מושלמת-על. ככה אני מתארת אותה.
E Emergency Exit New member 14/3/09 #102 האעאעהההההההההההההה../images/Emo226.gif. אני מתחילה להמשך לציורים. זה עצוב!XD
F Fall Out Liel New member 13/3/09 #56 מצאתי אתר, אני מעלה..../images/Emo168.gif לוקח לו מלא זמן להעלות את התמונות ויש עוד הרבה בינתיים... נקרעתי XDDDDD
מצאתי אתר, אני מעלה..../images/Emo168.gif לוקח לו מלא זמן להעלות את התמונות ויש עוד הרבה בינתיים... נקרעתי XDDDDD
X xXx Lilo xXx New member 14/3/09 #118 חחח תודה על התמונות../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif כשיהיה לי זמן אני אענה אולי על מה שאהבתי
S shaharory New member 13/3/09 #51 ../images/Emo221.gif AnnaLynne McCord לא תהיה בניו מון (זאתי- http://www.imdb.com/name/nm1715118/ ) הייתה אמורה לשחק את (אולי זה אז...) היידי סוף אבל אשלי גרין אמרה שזה בסוף לא היה אפשרי אז מישהי אחרת תהיה.. אה, ודרו ברימור היא אחת המועמדות לביים את אקליפס אז זה לא בטוח
../images/Emo221.gif AnnaLynne McCord לא תהיה בניו מון (זאתי- http://www.imdb.com/name/nm1715118/ ) הייתה אמורה לשחק את (אולי זה אז...) היידי סוף אבל אשלי גרין אמרה שזה בסוף לא היה אפשרי אז מישהי אחרת תהיה.. אה, ודרו ברימור היא אחת המועמדות לביים את אקליפס אז זה לא בטוח
O OverAndOver New member 13/3/09 #53 חבל דווקא... |במבה|../images/Emo183.gif מי תשחק את ג'יין? כי שמעתי שזאת ילדה קטנה כזאת (מאוד מפורסמת אבל שכחתי תשם שלה XD) והיא כל כך הרבה יותר קטנה ממה שדמיינתי את ג'יין!
חבל דווקא... |במבה|../images/Emo183.gif מי תשחק את ג'יין? כי שמעתי שזאת ילדה קטנה כזאת (מאוד מפורסמת אבל שכחתי תשם שלה XD) והיא כל כך הרבה יותר קטנה ממה שדמיינתי את ג'יין!
F Fall Out Liel New member 13/3/09 #57 |סופילר| מעליי.. ובשלי..../images/Emo168.gif את צריכה לדעת לסמן ספוילרים בהודעות שלך... ואת ג'יין תשחק דקוטה פנינג ששיחקה במלחמת העולמות ועוד כל מיני..
|סופילר| מעליי.. ובשלי..../images/Emo168.gif את צריכה לדעת לסמן ספוילרים בהודעות שלך... ואת ג'יין תשחק דקוטה פנינג ששיחקה במלחמת העולמות ועוד כל מיני..
O OverAndOver New member 13/3/09 #79 אוי אופס סליחה ../images/Emo58.gif |במבה|../images/Emo183.gif כן כן זאת ההיא ששכחתי את השם שלה.. היא כל כך קטנה!
אוי אופס סליחה ../images/Emo58.gif |במבה|../images/Emo183.gif כן כן זאת ההיא ששכחתי את השם שלה.. היא כל כך קטנה!