עדכונים מתי יהיו בפורום הזה יותר משלושה אנשים
R RC153 New member 7/1/13 #2 אדם באיזשהו טור של NBC ביחד עם קרסון דיילי ובלייק שלטון מדה וויס תמונות כאן וגם פה
R RC153 New member 9/1/13 #8 חס וחלילה תקראאייייי לכללל החברים החמודים שלך בתפוז שיכתבו פה לפחות הודעה אחת בשבוע:-| פצחתי במבצע פרסום מטורף ברחבי כמה פורומים, אני מקווה שזה יניב תוצאות
חס וחלילה תקראאייייי לכללל החברים החמודים שלך בתפוז שיכתבו פה לפחות הודעה אחת בשבוע:-| פצחתי במבצע פרסום מטורף ברחבי כמה פורומים, אני מקווה שזה יניב תוצאות
R RC153 New member 9/1/13 #6 אדם יעצב קולקציה של בגדים ואקססוריז כמו שאתם זוכרים, אדם השיק בעבר ליין של בגדים שנקרא 222 (איך לא ? ) וגנז אותו אני שמחה שהוא קיבל שכל, כי הבגדים שלו היו ממש יפים + מזכירה לכם שאדם אמור להשיק את הבושם שלו בסביבות חודש מאי השנה הכתבה
אדם יעצב קולקציה של בגדים ואקססוריז כמו שאתם זוכרים, אדם השיק בעבר ליין של בגדים שנקרא 222 (איך לא ? ) וגנז אותו אני שמחה שהוא קיבל שכל, כי הבגדים שלו היו ממש יפים + מזכירה לכם שאדם אמור להשיק את הבושם שלו בסביבות חודש מאי השנה הכתבה
ה החייכנית העליזה New member 16/1/13 #14 חתיך הורסססססס אבל למה עם זקן. אדם......מהררררררררררררררר להוריד !!!!
ה החייכנית העליזה New member 17/1/13 #16 חחחחחחחחחח אם אתפוס אותו אני כבר אגלח לו את הזקן הבעיה היא שהוא לא יפסיק לגעת בי