עדכונים 19.11.07

Eti No Name

New member
../images/Emo27.gif

"Due the wirters strike, the Backstreet Boys taping of Ellen has been pushed on to Tusday. November 6th.."​
זה היה רשום מהחמישי לחודש, וגם היה תאריך חדש להיום, אבל כנראה שגם אותו ידחו :/

לא יודעת, אני יודעת שאלן לא שובתת.

התוכניות שלה ממשיכות כרגיל. בכל אופן, באסה עם הדחיות..

Blank Smile

New member
חחחח פאק,

כנראה שאני ממש עייפה.. כי למרות שכתבתי בעצמי את ה"אלןןן" הזה, קראתי את זה אלון ולא הבנתי למה שאני אכתוב אלון לעזאזל?? אני חייבת לישון
הצילו, התפגרתי..

elinor carter

New member
בנות אולי תפסיקו לשפוט לפני...

שראיתם את הקליפ! תנו להם קצת קרדיט....

Eti No Name

New member
אוקיי אני חייבת להעלות את זה

בדיוק סיימתי לראות את הטודי שואו [מה-30 לאוקטובר], ונזכרתי שמישו שאל אותם לא מזמן למי יש Singing Face. ונכון שכולם אומרים שלניק יש, אבל בעצם לכל אחד ואחד מהם יש!!
כמה שניק הוא אובר-דרמטי, בריאן כזה כולו מתעוות ועושה תנועות מוזרות עם הראש, והאווי ואלכס גם!
מה אתם חושבים? מי עושה מבינהם הכי פרצופים כשהוא שר?

Blank Smile

New member
זה תלוי באיזה שיר..

כי נגיד בריאן, כשהוא מתאמץ ונורא משקיע בחלק שלו, אז רואים שכולו מתרכז, עם העיניים סגורות וצוואר מתוח וכולו לחוץ כזה
האווי תמיד מנסה להיות רומנטי שרמנטי כזה, ועושה עם העיניים והידיים.. אלכס... אמ.. לא יודעת
לא עולה לי משהו לראש כרגע.. וניק סתם אובר דרמטי, חש עצמו שחקן
לא כואבות לו הברכיים כבר מרוב הפעמים שהוא נפל על הריצפה בהתרגשות יתר?

Eti No Name

New member
חחח ../images/Emo45.gif על ניק!!

הוא תמיד מתכופף משום מה!! ואלכס עוצם עיניים, פותח את הפה כזה.. ולוקח את הראש אחורה כזה.

CapitanSparrow

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"וניק סתם אובר דרמטי, חש עצמו שחקן לא כואבות לו הברכיים כבר מרוב הפעמים שהוא נפל על הריצפה בהתרגשות יתר?" כ"כ!!!!!
הוא עשה את זה כמעט בכל ההופעות של אינקומפליט והם הופיעו איתו מ ל א!!!!!

Shiri from the block

Active member
אני היחידה שאוהבת את זה??../images/Emo113.gif לעזאזל עם כולכם!../images/Emo3.gif רק קווין לא עושה הבעות מוזרות כשהוא שר../images/Emo99.gif אבל כשהוא רוקד הוא כן עושה../images/Emo6.gif

Conviction

New member
אויי, הריקוד של קווין! ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

היה לי סרטון מהסאונדצ'קים של NG, ובריאן מחקה אותי כ"כ טוב!!

למעלה