חבל שכמה ממכם הבנתם את זה רק עכשיו
אני שמחה שכמה ממכם התחלתם להבין
, קראתי חלק מההודעות כרגע, קודם כול ציפיתי ליותר מהתגובות הילדותיות של "פחח" ו-"תראו איך החזרתי לה", זה מאוד ילדותי, תסלחו לי אבל ממש הרגשתי שאני מנהלת שיחה עם ילדים בגן חובה, הבנתי גם שלא רק שבריטני עושה לעצמה שירות רע, גם המעריצים שלה עושים לה שירות רע, היחידה שעוד ענתה לי בצורה בוגרת היתה LetGoYouSonOfABitcH. אחד ממכם כתב שבריטני יכולה לצאת אם מה שבא לה החוצה, כן אבל צריך להבין שבנות רואות את צורת הלבוש שלה, המעריצות שלה רואות איך היא מתלבשת, וחלקן רואות בה צורת חיקוי כולשהיא, היא מחפשת את תשומת הלב ואם היא לא היתה תאמינו לי שהיא היתה לובשת חזיה ותחתונים, היא הרי יודעת טוב מאוד שהפאפרצי שם רק רעבים לזה. רובכם אומרים שהיא לא רוצה את תשומת הלב אבל כול כך ברור שהיא מחפשת את זה אפילו יותר מכך היא נותנת להם לחפש אותה, והיא יודעת שכול עוד היא תיתן להם את זה, הם ימשיכו לרדוף אחריה ולחפש אותה הרי היא עושה משהו מטורף כמעט בכול יום, היא אוהבת את תשומת הלב שהם נותנים לה, ולדעתי האישית היא חושבת שכול עוד שהם שם היא בכותרות והיא "כוכבת" והיא כמובן אוהבת להיות בכותרות, ולא סתם, היא אוהבת להיות בכותרות כול יום כדי לספק אתכם המעריצים שלה. למה אתם חושבים שאתם עדין פה? למה האתרי מעריצים שלה עדין פעילים? בגלל שהיא מספקת לכם מידע כמעט בכול יום, הרי היא לא הוציאה אלבום סטודיו כבר 4 שנים ואני לא רואה ממש סיבה לכך שעדין ידברו עליה, וזוהי גם הוכחה שבריטני היא הרבה הרבה הרבה הרבה יותר בדרנית מאשר זמרת, יותר נכון היא הכול חוץ מזמרת. זמרת היא אחת ששרה, ובריטני לא שרה היא רוקדת, היא מראה לכולם את איבר המין שלה, היא מצטלמת למאגזינים חצי עירומה, היא מגלחת את השיער, היא למען האמת עושה הכול חוץ מלשיר, ואני אומרת עוד כמה זמן היא תצליח להסתיר את הבלוף? ועוד כמה זמן אתם תאכלו את הבלוף, הרי אם תשימו אותה באמצע במה, רק עם מיקרופון, בלי כול האפקטים, היא תשעמם אתכם ואולי אז תבינו שהכול בלוף אחד גדול. אבל אי אפשר ממש להאשים אתכם אולי בגלל שאתם מעריצים אתם לא רואים את מה שאני רואה.