עדכונים

xtina 4 ever

New member
מהממת!../images/Emo210.gif

שימו לב איך פתאום יש כל כך הרבה תמונות חדשות שלה. =P

britney4u

New member
לא נראה לכם מוזר

שהיא כולה שמחה ומאושרת? כשהיא בתהליכי גירושים... אני מתחיל לחשוב שכל הקטע עם קווין היה הצגה...

tali44

New member
ממש לא נראה לי שזה הצגה,

היא מחייכת כדי להראות שהיא שלמה עם ההחלטה שלה, וכדי שהתקשורת וצלמי הפפראצ'י יראו שהיא לא בוכה ונשברת (כמו שקרה כבר בעבר....) אבל בטח מבפנים קצת קשה לה, בכל זאת --> זה גירושים. והיא תצטרך לגדל את 2 הילדים לבד וכל זה... והיא אם חד הורית ואין לה בעל שיתמוך בה,(אפילו אם כאלה יגידו שהוא לא תומך בה והוא רק צרה וכל השאר, בכל זאת זה בעל וגירושים וזה לא קל) אז היא מנסה להראות לכולם את "בריטני החדשה" שחזרה לעצמה אחרי הלידות ,הרזתה ועכשיו היא פטורה מבעל והיא יכולה ללכת להחליק על הקרח, לעשות שופינג ולבלות במסעדות בחברת המנהל האישי החדש ישן שלה.

ובכל זאת משהו התרחש שם

יותר מדיי מהר ויותר מדיי שקט. בדיוק ביום של הגירושין קווין התארח איפשהו ולא הפסיק לדבר עליה ועל הילדים.. גם.. ממתי גירושין לוקחים כמה שעות? ושוב, כמו שאמרתי, מוזר שבטופס לא השתמשו בשמות מלאים

Woogyman

New member
יש מצב שהטופס לא אמיתי, ../images/Emo110.gif

ויש בהחלט מצב שבריטני (ובטח גם קווין) ידעו שהם הולכים להתגרש אחרי הלידה כבר ממש ממזמן (ובגלל זה הם לא שבורים ויחסית שלמים עם זה) אבל הגירושים עצמם אמיתיים לגמרי לדעתי, אין סיכוי שכל החגיגה הזאת מבוססת על משהו שלא קרה בכלל.

Im Not Dead

New member
חחחח מה הולך פה?

לא רואים אותה חודשיים, פתאום ב24 שעות היא מספיקה גם ללכת ללטרמן להראות את הגוף החדש, גם להתגרש, גם להיראות באלף מקומות. רואים שלארי חזר

Kryptonite

New member
הוא ניהל אותה במשך כל../images/Emo168.gif

הקריירה, עד לתקופה של MP בערך.

Kryptonite

New member
אומרים אגב../images/Emo168.gif

שהם נפרדו כי הוא לא אהב את העובדה שהיא מתחתנת עם קווין. :S

tali44

New member
באמת מה לעזאזל הולך פה....?!?!?!?

כמו שאמרתי כבר לא הייתי פה יממה ופתאום רואים את בריטני במלא מקומות : מחליקה על הקרח, הלכה למסעדה, שופינג,אצל לרטמן) היא הספיקה להתגש ולחזור למנהל האישי הקודם שלה........... הפורום שוקק חיים!

למעלה