עדכונים 8.6

עדכונים 8.6../images/Emo13.gif

תמונות חדשות, יוצאת מהמלון שלה... http://www.xtinaweb.org/gallery/thumbnails.php?album=2134 אני פשוט מאוהבת באיך שהיא נראת בפפרצי בתקופה האחרונה(בלי אודם אדום, לבושה מדהים...והמשקפיים המהממות האלההה
) ראיון של כריסטינה מהטקס הרוסי ההוא
http://www.dailymotion.com/a_lmusic/video/x27a1a_muztv-interview כריסטינה קנתה תמונה חדשה של איזה אומן גרפיטי...
http://img365.imageshack.us/my.php?image=001lo9.jpg

תרגום של מה שהיא אומרת בראיון...

שונאת שמתרגמים ראיונות ככה
אני לא עושה מילה במילה אבל היא אומרת שהיא נהנת שם, הבמות שם ממש גדולות והיא אוהבת להופיעה מול קהל גדול, היא בטוחה שהיא הולכת לדפוק הופעה מעולה ותהנה מכל רגע
אחר כך הקריינית אמרה שכריסטינה נתנה שיעור לכל הזמרים הרוסיים(שאגב ת-מ-י-ד שרים עם פלייבק) אחר כך היא אומרת את הנאום הרגיל שלה: לא משנה מה אומרים עליך תמיד תעשה מה שאתה חושב שהכי טוב בשבילך, אל תקשיב לאף אחד-זאת דרך החיים שלי, אני מביעה את כולי דרך המוזיקה שלי והסגנון שלי, הכי חשוב זה להאמין בעצמך. אין לי כמעט זמן פנוי בחיים, וכשיש אני מנסה לישון אבל זה לא הולך, אני צריכה לעשות הכל בדרך, אפילו את החברים שלי אני מביאה איתי לסיבוב ההופעות כדי שאוכל לדבר איתם. החלום שלי הוא שינה מלאה. זהו...

o l i 4 k a

New member
חרשה על המשקפיים ../images/Emo3.gif

אבל הן כ"כ מתאימות לה
היא פשוט מדהימה... ואהבתי את הרעיון... בקשר לתמונה אז אומרים שהיא קנתה אותה ב-35,000$

DirrtyGirl

New member
ג'ורדן לובש חליפה מהודרת,

והיא לבושה בסחבות
אבל איזה חמודה

DAN1EL

New member
כנראה הם הלכו לאירוע ../images/Emo97.gif

והיא תתלבש מאחורי הקלעים או משהו כזה...לא במלון.

osh360

New member
דווקא יותר אהבתי איך שהייתה פעם):

בלי אודם ,אבל לבושה יותר יפה
ושתתחדש להP:

אושר רישמית שSLOW DOWN BABY יהיה הסינגל הבא

במדינות מסוימות שכריסטינה תופיע בהם בזמן הקרוב... ותצא מהדורה חדשה לBACK TO BASICS ביפן ואוסטרליה בתוספת הקליפים ANOM HURT וCANDYMAN וכל מיני תוספות.

xtina 4 ever

New member
בדיוק כמו שרציתי!../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

ועם קידום נכון- הוא עוד יציל אותה.

DirrtyGirl

New member
איך זה.. שמעתי שבכלל לא יצא סינגל רביעי ../images/Emo2.gif

מישהו מהפורום של CMM אמר את זה. אבל אם יצא אז אני מאושרת וזה מעולה P:

הוא יהיה סינגל אבל

עוד לא בטוח שיהיה לא קליפ.. והמהדורה הזאת של B2B זה משו ישן..

DAN1EL

New member
לא אושר רשמית כלום. ../images/Emo97.gif

מי שאמרה את זה היא מישהי מ-LD. היא אמנם אמינה (היא בקשר עם אמא של כריסטינה וקצת עם ההנהלה שלה כנראה) אבל זה עדיין לא מקור רשמי. מקור רשמי זה כש-RCA מאשרים את זה. או כריסטינה. ודבר שני - היא בכלל לא אמרה שהוא יהיה הסינגל הבא. היא אמרה שישחררו את השיר בכמה מדינות. לא ברור אם יצא לו קליפ. בין אם זה נכון ובין אם לא - החלטה טיפשית לדעתי. גם השיר וגם השיטה השיווקית.

PinkHippo

New member
*מחזיקה אצבעות שלא*

זה כזה שיר ארנבי פשוט וסתמי. מה עם כל הקטע של ה20,30,40? עבד רק בתקופת ANOM? לדעתי צריך להוציא סינגל שישקף את הקונספט של האלבום [עם קידום והרבהההההההההה. קנדימאן לא הגיע אפילו למקום 50.]

NoWords

New member
וואו.

תמונת הגרפיטי מהממת. זה לגמרי הטעם של כריסטינה, איך היא אוהבת נשים עירומות... גם איזו יצירת אומנות שהיא קנתה לפני שנתיים הייתה של אישה עירומה. הציצים נראים כמו סופגניות
. אמממ היא מהממת באמת
! תודה רבה.

למעלה