awwww
E elina002 New member 13/3/09 #16 למה שינו את השער את אליס? זה היה ממש מושלם! ועכשיו זה ארוך מידי....
O orw93 New member 15/3/09 #184 מה זתומרת?../images/Emo205.gif בריטים מתחילים לעשן בערך מהרגע שהם נולדוXD
O orale12345 New member 15/3/09 #193 הם מעשנים מגיל מאוד צעיר זה מושרש בתרבות שלהם העישון , בייחוד בלונדון (ולפי מה שקראתי הוא מלונדון).
R rox love BSM New member 16/3/09 #206 חח since when? יש לי הרבה חברים בריטים שלא מעשנים. יש שם אולי תרבות שתייה,אבל בחיים לא שמעתי על עישון חח
חח since when? יש לי הרבה חברים בריטים שלא מעשנים. יש שם אולי תרבות שתייה,אבל בחיים לא שמעתי על עישון חח
K Kawaii Me New member 13/3/09 #18 איזה יופי! תודה רבה../images/Emo24.gif ואוו יש שם תמונות שג'ייקוב נראה ענק..ונראה סוף!!! . ורוב כזה מצחיק עם המשקפיים. ואמט חתיך. וקארליל וג'ספר. אני רוצה לראות.
איזה יופי! תודה רבה../images/Emo24.gif ואוו יש שם תמונות שג'ייקוב נראה ענק..ונראה סוף!!! . ורוב כזה מצחיק עם המשקפיים. ואמט חתיך. וקארליל וג'ספר. אני רוצה לראות.
O orale12345 New member 13/3/09 #81 היי זה המשקפי שמש שלי ../images/Emo9.gif לא לרדת על הרייבן וויפר בבקשה (אני מתכננת על עוד זוג בצבע אחר חחח)
היי זה המשקפי שמש שלי ../images/Emo9.gif לא לרדת על הרייבן וויפר בבקשה (אני מתכננת על עוד זוג בצבע אחר חחח)
O orale12345 New member 14/3/09 #95 הן לא מחמיאות להרבה אנשים../images/Emo9.gif אבל הן מאוד ערפדיות , בבסיס שלי הן קבלו את מכינוי משקפי דיסטנס חחח (הן כבר די סלביות , כל פען שאני איתן לאנשים יש צורך להתחיל שיחה עליהן חחח).
הן לא מחמיאות להרבה אנשים../images/Emo9.gif אבל הן מאוד ערפדיות , בבסיס שלי הן קבלו את מכינוי משקפי דיסטנס חחח (הן כבר די סלביות , כל פען שאני איתן לאנשים יש צורך להתחיל שיחה עליהן חחח).
K Kawaii Me New member 14/3/09 #116 גם המשקפיים שלי גורמות לזהXD הן הכי יפות בעולם והן קיבלו את השם "משקפי סלבס" ברחבי הבסיסXDDDDDDDDD תמיד מסתלבטים עליי "היי זאת זאת מהישרדות 3!! אפשר להצטלם איתך??" וכן האמת משקפי אדוארד זה די דיסטנס XD
גם המשקפיים שלי גורמות לזהXD הן הכי יפות בעולם והן קיבלו את השם "משקפי סלבס" ברחבי הבסיסXDDDDDDDDD תמיד מסתלבטים עליי "היי זאת זאת מהישרדות 3!! אפשר להצטלם איתך??" וכן האמת משקפי אדוארד זה די דיסטנס XD
O orale12345 New member 15/3/09 #152 חחחח יש לי חברה צלמת , שרוצה לצלם אותי לפוטושוט שכולו מבוסס על המשפקיים. וזה כל כך נורא , כי עכשיו יש אותם בצבעים ואני רוצה בעוד צבע אבל אין לי כסף רציני משקפי שמש זאת חולשה קשה אצלי
חחחח יש לי חברה צלמת , שרוצה לצלם אותי לפוטושוט שכולו מבוסס על המשפקיים. וזה כל כך נורא , כי עכשיו יש אותם בצבעים ואני רוצה בעוד צבע אבל אין לי כסף רציני משקפי שמש זאת חולשה קשה אצלי