עדכונים

מה אפשר לצפות מג'סיקה?../images/Emo122.gif

הבחורה לא יודעת איך עונים על שאלוני שביעות הרצון בבתי מלון אז אתם מצפים שלתמד כריאוגרפיה שלמה?

Kryptonite

New member
העיתון Life & Style פירסם../images/Emo168.gif

ניתוח לקטע על נמרים שבריטני פירסמה באתר הרשמי שלה.
הפסיכולוג שם מסביר שבריטני מרגישה כלואה, ומייחלת שיהיו לה את התכונות שהיא מייחסת לנמר - הפחד וההשתאות שיש כשרואים נמר. מי יודע, אולי בריטני מתרגלת כמה נהימות מול המראה. וואלה...

xtina 4 ever

New member
חחחח..../images/Emo210.gif

זה מתחיל להיות דפוק... כל מילה שבריטני אומרת יתחילו לנתח? זה מזכיר לי שיעור ספרות...עם ניתוחים של שירים..וכל מיני מסקנות טיפשיות שנראה לי אפילו המשורר לא חשב עליהן כשהוא כתב ת'שיר

Im Not Dead

New member
ברור שהנמר זה דימוי לעצמה

לא איך שהם אמרו את זה, אבל מי שחושב יכול לחבר איך זה קשור אליה

Kryptonite

New member
בריטני כתבה שיר ערש../images/Emo168.gif

לשון פרסטון, וכל כך גאה בו שהיא שוקלת להכניס אותו לאלבום הבא שלה. הזמרת, שכרגע נמצאת במהלך ההריון השני שלה, כתבה את האודה אהבה שלה לזאטוטה ועל פי הדיווחים מזמרת לו אותו כל לילה לפני שהוא נרדם. Life Style Extra (UK): Britney Spears has written a lullaby for baby son Sean Preston. The singer, who is currentlView the profile for Britney Spears on Celebrity Spotlightly pregnant with her second child with husband Kevin Federline, has penned the loving ode to the tot and reportedly sings it to him before he goes to sleep at night. Britney is so pleased with her composition that she is hoping to put the song on her long-awaited new album. A source said: "She wanted to write Sean a song to show how much he means to her."

Kryptonite

New member
בואו להיות חלק מהקליפ החדש../images/Emo168.gif

של קווין. ב29 תיערך מסיבה שבה קווין יצלם את הקהל "מאבד שליטה", חלק מהצילומים ישומשו בקליפ לשיר שיהיה אחד הקליפים הכי מדוברים השנה. אפשר לשמוע פה חלק מהשיר שלו http://www.purelv.com/eblast/kFed/kFed.html

בריטני, קווין ושון בוגאס ../images/Emo27.gif

קווין מצלם שם את הקליפ הראשון שלו. מעניין אם בריטני תקפוץ לאיזו הופעת אורח

Woogyman

New member
אני דווקא אהבתי. ../images/Emo110.gif

למרות שאני עדיין נגד כל הקטע של השחור בכלליות.

Im Not Dead

New member
בטח יש משהו אם היא עושה תוספות..

הטקס הזה שקווין הולך אליו?

Kryptonite

New member
פינק ממשיכה../images/Emo168.gif

בהבעת האהבה שלה לבריטני בפומבי. לאחר שכבר פורסם שבאחד המופעים שלה היא הקדישה את השיר Don't Let Me Ge Me בטענה שהיא "זקוקה לאהבה והאנרגיות האלה עכשיו", מעריץ שהיה בהופעה שלה סיפר שלפני אותו השיר היא הרימה את הידיים שלה וצעקה "אני אוהבת את בריטני ספירס!" חמודה.

למעלה