עדכונים

ForeverBS

New member
תודה, אבל מי זה בכלל דונאלד הזה?

ויש משהו בדברים שלו, אבל לא מסכים איתו לחלוטין

כל הפירסום הזה שהיא קיבלה

בשנים האחרונות... מתחיל לטמטמם אותה.. זה קורה להרבה מפורסמים שמגיעים לנקודה בחיים שהם קולטים שמליוני אנשים ברחבי העולם אוהבים אותם והם לא יכולים להתמודד עם זה מקווה שהיא תחזור למוטב

Open Your Heart

New member
הוא צודק.

אוף! אני כל פעם מחדש בזמן האחרון מתעצבנתת על בריטני ! שתלד כבר את התינוק\ת ושתחזור לעצמה!!!!

Im Not Dead

New member
אתה מסכים איתו? ../images/Emo6.gif

חשבתי שאמרת לי אז שלהצטלם בעירום בכלל לא משנה לפרטיות שלה
שיהיה הוא צודק

Kryptonite

New member
אני מסכים איתו על הראיון..../images/Emo168.gif

זה באמת לא משנה. זה שהיא מצטלמת בעירום לשער של עיתון, לא נותן רשות לפפראצי לחוג במסוקים מעל הבית שלה ולצלם אותה כל שנייה בחייה בלי ש "הם ייתנו לה כבוד". Oo

Im Not Dead

New member
מישהי שרוצה פרטיות

ורוצה לחיות על פרופיל נמוך לא מצטלמת בעירום לעיתון. זה מה שאמרתי לך אז וזה מה שהוא אומר עכשיו.

Kryptonite

New member
וכאן שניכם טועים../images/Emo168.gif

(כמו שאמרתי כבר...) היא לא ביקשה מהתקשורת שתעזוב אותה (?!) היא לא אמרה שהיא לא רוצה תשומת לב. היא אמרה שהיא רוצה שהפפראצי יתייחסו אליה יותר בכבוד ואנושיות (והיא גם הדגימה את זה עם איך שפעם התנהגו אחרת ובלעבלע..) יש הבדל...

Im Not Dead

New member
ראיתי רק את הקטע שהיא בוכה

והיא בכתה על זה שהיא רוצה חיים נורמליים לילד שלה ושהיא תעשה הכל בשביל שזה יהיה אפשרי... או משו כזה. כשרוצים יותר פרטיות בלי פפארצי, צריך להתחיל נמיך לגמרי פרופיל. תמיד איתה יש ראיונות כשהיא לא עושה כלום ועכשיו גם תמונות עירום. ואם היא עד כדי כך מתה שהילד שלה לא יצטרך לראות פפארצי, היא צריכה להפסיק לחמם את השם שלה.

Kryptonite

New member
אז תראה את המלא ותבין.../images/Emo168.gif

היא בכתה כי הפפראצי מאמללים לה את החיים ביחס שלהם, וזה לא קשור לאם היא מצטלמת בעירום או לא. כי כבר שנה וחצי היא לא עשתה משהו רציני והיחס שלהם אליה נהיה גרוע יותר מיום ליום. מה שהיא ביקשה בראיון הזה - ואין יותר מידי מה לפרש את זה לכיוונים אחרים - זה יחס אנושי מהפפראצי. לא הנמכת פרופיל ולא כלום.

Im Not Dead

New member
where there's a will,

there's a way
ה"way" זה לא להצטלם בעירום ולעשות ראיונות. זה מה שהתכוונתי |: ובשנה וחצי האלה היא עדיין עשתה ראיונות, פוטושוטים, עדיין הוציאה איזה דיסק רמיקסים, עזרה לבעלה להוציא "מוזיקה", לא ככה שומרים על פרופיל נמוך.. =\ היא תמיד משאירה את השם שלה חם אבל מזה מיותר לחזור לזה.. חחח לא נסכים על זה כבר. נחיה?

ForeverBS

New member
בא לי לכתוב לך מה זה מגילה

אבל וואחד מגילה.. אבל אין לי כוח
אז בקיצור אני אגיד שבריטני לא רודפת אחרי פרסום, זה בעיקר הפרסום (צהובונים,פאפרצי,עיתונאים) שרודף אחריה. תבין, רק בגלל שזאת בריטני כותבים עליה ככה בעיתונים, אם כל מה שהיה קורה לבריטני היה קורה נגיד לקיילי מינוג או כריסטינה או לא יודע מי, לא היו סוקרים אותן כמו שסוקרים את בריטני. בריטני יכולה לשבת כל היום בבית ועדיין יכתבו עליה שהיא סוגרת את קווין במרתף או משו... אין שום דבר לעשות נגד זה, ותמונות עירום בעיתון בטוח לא ישנו את זה

Im Not Dead

New member
ברור שהיא הכי מפורסמת

ושכל מה שהיא עושה סתם מתפרסם ויתפרסם בטירוף.. המצב עם הפפארצי באמת היה עכשיו בדיוק אותו דבר גם בלי התמונות האלה אבל אם ממש בא לה שינוי, היא צריכה בהדרגה להיות ממש שקטה. להרבה זמן לא לעשות שום ראיונות או פוטושוטים, ולעשות לקווין הפסקת חשמל בסטודיו. עדיין יהיו עליה סיפורים וחרטות אבל זה ירגע קצת. אני לא זוכר חצי שנה בכל הקריירה שלה שהיא לא עשתה ראיונות או פוטושוטים.

ForeverBS

New member
אבל היא לא רוצה שינוי או שקט,

היא אוטוטו חוזרת, ובמאמר למטה הכתב הזה אמר שזה צעד ראשון לקראת הקאמבק שלה

Im Not Dead

New member
חח איך אוטוטו?

יש לה לפחות עוד שנה עד שהיא תלד ותהיה כוסית שוב.. ולא כתבו לא מזמן שהיא רק מתחילה לעבוד על הדיסק?

למעלה