עדכונים 28.11

דווקא אהבתי../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

באמת הפוזות טיפה מוזרות, אבל נחכה לעוד תמונות. תודה

התמונה השנייה מכוערת :S ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

השער מאוד יפה לטעמי. רק חבל שהיא כולה מלאה האיפור, היה יותר יפה אם זה היה טבעי ואימהי.

NoWords

New member
פפפאאקקק!! ../images/Emo99.gif

איזה מדהימהההההה.
הפוזות לא מוזרות, הן פשוט שונות קצת מאיך שכולן מצטלמות בהריון. זה יצא יפה וממש מושקע. הבטן שלה יפהפייה.. לא קטנה כמו שהיא נראית בפאפרצי. הראיון ממש מגניב. אשכרה סוףסוף ראיון שהיא נפתחת בו על ההריון שלה ולא צריך לנחש דברים! זה הצחיק אותי- except with Power Egg and Super Sperm here… I’m like, Oh, my God, can you believe it just happened?

2Dirrty4U

New member
דאממ!

היא מדהימה!!! כ"כ יפה
ואחלה ראיון, אני רוצה לקרוא את כולו!! צריך להתחיל לחסוך כסף למגזינים

2Dirrty4U

New member
Who Has the Hotter Pregnancy Cover..

בריטני או כריסטינה? http://usmagazine.com/Us_Poll_Who_Has_the_Hotter_Pregnancy_Cover_Christina_or_Britney#comment אם כל הכבוד לבריטני [ואין כבוד] היא נראת חולה עם האיפור הזה.. ויותר דומה לאישה נרקומנית בת 40+ ולא אמרתי את זה רק מתוך הערצה לכריסטינה.. הרבה אנשים הסכימו איתי.. בקיצור תצביעו!

live4Life

New member
מצטער, אבל בריטני.

לדעתי היא הרבה יותר סקסית בפוטושופ שלה. והאיפור היותר מדיי כבד הזה ששמו עליה רק מכער את השוט הזה. לפחות בשער היא נראית טוב.

2Dirrty4U

New member
האיפור זה מה שמפריע לי בפוטושוט של בריטני

איפרו אותה בצורה כזאת שהיא נראת חולה.. וגם השיער לא ממש משתלב לי... לדעתי בלונד היה יותר מתאים לה בפוטושוט הזה... ואצל כריסטינה אהבתי את האיפור וגם את השיער... בתמונה השנייה אהבתי פחות כי זה היה מזוייף כזה אבל בשער היא מדהימה.

live4Life

New member
../images/Emo45.gifבלונד.../images/Emo99.gif

מסכים איתך גם לגבי התמונה השניה. אבל אני עדיין חושב שהאיפור דיי מוגזם אצל כריסטינה.

NoWords

New member
אויש נו

ובשאר הפוטושוטים החיוך שלה לא "מזויף"? כאילו, זה פוטושוט, היא יושבת מול צלם וצריכה לחייך ולהיות יפה. מה זה חשוב אם הצלם הצחיק אותה באותו רגע או לא.P: [אבל בלי קשר, עברתי עכשיו במחשב שלי על מלאאא פוטושוטים של כריסטינה וברובם היא רצינית. נדיר שהיא מחייכת (בטח שצוחקת) אבל זה סתם בלי קשר..]

2Dirrty4U

New member
חח נכון,

אבל זאת הנקודה, ברוב הפוטושוטים היא בכלל לא מחייכת.. ובתמונה השנייה יצא לה חיוך מתוק כזה אבל עדיין רואים שהוא מזוייף חח נגיד בפוטושוט עם ג'סטין לרולינג סטון הצחוק שלה היה אמיתי... טוב, מזה משנה.. אני רוצה עוד תמונות מהפוטושוט הזה

NoWords

New member
כי זה דינמיקה אחרת. היה להם כיף ביחד

פה, היא לבד, מול המצלמה [שגם כמו שניתן לשים לב - מצלמת אותה מלמעלה.. סביר להניח שהיא דמיינה את המצלמה כמה פעמים כמעט נוחתת עליה
] אז החיוך...דווקא אני מרוצה חח.

למעלה