עדכונים

SuperShiro

New member
היא התחילה ליפול לה כשהיא יצאה מהאוטו, וכמו

שאתה יכול לשם לב היא שמה את הידיים שלה בניסיון לא כל כך מוצלח להסתיר. אם היא הייתה עושה את זה בכוונה היא לא הייתה משאירה שום מקום לשאלה האם זה נעשה בכוונה או לא.

Britney Style

New member
היא רק מסדרת את השימלה../images/Emo12.gif

וגם לא רואים כלום. השימה אגב מאוד יפה

SuperShiro

New member
השמלה *שוב* נפלה לה והיא סידרה אותה.

זה לא היה בכוונה
אני רק באמת מקווה שזה לא יקרה לה שוב.

xtina 4 ever

New member
היא ממש זונת פרסום, אה?../images/Emo210.gif

רואים שזה נעשה בכוונה. כמה פעמים אפשר לחזור על אותה טעות? היא רוצה צומי, והרבה. חבל עלייה.

היא לא עד כדי כך נואשת...

הרי בכל מקרה מיד מצלמים אותה ולא משנה באיזה מצב היא. גם אם הפיטמה לא הייתה נחשפת הפפארצי היו לוקחים 400 תמונות שלה בערך[?] אז זה לא משנה אם היא הייתה עושה את זה בכוונה או לא,היו מצלמים אותה. אני חושב שאחרי שהיא נכוותה כ"כ מהפפארצי זמן האחרון היא האחרונה שתרצה למשוך תשומת לב אבל את רואה בעצמך,הם פשוט לא יורדים ממנה גם אם היא רוצה וגם אם לא.

ליבר6

New member
חבל שכמה ממכם הבנתם את זה רק עכשיו

אני שמחה שכמה ממכם התחלתם להבין
, קראתי חלק מההודעות כרגע, קודם כול ציפיתי ליותר מהתגובות הילדותיות של "פחח" ו-"תראו איך החזרתי לה", זה מאוד ילדותי, תסלחו לי אבל ממש הרגשתי שאני מנהלת שיחה עם ילדים בגן חובה, הבנתי גם שלא רק שבריטני עושה לעצמה שירות רע, גם המעריצים שלה עושים לה שירות רע, היחידה שעוד ענתה לי בצורה בוגרת היתה LetGoYouSonOfABitcH. אחד ממכם כתב שבריטני יכולה לצאת אם מה שבא לה החוצה, כן אבל צריך להבין שבנות רואות את צורת הלבוש שלה, המעריצות שלה רואות איך היא מתלבשת, וחלקן רואות בה צורת חיקוי כולשהיא, היא מחפשת את תשומת הלב ואם היא לא היתה תאמינו לי שהיא היתה לובשת חזיה ותחתונים, היא הרי יודעת טוב מאוד שהפאפרצי שם רק רעבים לזה. רובכם אומרים שהיא לא רוצה את תשומת הלב אבל כול כך ברור שהיא מחפשת את זה אפילו יותר מכך היא נותנת להם לחפש אותה, והיא יודעת שכול עוד היא תיתן להם את זה, הם ימשיכו לרדוף אחריה ולחפש אותה הרי היא עושה משהו מטורף כמעט בכול יום, היא אוהבת את תשומת הלב שהם נותנים לה, ולדעתי האישית היא חושבת שכול עוד שהם שם היא בכותרות והיא "כוכבת" והיא כמובן אוהבת להיות בכותרות, ולא סתם, היא אוהבת להיות בכותרות כול יום כדי לספק אתכם המעריצים שלה. למה אתם חושבים שאתם עדין פה? למה האתרי מעריצים שלה עדין פעילים? בגלל שהיא מספקת לכם מידע כמעט בכול יום, הרי היא לא הוציאה אלבום סטודיו כבר 4 שנים ואני לא רואה ממש סיבה לכך שעדין ידברו עליה, וזוהי גם הוכחה שבריטני היא הרבה הרבה הרבה הרבה יותר בדרנית מאשר זמרת, יותר נכון היא הכול חוץ מזמרת. זמרת היא אחת ששרה, ובריטני לא שרה היא רוקדת, היא מראה לכולם את איבר המין שלה, היא מצטלמת למאגזינים חצי עירומה, היא מגלחת את השיער, היא למען האמת עושה הכול חוץ מלשיר, ואני אומרת עוד כמה זמן היא תצליח להסתיר את הבלוף? ועוד כמה זמן אתם תאכלו את הבלוף, הרי אם תשימו אותה באמצע במה, רק עם מיקרופון, בלי כול האפקטים, היא תשעמם אתכם ואולי אז תבינו שהכול בלוף אחד גדול. אבל אי אפשר ממש להאשים אתכם אולי בגלל שאתם מעריצים אתם לא רואים את מה שאני רואה.

Invisible Boy

New member
ואת יודעת מה לא ברור אצלך/דומים לך ?

שבריטני הייתה מתלבשת לאחרונה ככה
[לא היה לי כוח לחפש את התמונה אז הנה מרקע] למה לא אמרת כלום? או בכלל כל דבר טוב שהיה, את וכל החבר'ה שלך לא הגיבו, כאילו "לא" היו פה בכלל. רק התלבשה לא טוב/בלי חזייה ואנא ערף מה עוד... אתם קופצים משום מקום, כנראה שאתם בעצמכם עיוורים ורואים מה שרע, ולא את הטוב. חבל.
[ואני לא חושב שאחד זה "כמה" אנשים...]

tali44

New member
שמעת אותה שרה כשהייתה ילדה ובתחילת הקריירה?

אז יש לה קול יפה רק שהיא לא עושה אתו כלום... ואני אוהבת את הפופ הפשוט הזה. נאי לא מחכה אותה ולא איכפת לי ממה שהיא עושה כדי לשמוע שירים שלה. ונכון שהפכתי את שמיעת השירים הזו להערצה כי זו בריטני שאהבתי שהייתי קטנה ושעכשיו אני אוהבת. לכל מפורסם יש את התקופה הרעה של הקריירה שלו ובריטני עכשיו בשיאה, אבל למשל שמעתי את השיר החדש 'ריבליון' ואני אוהבת אותו מאד ואם הוא יהיה בדיסק סביר להניח שאני אוהב את הדיסק, אז מה? ואני לא מסתכלת על בריטני כאילו היא אלילה (ושוב, אני חוזרת על הדברים שלי שכתבתי בהודעה אחת כבר), ואנ מודעת כמו כולם על מה שהיא עושה אבל בא לנו לאהוב אותה... בכל מקרה, את לא תוכלי לשנות את דיעותינו ואנחנו לא את שלך...

עדידי15

New member
ותגידי../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

קיבלת אישור מהעירייה? כי הפעם באמת חפרת.

דיי, באמת..

את כנראה לא מבינה עד כמה זה פאתטי להכנס לפורום מעריצים של מישהי ולנסות "להאיר את עיננו" לגביה. אנחנו נמשיך לאהוב אותה גם אחרי התגובה הזאת, ואם נפסיק - לא לך יהיה חלק בזה. את כל הסו-קולד צומי שהיא מחפשת הנה את מספקת לה בכמויות.. את באשכרה מתעבת אותה ונכנסת לפה על בסיס יומי להתעדכן במעלליה. אם היא כ"כ מפריעה, פשוט תתעלמי, תמחקי את הפורום הזה מהמועדפים, ודי. תמשיכי בחייך. אני לא מוחקת כי אני אוהבת את השרשורי ריבים
קצת אקשן!
אבל תמתני את עצמך קצת כי זה כבר מעבר לגדר הכיף :).

YugiBoy

New member
לא חשבתי על זה ככה

סתם. דבר ראשון, הקול שלה נשחק עם השנים, שמעי את כל הדיסקים הראשונים שלה, ותראי שהיה לה קול מדהים! היא התחילה כזמרת מדהימה, אבל היא רוקדת מגיל 3, והיא אוהבת לרקוד ולהופיע, והיא משלבת נהדר בין ה2. את בנאדם כל כך מגעיל, שיודע להסתכל רק על מה שרע באחרים. ואת יודעת שאני צודק ולכן בטח לא תגיבי לי.. את לא מגיבה על תמונות יפות שלה, את לא מגיבה כשהיא עושה משהו טוב.. נכון? איפה אפשר למצוא אותך? רק כשיש משהו רע להגיד. אנחנו אוהבים את מי שהיא.. את הפרצופים המצחיקים שלה.. את הסגנון שלה... את ההופעות שלה.. למה את חושבת שאנחנו כל היום מתעסקים בה אבל חושבים שהיא רק זמרת, ושאנחנו פה רק בגלל השירה שלה? את כל כך פטאת. בריטני לא עבדה עלינו, היא עבדה עליך.. תראי כמה את מתעסקת בה.. את קוראת פה המון ולא מחמיצה שום הזדמנות להכות.. ועוד משהו.. אל תשנאי את עצמך.. יש מספיק אנשים שיעשו את זה בשבילך

למעלה