עדכונים 9/10

Itzik200

New member
איך אמן בסדר גודל כמו שלה מרשה לעצמו

לא לקדם שיר חדש.
לפחות הופעה-שתיים. זה לא ייאמן.

Shiri from the block

Active member
כי מבחינת בריטני היא כבר עשתה את שלה..
כאילו, היא סיימה להוכיח את עצמה. זה מה שנאמר פה כמה פעמים....

Itzik200

New member
די אז יאללה שתפרוש,

לא מכיר אמן אחד שחשב לעצמו שהוא סיים להוכיח.
זמרים גדולים ממנה עדיין עובדים קשה, כי זה חלק מהקריירה.

בהנהלה של בריטני חושבים שהיא רק תוציא אלבומים וקליפים והכסף ימשיך להתגלגל...

Shiri from the block

Active member
למה שתפרוש? היא עושה מה שמתאים לה, אם לא מתאים לך תפרוש אתה ממנה, ואם מתאים לך אז תמשיך לעקוב אחריה.
אני מרוצה ממנה כמו שהיא ולא רוצה שהיא תפסיק עד גיל 100 מבחינתי.
אם לך נמאס מההתנהלות שלה אז אתה לא חייב להמשיך להתעניין בה.

Itzik200

New member
כן אני גם מבין את הצד שלך...

אני לא באמת רוצה שהיא תפרוש,
מצד אחד אני עדיין שומר לה חסד נעורים
אבל מצד שני כל ההתנהלות החוסר מקצועית הזאת ממש מרגיזה אותי.

למה היא לא יכולה להיות כמו סלין דיון שמופיעה בכל חור אפשרי, למרות שידוע לכל העולם שהיא אחת הזמרות הענקיות של הדור שלנו...

סתם מעצבן

DCOW123

New member
אני באמת חושב,

שרוב הביקורת פה מגיעה ממקום טוב. אנשים רוצים לראות אותה מצליחה ומוצלחת.
חוץ מזה, ביקורת מעודדת יעול והתפתחות. לא צריך לראות זאת כדבר רע.

GM1988

Well-known member

thisisme4

New member
לא מדוייק

היא עשתה המון באזז עם הסינגל דרדסים שלה,
היא גם הולכת להמשיך לקדם את האלבום החדש ואת ההופעות בוגאס באנגליה... אל תשכח שהאלבום יוצא בתחילת דצמבר, כלומר עד אז בטח ייצא עוד סינגל או שניים,
כל הטרראם עם GMA היה די גדול,
היא התארחה בערוץ הבידור...

נכון שאת הסינגל הנוכחי היא לא מקדמת במיוחד, כי זה בלתי אנושי להופיע אותו, והוא גם די פלופ בסופו של דבר, זו היתה טעות להוציא אותו כנראה. היא חשבה שאנשים ממש יאהבו את זה וגילתה שלא.. קורה.

ואני לא רואה אותה מבצעת הופעה בטלוויזיה כי זה קשה לה, היא מעדיפה סיבוב הופעות בסגנון אוניקס הוטל הרבה יותר אינטימי, עם ארבעת אלפים אנשים, אווירה אחרת, עם שולחנות ישיבה שאפשר לשתות בהם (לשתות תוך כדי הופעה של בריטני!!! נשמע להיטטט, למרות שמזכיר קצת זמרות לא מוכרות ומתחילות שמופיעות במועדון כדי לבדר את אלה שבאים לספינת תענוגות
תחשוב ששאר הטורים שלה היו עם 150 אלף צופים, 50 אלף צופים.. וכו'... אני חושבת שהיא עושה את זה עכשיו בקטן כדי לשכלל את ההופעות שלה כדי שתרגיש שהיא מספיק טובה כדי לתת גם הופעות מול קהל טלוויזיוני.. לשיר יותר שירים בלייב, ולרקוד הרבה יותר טוב מקודם.

כמה כסף ממשיך להתגלגל מהקליפים והאלבומים שלה, די הרבה אני חושבת. גם אם היא לא תעשה שום קידום עדיין ייכנס מספיק כסף משם. אז היא לא חייבת אם היא לא רוצה, מסכימה עם שירן בקטע הזה.

GM1988

Well-known member
מסכים איתך Itzik200

כל בן אדם מתפתח בקצב שלו ועובד ומשפר משהו בו בתחומים השונים, אין באמת דבר כזה ש"עשינו את שלנו" וגמרנו.
אם בריטני בחרה להגיד את המשפט הזה שמבחינתה אין לה מה להוכיח - זה מוכיח שהיא לא באמת עובדת כדי להשתפר, אלא מסיבות אחרות. אולי כמו שאמרו פה קודם, שאבא שלה דואג שתהיה לה תעסוקה והיא לא תשקע לאיזה דיכאון, ואולי יש לה חובות גם שהיא משלמת וצריכה כסף עבור זה, וכמובן יש לה חוזה והיא מחויבת אליו.

קיצר, אני לא מאמין בדבר הזה "לא חייבת להוכיח שום דבר", כי זו גישה של בחורה שמנהלים אותה מכל עבר, והיא רק נמצאת שם (מישהו אמר בריטני?).

בולשיט.

thisisme4

New member
היו שלושה ראיונות לטלוויזיה

וראיון עם ראיין סיקרסט ברדיו
והרבה ראיונות ברדיו
היא לא קידמה את הסינגל כי היא לא מסוגלת לעשות הופעה של הסינגל לא בטלוויזיה, לא באף טקס ובשום אירוע. כנראה בגלל שזה מלחיץ אותה יותר מדי. היא לא מוכנה לעשות הופעה אורח בתוכנית, היא מוכנה להופיע רק במסע-הופעות שכולו רק שלה. למה? אולי היא לא מסוגלת מבחינה נפשית לעמוד בזה, אולי היא באמת לא צריכה לטרוח יותר... כי היא הוכיחה את שלה... יכול להיות. כרגע היא לא הוכיחה כלום כי מאז ההופעה ב-VMA זה ברור שקשה לה מאוד להופיע מול קהל בתוכנית משודרת בטלוויזיה כי זה ישר יגיע למיליונים וישר יתקפו אותה, כנראה היתה לה טראומה ממש קשה מהביקורות הקשות ... ומאז היא הופיעה אולי בתוכנית אחת באקס פאקטור פעם אחת, והופעות אורח עלובות בVMA, חוץ מזה היא רק מציגה פרסים, את ההופעות היא שומרת רק לאלה שמוכנים לשלם מאות דולרים לכרטיס

רוצים לראות את בריטני מופיעה? תשלמו על זה, כי בחינם לא תקבלו את זה! יכול להיות שזו גם המדיניות של ההנהלה כדי למכור כמה שיותר כרטיסים.
אז אני חלוקה בין כמה תשובות. או שהיא ממש מתה מפחד להופיע מול מצלמת וידאו או בשידור חי, או שהיא באמת מרגישה שהיא לא צריכה לטרוח.. את סירקוס היא קידמה די יפה, היתה רק בת 28 והופיעה והיתה רזה וחטובה ויפהפייה מתמיד, מה קרה מאז שהיא לא מוכנה להופיע, לא ברור בכלל.
בכל אופן, אם יבוא היום שהיא תיתן הופעה שלמה מטריפה בVMA עם להיט גדול בעוד שנתיים שלוש ארבע, לא יהיה אדם מאושר ממני. צריך להבין שההחלמה שלה הדרגתית... אבל בהחלט ייתכן שבמשך השנים היא תחלים לחלוטין ותחזור להיות חיית במה שהיא פעם הייתה. אבל זה לא יקרה בקרוב, אולי בגיל 35-36 או אפילו 40. 40 זה ה-30 החדש.
במקרה של בריטני זה הפוך
השלושים שלה הפך לארבעים אבל מילא..

Thiago

New member
בריטני כל הזמן אומרת משהו ואז סותרת את עצמה

לא צריך להתפס לשום משפט שהיא אומרת כי אחריי דקה היא תגיד בדיוק את ההיפך.
נכון היא אמרה שאין לה מה להוכיח, אבל לפניי כמה ימים היא אמרה שיש לה עוד הרבה לתת ולעשות (לדוגמה בתחום המחזות זמר (שירה+ריקוד) ובתחום הטלוויזיה.

היא דיי פיצול אישיות, אז אם עד היום האמנתי רק לה, ולא למנהלים סביבה, היום גם את המילים שלה אני לוקח מאוד בעירבון מוגבל.

Thiago

New member
מה היה הקידום רק של HIAM??

אני זוכר שהיו הופעות בטלוויזיה אבל זה היה גם של TTWE.
בין היציאה של HIAM ל TTWE עברו בדיוק 3 חודשים.

מה היה אז בתקופה הזאת של השלוש חודשים? אני כבר לא זוכר

GM1988

Well-known member
ממה שאני זוכר

היא צילמה את הדוקומנטרי "אני הפאם פאטל", שכלל צילומים מהחזרות, ראיון על הטור, הקלטות בסטודיו.
אחר כך צולם וידאו שבו היא מדברת על כל האלבום FF, והעבודה על כל רצועה ורצועה.
*אירוח בתכנית של ג'ימי קימל.
*הופעה אצל ג'ימי פאלון.
*הופעה בGMA
*הופעה במועדון RC בלאס ווגאס.

כרגע זה מה שזכור לי.

Thiago

New member
סיכום הקידום של HIAM!!!!!

קצת עבודה קשה, הלכתי אחורה לארכיון והינה כל מה שקרה מיציאת הסינגל HIAM ועד שיצא הסינגל השני TTWE:

ב3/1 בריטני צייצה בטוויטר משפט מהסינגל החדש.(השומועות דיברו שתאריך יציאת הסינגל החדש יהיה 7/1, לארי הכחיש את ואמר שאין תאריך סופי.)
ב4/1 נמסרה הצהרה רישמית מ"זומבה" שהסינגל יצא ב10/1.
ב6/1 הדמו של HIAM דלף לרשת. באותו יום בריטני שיחררה תמונה של עטיפת הסינגל. ומאושר שאחד השירים באלבום יהיה IWG.
7/1 נמסרת הצהרה שהשיר ישוחרר רישמתי ב11/1.
(דליפה מלאה של השיר יצאה ב10/1).
11/1 השיר שוחרר רישמית לרדיו ולאייטונז. (נמסר שהאלבום יצא ב15/3).
בשאר הימים אחריי בריטני צולמה נכנסת ויוצאת מאולפן הקלטות ומסטודיו לריקוד (חזרות לקליפ). בנתיים הסינגל שובר שיאי השמעות ברדיו ונכנס למקום הראשון בבילבורד.
ב22/1 החלו הצילומים לקליפ.
24/1 פירסמו תמונה ראשונה מהקליפ.
ב25/1 MTV מוסרים שהקליפ ישודר ב 13/2.
זאת הייתה תקופה שלפניי טקס ה Grammy והSuperbowl והרשת רעשה כל יום אם בריטני תופיע בטקסים האלה או לא.
מעריצים מתלוננים על חוסר קידום של הסינגל.
ב29/1 בריטני טסה למיאמי לחתונה של ברט העוזרת שלה דאז.

2/2 בריטני מפרסמת את שם האלבום Femme Fatale ואת הקאבר הרישמי לאלבום.
מהתאריך 4/2 ועד ה17/2 שוחררו כל יום קליפים קצרים מהקליפ של HIAMA. סה"כ 14 קטעים.

8/2 נמסר שהקליפ ישחורר ב17/2 ושיציאת האלבום נדחתה ל29/3.
10/2 בריטני עשתה Q&A בטוויטר וענתה לשאלות של מעריצים, וטענה שתעשה הרבה קידום לאלבום החדש.
14/2 בריטני הצטלמה למגזין OUT.
16/2 שוחרר קליפ של חצי דקה מהקליפ- טענות על כך שבריטני לא רוקדת, הכריאוגרף יוצא להגנתו וטוען, אני נתתי לבריטני לרקוד בכל סצינה בצילומים, אבל אני לא אחראי על העריכה.
17/2 עוד קטע שודר ב Acess Hollywood ובמהלך היום הקליפ שוחרר רישמית ליוטיוב.
18/2 לארי מתראיין בסקייפ ל MTV ומדבר על האלבום.
מה 22/2 החלו המפיקים של האלבום להדליף קטעים מתוך השירים באלבום.
ב24/2 דלפה פירסומת של בריטני לGMA שאומרת שתופיע שם ב29/3.
27/2 V מגזין מאשרים שבריטני הצלטמה והתראיינה אצלם.
28/2 תמונות מהסט צילומים ל V מגזין משודרת ב E! News, ובאותו יום שוחררה תמונה חדשה מהסט צילומים ל FF.

1/3 יצא הגיליון של בריטני ל V מגזין.
2/3 נמסר ש TTWE יהיה הסינגל השני.
3/3 TTWE דולף לרשת.
4/3 בריטני מתראיינת לראיין סירקראס ברדיון ומשחררת את הגירסא הסופית של TTWE.

מסקנה? הטענות מלפניי שנתיים וחצי הן זהות לעכשיו.
הקידום החל אחריי יציאת הסינגל השני, דבר שאולי ייקרה גם באלבום הזה.
אם עכשיו הם חזקים בראיונות לרדיו, בריטני אז נתנה יותר ראיונות למגזינים.

למעלה