעלים את "שומר קלטי", היא תוחזר.

טופל.

כדי שלא יבצר מכם להעלות תמונות מהסוג הנ"ל, נוספה קטגורית ספוילרים לגלריות. תשתדלו לציין מאיזו עונה התמונה נלקחה. ^^~ ובנוגע לנצלו"ש - היית יכולה לשלוח מסר פרטי, או לשרשר אל הכתום של הנהלת הפורומים. ^^" להבא, ניצלו"שים כאלה ימחקו. :ּP

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| סליחה. ^^"

התפוז של הנהלת הפורומים נפתח היום, שלחתי את ההודעה אתמול. X: לקחתי לתשומת ליבי :]

Bakura

New member
../images/Emo96.gif בקשר לגלריות ../images/Emo18.gif../images/Emo11.gif

א. למה אין אחת של סטו וקאטסו? ב. אני חושבת שיש למחוק את התמונה של סטו וקיסארה לאלתר. לא, לא בגלל שאני לא אוהבת את השיפ, אלא בגלל שזו תמונת האנטי מחרידה בה רואים את קיסארה ערומה וקשורה וכשפחת מין פוטנציאלית לזממו של סטו. אם לא מעלים בנים בתנוחות כאלה, גם בנות לא צריכות להיות :X

רואים אותה מאחורה

וחוץ מזה,אני לא בטוחה מה זה שונןאיי מוגזם. אם היא לא נראית לכם,תמחקו אותה.

למעלה