עדכונים

SmartToyBoy

New member
עדכונים../images/Emo26.gif

ערב נעים, כמה דברים: תודה רבה לכל מי שפנה, אנחנו באמת זקוקים לכל עזרה. וברוך ה' דברים נעשים
כל מי שעוד יכול להציע חומר, התייחסות מרבנים, תמיכה טכנית (...) ושאר ירקות - מוזמן ביותר אפשר לפנות אליי גם במסרים או במייל [email protected]. אחרי יום חמישי - לרב רון (yr4u) ובמקרים חריגים לסבבב דיקיי לשאלתך: כרגע החוברת מיועדת להגביר את המודעות בנושא, לעורר בו דיון, ולשבור סטיגמות. אם השגנו לו את זאת - בנתיים - דיינו. כמובן שנשתדל להגדיר את הדברים בצורה מדוייקת יותר לפני יציאת החוברת. הרב רון ערך בימים האחרונים שיחות עם שורה של רבנים. כרגע השם המתגבש הוא "יהודי גאה" (למרות ההתלהבות גם מצידי ל"נפש בנפש"). הדיונים עוד מתמשכים, אך אנחנו מכוונים לסדר גודל של כמה ימים כדי לגבש תוצר סופי, שממנו תתחיל העבודה הקשה של העריכה וההפצה. שוב תודה לכולם על העזרה, ד"ש לזמר אדם
סמארטי.

../images/Emo50.gif

ו... חבל שאינני יכול לתרום הרבה לחוברת, למרות שאני שמח מאוד על הרעיון וכבר מזמן בירכתי את ידידך-ידידנו הרב רון היקר בהצלחה. עם זאת תוכלו לעשות מטעמים מהדברים, שכתבתי עד היום בפורום, ויתכן, שרק הם יוכלו לאכלס חוברת שלמה, אם לא ספר. את התגמולים אני תורם לטובת הרעיון. הרבה ברכות לך, סמרטי, על שאתה מנצל את חופשתך הקצרה לתועלת הכלל. אני מאחל לך, שתפיק את מרב התועלת מפעילות זאת, ותשכיל לנצל אותה גם לטובת השירות הצבאי. אוהבים אותך........................................................

SmartToyBoy

New member
קוראים לי ללכת...

איך ששבוע עובר לו בספיד... בדיוק כמו שאומרים - דברים טובים עוברים מהר! מחר אני חוזר למדים לעוד תקופה (כ- 4 חודשים).
זה אומר להיות כאן פעם בשבועיים בממוצע, לצערי. מקווה שהעניינים יקודמו ושאולי כבר נראה משהו בשטח. התחילה רוח חזקה למדי היום........
אז - שיהיה חורף נעים !!!
בהצלחה לכולכם בלימודים, בעבודה, באהבה ובחיים
אוהב, סמארטי.

למה אתה מצטער?

בחרת לי דרך נהדרת וכולנו גאים בך. לכל טוב יש גם מחיר וצריך לדעת לשם את המחיר. בסך הכל צה"ל צריך קצינים מוכשרים ואחראיים ואם הטובים לא ילכו לשם, מי ילך? אנחנו מחזיקים לך אצבעות ומאחלים לך הצלחה בכל אשר תפנה ואף פעם לא נפסיק לאהוב אותך. ו... סליחה על הקיצור. הזמן רודף אחריי ומאיים עליי בצורה מסוכנת.

למעלה