לא מדוייק
היא עשתה המון באזז עם הסינגל דרדסים שלה,
היא גם הולכת להמשיך לקדם את האלבום החדש ואת ההופעות בוגאס באנגליה... אל תשכח שהאלבום יוצא בתחילת דצמבר, כלומר עד אז בטח ייצא עוד סינגל או שניים,
כל הטרראם עם GMA היה די גדול,
היא התארחה בערוץ הבידור...
נכון שאת הסינגל הנוכחי היא לא מקדמת במיוחד, כי זה בלתי אנושי להופיע אותו, והוא גם די פלופ בסופו של דבר, זו היתה טעות להוציא אותו כנראה. היא חשבה שאנשים ממש יאהבו את זה וגילתה שלא.. קורה.
ואני לא רואה אותה מבצעת הופעה בטלוויזיה כי זה קשה לה, היא מעדיפה סיבוב הופעות בסגנון אוניקס הוטל הרבה יותר אינטימי, עם ארבעת אלפים אנשים, אווירה אחרת, עם שולחנות ישיבה שאפשר לשתות בהם (לשתות תוך כדי הופעה של בריטני!!! נשמע להיטטט, למרות שמזכיר קצת זמרות לא מוכרות ומתחילות שמופיעות במועדון כדי לבדר את אלה שבאים לספינת תענוגות
תחשוב ששאר הטורים שלה היו עם 150 אלף צופים, 50 אלף צופים.. וכו'... אני חושבת שהיא עושה את זה עכשיו בקטן כדי לשכלל את ההופעות שלה כדי שתרגיש שהיא מספיק טובה כדי לתת גם הופעות מול קהל טלוויזיוני.. לשיר יותר שירים בלייב, ולרקוד הרבה יותר טוב מקודם.
כמה כסף ממשיך להתגלגל מהקליפים והאלבומים שלה, די הרבה אני חושבת. גם אם היא לא תעשה שום קידום עדיין ייכנס מספיק כסף משם. אז היא לא חייבת אם היא לא רוצה, מסכימה עם שירן בקטע הזה.