עדכונים

הילארי ברשימת העשירים ביותר!

אתר 'Forbes' פירסם רשימה של 25 הכוכבים העשירים ביותר לשנת 2007, והילארי נמצאת במקום השביעי
תירגום לכתבה: 7. הילארי דאף, 12$ מיליון נולדה: 28 בספט', 1987. השחקנית וכוכבת הפופ המסחרית, הילארי דאף, החליפה את התאומות אולסן בתפקיד האהובה של ביתכם. לדאף יש ליין של לבוש ואביזרים הנמכרים ברשתות הנחברות, היא מקבלת אחוזים בשל הופעתה במשחק המחשב 'סימס', ובאפריל האחרון יצא לאור אלבום הסטודיו השישי שלה, Dignity, אשר הגיע למקום השני במצעד הבילבורד.

JoNy Boi

New member
פייי לא ידעתי שהיא כזאת עשירה../images/Emo12.gif

לקבל אחוזים מסימס זה לא נורמלי כי סימס עושים טונות של דולרים איזה כיף לה חח

בן זוגה של הילארי מקבל את אישורה של אחותה ../images/Emo3.gif

people.com מדווח כי בן זוגה של הילארי, מיק קומרי, עבר את 'מבחן האחות'. "אני חושבת שהוא נהדר ומיוחד," אמרה היילי במסיבת הרוק בלוס אנג'לס ב29 בנובמבר. "אני אוהבת אותו. הוא באמת בחור נהדר". הילארי וקומרי - בן 27, שחקן בנבחרת ההוקי של ניו יורק - יוצאים כמעט כשנה. בספטמבר, הפתיע קומרי בהפתעה בשווי 100 אלף דולר עבור יום הולדתה העשרים. "הוא טוב אלייה", מוסיפה היילי. "זה מה שחשוב לי".

הילארי היא אחת מהאנשים הכי נצפים ביאהו!

אתר יהאו! הקנדי פירסם את עשרת האנשים שהכי הרבה אנשים חיפשו אותם לשנת 2007. הילארי הצליח להיכנס לעשרת המובילים בתחום הבידור, וקיבלה את המקום התשיעי! הרשימה המלאה: 1. Britney Spears 2. American Idol 3. Perez Hilton 4. Paris Hilton 5. Avril Lavigne 6. Akon 7. Rihanna 8. Days of Our Lives 9. Hilary Duff 10. Anna Nicole Smith

פורסמו תאריכי סיבוב ההופעות של הילארי בברזיל.

Hilaryduff.com פירסם את התאריכים בהם הילארי תופיע בברזיל: January 21 9pm - Sao Paulo, BR - Via Funchal (venue) January 22 9pm - Sao Paulo, BR - Via Funchal (venue) January 24 9pm - Rio de Janeiro, BR - Vivo Rio (venue) אני מחכה לקטעים מיוטיוב

0verpr0tected

New member
../images/Emo221.gifהילארי בשער של Cosmopolitan../images/Emo221.gif

הילארי תופיע בשער של המגזין Cosmopolitan בגליון של חודש ינואר 2008

0verpr0tected

New member
עוד תמונה../images/Emo27.gif

התפרסמה עוד תמונה מהפוטושוט למגזין Cosmopolitan

../images/Emo29.gifלילה לבן בקומונת האנה מונטנה../images/Emo29.gif

כולם מוזמניםם ללילה לבן בקומונת האנה מונטנה
נדבר שעות ונעשה משחקיםםםם... הולך להיות כייףףףףףףף
היום מ-22:30