עדכונים

little girl3

New member
שיר ישן מ-2002 שבריטני כתבה פעם קראתי שהיא

כתבה אותו לג'סטין על קמארון דיאז

tali44

New member
תכלס, זה ממש מתאים לפי התיאוריה הזו.

ולא ידעתי שבריט כתבה אותו!! בכל מקרה, ממש חבל שהוא לא נכנס לאלבום Britney... הוא היה משדרג את האלבום (למרות שהוא מספיק משודרג!!
) (חחחח אני בטוחה של- Invisible Boy תהיה הערה על זה, כל פעם שאני כותבת הערה על הדיסק britney הוא מגיב לי
)

Invisible Boy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל אמרת הפעם יפה
שהוא מספיק משודרג

YugiBoy

New member
איך הם אוהבים לקחת שיר ישן ולא מוכר

ולהפוך אותו לניו סינגל HIT 07 חח

SuperShiro

New member
שם השיר השני שהזמר T Painהפיק וכתב לבריטני

הוא "Boyfreind".
CAREER heat has a new barometer. No.1 hits are mandatory, but being hot right now means being on Britney Spears's comeback album. For her part, Spears has enlisted the best urban music makers on offer - Pharrell, NeYo, Nate "Danja" Hills and newcomer T-Pain. T-Pain has written and produced two tracks for Spears, titled Boyfriend and Cold As Fire. "They are rebellious songs," says T-Pain, 20, born Faheem Najim. " It's her letting everybody know she doesn't care about all the crap going on in the media."
תרגום היום, לקריירה לוהטת יש מדד חדש. להיטים הם דבר מחייב, אך כרגע להיות לוהט פירושו של דבר להיות באלבום הקאמבאק של בריטני ספירס. ספירס גייסה את אנשי המוזיקה הטובים ביותר שנמצאים באזור – פארל, ניו יו, נייט "דנג'ה" הילס, ואת הפנים החדשות, T Pain. T Pain כתב והפיק שני שירים בשביל ספירס הנושאים את השמות "Boyfreind" [והרי לכם מידע חדש
], ו "Code As Fire" [בפעם הקודמת ששמענו על שם השיר, נאמר כי שמו הוא "Code Of Fire", כרגע אני לא יודעת מה נכון ומה לא.] "מדובר בשירים מרדניים.", אומר T Pain בן ה 20, "זו היא נותנת לכולם לדעת שלא איכפת לה מכל החר* שמסתובב במדיה".

Britney Style

New member
תדלוף כבר נו קדימה תדלוף../images/Emo7.gif

שיידלפו להן רק 30 שיניות בודדות (ששומעים את בריטני שרה!) ואני יהיה מאושר

YugiBoy

New member
קדימה, אתה יכול! גו שיר, גו שיר, גו גו גו שיר

חח.. וואי שידלוף כבררררררררררררררררררררר

SuperShiro

New member
טעיתי../images/Emo122.gif נאמר שקוראים לשיר Code Of Fire

וכעת נאמר שקוראים לו Cold As Fire, לא Code As Fire. קרה כאש נשמע ממש מגניב, מעניין מה הליריקה של השיר

SuperShiro

New member
בריטני וקווין

בצירוף לשמועות הרבות שמסתובבות בשבועות האחרונים, "News Of The World" [אחד המקורות הפחות אמינים שקיימים], ראיין "מקורב" לבריטני שטוען כי היא וקווין בילו את היומיים האחרונים לבד ביחד. הבאתי את השמועה לידיעתכם רק בכדי שתדעו שהיא ככל הנראה לא נכונה. וכיוון שהיא לא נכונה, לא הבאתי את הכתבה ואני גם לא אתרגם אותה, אין טעם

למעלה