עדכונים

tali44

New member
את הארשונה (הצווחנית)

בהתחלה לא אהבתי כל כך. ועד ששמעתי את הערוכה התחלתי לחרוש על הערוכה, וכששמעתי שוב את המקורית היא נשמעת בהרבה יותר טוב משחשבתי! וגם עכשיו התחלתי לאהוב את Do someting יותר. =]

SuperShiro

New member
כי במקורית יש עוצמה, בערוכה הם

הוציאו את כל העוצמה מהשיר.

אין על המקורית! ../images/Emo45.gif

וואו כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה, עשיתן לי חשק
|שמה|

Britney Style

New member
מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את הגרסאה

הלא ערוכה
לא ידעתי שיש שתי גרסאות

לפני 51 שבועות..

בריטני לבשה בדיוק את אותה שמלה שראינו אותה לובשת אתמול
והיא יושבת עליה גם יותר יפה איכשהו..
איזה הזוי זה שהיא חוזרת על בגדים? כי זה אומר שהיא שומרת חלק מהם ולא ישר זורקת / מעבירה / תורמת. אני רוצה לראות קריבס של הבית שלה ולו רק בשביל לראות את החדר ארונות שיש לה!

0rin

New member
אחלה שהיא לא כמו השאר ../images/Emo210.gif

שלובשת משהו וארח"כ לא לובשת יותר.. לי זה לא מפריע..

חח לא שזה מפריע לי

אם היא שומרת אותם זה פשוט אומר שיש לה כמות עצומה של בגדים.

YugiBoy

New member
חחחח וואי היא נראית טוב יותר!

יותר רזה יותר מטופחת יותר שמחה ויותר יפה (:) ועוד אחרי כל מה שהיא עברה.... והיא לא שומרת כל מה שהיא לובשת.... אם יש בגדים שהיא אוהבת, למה שהיא לא תשמור אותם... המון בטח נמכר \ נזרק \ נתרם \ נעלם מסיבות מסתוריות, אבל פייבוריטים נשארים... בכל זאת היא אשה, וזה מאוד קשה לא ללבוש אותו ההבגד... כי כשאתה אוהב בגד... חבל לוותר. בריטני אני לא מאמין איך אחרי כל התקופה שעברת את נראית הרבה יותר טוב מכל הבחינות.. אפילו השיער הלא אמיתי חח..

WundeRKind

New member
וואו

היא נראית ממש אלגנטית כזאת, ממש מתאים לה המראה הזה...של התמונה החדשה כאילו, אני אוהב אותה ככה..

YugiBoy

New member
אפשר להשיג את התמונה בגדול?

תודה :) ראיתי שיש מקומות שמפיצים תמונות של פפראציז בHQ... חשוב לי, טנקס.

YugiBoy

New member
תודה, אבל:

ממש תודה לך(:) אבל התמונות קטנות ועם קרדיט...:-O

רק ה- 2 הראשונות..

בכל השאר אתה צריך להקליק על התמונה אחרי שהיא נפתחת מחדש.. צירפתי תמונה אמממ אבל בתכלס גם בגודל המקורי הן לא עד כדי כך גדולות, בד"כ אין סופר-HQ מפפראצי. אבל זאת האיכות הכי טובה שיש עד כמה שאני יודעת.

YugiBoy

New member
תודה רבה(:)

באמתהשתמשתי באחת מהתמונות האחרות... אבל בעיקרון חיפשתי את התמונה שאתהראת... (ואני עדיןמחפש) בגדול... כי אםיש את כל השאר...:( בכל מקרה ממש תודה על ההסברים..:)

SuperShiro

New member
בטח שהיא יושבת עליה יותר טוב../images/Emo3.gif

היא גם ממש רזתה, גוון העור שלה כהה יותר, והחזה שלה לא נפול. היא פשוט מדהימה בתמונות האחרונות, כיף לראות אותה ככה

xtina 4 ever

New member
גם כריסטינה ככה.../images/Emo3.gif ../images/Emo210.gif

יש איזה ג'ינס אחד שהיא פשוט חורשת לו על הצורה. ומעיל. והחליפה הזאת. XD

למעלה