עדכונים 5.12

ITS ORI BITCH

New member
לא ואז כולם יגידו שהיא מעתיקה מריאנה וכל מיני

שטויות כאלו, חוץ מזה שלא יפה לה קרה . הכי עדיף שתשאיר את מה שיש לה עכשיו אני מת על הקן ציפורים הזה שיש לה על הראש

הקוראים של וואלה כבר לא פתאטים!

חלק גדול מהתגובות של הכתבה החדשה והמחורבנת שלהם על זה שבריטני הלכה בלי תחתונים באמצע החנות היו נגד וואלה. בתגובות אמרו שמספיק להמציא שקרים ואם זה נכון למה אין הוכחות? כל מיני בסגנו..אני חוזר לא כולם! אבל חלק גדול חוץ מהמפגרים שמאמינים להם! יש שם אפילו מישהו שקורא להחרים את וואלה בגלל השקרים שלהם! צודק! בקיצור הם יראו בסוף שהקוראים כבר לא סתומים שיאמינו לכל דבר שלהם! ווואלה ---------> פאק יו!

YugiBoy

New member
זה תמיד ככה...

הם המאיסו את עצמם על הקוראים והתגובות תמיד כאלו... אבל יש גם תגובות אחרות... ובדרך כלל מי שזה מפריע לו יגיב, אבל יש עוד אלפי אנשים שרואים את הכתבות ומאמינים וזה עצוב

theone24

New member
כבר הפסקתי לקרוא שם מרוב תסכול...

נכון שאני לא מעריץ אותה בצורה עיוורת, אבל ממש נמאס לי לקרוא שם שקרים ושטויות. והכי מצחיק שהם עוד מאמינים לעצמם. בכל מצב, הגעתי למסקנה שתגובות מסוג "חלאס עם זה" וכו" זאת בדיוק התוצאה שהם רוצים, יותר תגובות נגד אז סבבה נמשיך להמציא שטויות ואתם תמשיכו להגיב על זה יותר ויותר. לא שווים תזמן שלי.

בריטני בוידאו חמוד להפליא, כמה היא מחייכת../images/Emo13.gif

כשהם שואלים אותה What CD was it ? איזה חיוך היא דופקת
והיא אומרת להם שגנבו לה מהאוטו דיסק , ואם שמעתי נכון , היא אמרה שזה הדיסק של טימבלנד . היא נראית בוידאו עם ידיד חדש , ששמו רוברט
באמצע בנות אלייה כמה בנות , ואומרות לה שהן נורא אוהבות את הדיסק החדש , והיא מחייכת . הוא שואל מה שלום ילדיה ? היא מחייכת ומהנהנת ששלומם טוב . היא מחייכת הרבה , והיא נראית פשוט מקסימה , העור שלה נפלא
http://www.breatheheavy.com/ בכתבה הראשונה [ הוידאו השני ]

candyheart

New member
מה הקטע של הפסיכי ש"מצלם"?../images/Emo12.gif

גם צועק "!I'm taking pictures" איזה עילג...מפחיד איך אנשים כמוהו יכולים בקלות כזאת להתקרב אליה... בריטני ממש חמודה! היא דיברה פה יחסית הרבה לזמן האחרון...ענתה לכמה שאלות.גם כן אלה עם השאלות הבלתי פוסקות שלהם...

Nofar20079

New member
הנערה והעוגה.../tapuzforum/images/emo68.gif

יכול להיות שראיתם....אבל אני לא!!

YugiBoy

New member
בטח שראינו ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif + שאלה

את כותבת מהפלפון? למה תמיד כשאת מעלה תמונות הן קטנות וכתוב "תמונה מסלולרי"

In Rehab

New member
כתוב "תמונה לסלולארי".

וזב בגלל שיש מיו אפשרות כזו בתפוז,לשלוח תמונות שמעלים לפורומים לפלאפון.

YugiBoy

New member
אה... אוקי ../images/Emo24.gif

אגב את יכולה לדבר איתם בפורום משוב, אולי הם יצליחו לעזור לך...!

shayc2400

New member
כנסו ...

רוצים לעשות קליפ לשיר של בריטני - "Pice Of Me"?? אני כבר עשיתי - כנסו לאתר ותראו... אתם יכולים גם...

למעלה