עדכונים:

סעמעמעמעמק איתה

יותר מדיי דברים מתבטלים לאחרונה ;[ הקאמבק הזה צריך להיות ממש ממש טוב, היא מותחת את החבל יותר מדיי.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo4.gif ואני כבר ציפיתי...

סתם שיקרו...עשו הכל כדי למשוך קהל למסיבה שאף אחד לא היה חושב להגיע אליה אם הזמר לא היה בעלה של..

זה כמו שCRAZY לא שווה בלי בריטני

בריטני היא פשוט לא קנה מידה לאף אחד שעומד לידה. היא מתעלה על כל דבר פשוט.מבלי לשים לב בכלל.

Me4britney

New member
זה במכוון,לא הבנתם את התרגיל?

בריטני לא רוצה להיחשף לפני הקאמבק הגדול שהיא מתכננת בצורה הסקסית והיפה כפי שהיא תמיד מצטיירת לכן היא התלבשה אתמול ונראית בצורה כ"כ מצחיקה בכדי שלנו המעריצים ושלכל העולם תיהיה הציפייה הגדולה לקאמבק שהיא מתכננת. נוסף לכך אתמול היה ליל כל הקדושים וזוהי מין הסתם המסורת להתחפש ככה שאני לא ציפיתי למשהו מעבר לאיך שהיא נראתה... חכו לקאמבק :)

בריטני ב-10 המפורסמים הנחמדים ביותר

Nicest Celebrities: 01. Mandy Moore 02. Sandra Bullock 03. Hilary Duff 04. Kelly Clarkson 05. Shakira 06. Rihanna 07. Britney Spears 08. Dwayne Johnson (The Rock) 09. Justin Timberlake 10. Tyra Banks נמוך מדיי בשבילה ומה דה פאקקק ג'סטין עושה שם?

כאילו דה....

לדעתי היא הייתה צריכה להיות מקום ראשון אבל לפחות היא נכנסה לרשימה...

Me4britney

New member
זוהי סתם בדיחה שמעריצים .....

בפורום EFGFORUM האמריקאי של בריטני רשמו,זה לא באמת נכון.

../images/Emo12.gif פשש.

למרות שסביר להניח שרובם מעריצי בריטני שרוצים שכל דיסק שמכיל אותה, יהיה להם.. אבל סבבה לו לגמרי. מכירות יפות. במיוחד עבור דיסק ראשון ובמיוחד יחסית לזה שהוא America's Most Hated.
אני מנחשת שהוא ימכור בין מיליון ל-2 מיליון בסה"כ

למה? ../images/Emo12.gif

כאילו אני יודעת שכמעט כולכם לא מתים עליו בתור הבעל של בריטני, אבל המוזיקה שלו, ממה ששמעתי, די טובה.. מבחינת הפקה / מילים זה בדיוק כמו כל מה שהולך היום, ואפילו קצת טוב יותר בחלק מהמקרים [Lose Control המעולה
].. זה פשוט ברור שאם אמן אחר היה מוציא את זה, זה היה מצליח הרבה הרבה הרבה יותר.

Kryptonite

New member
אולי במצטבר בינתיים../images/Emo168.gif

אני לא חושב ביום הראשון...

למעלה