שומר הראש לשעבר של בריטני מתכנן לספר הכ-ל!
[תוכן הדברים לא ממש ראוי לגילאים צעירים] שומר הראש לשעבר של בריטני, פרננדז פלורס, שתובע את בריטני בסכום של 10 מליון דולר, על הטרדה מינית, ממשיך לזרוק אש למדורה, ומתכנן להתראיין ולספר הכל למי שרק יירצה תמורת סכום צנוע של מליון דולר. למי שלא יודע/זוכר, פרננדז פלורס, טוען שבריטני התעלללה בילדים שלה, הרביצה לחבר שלה אז/כיום הארוס שלה , ג'ייסון טראוויק, הייתה תמיד תחת השפעה של תרופות במרשם, הזניחה את הילדים שלה, ושלחה לו תמונות עירום שלה. עכשיו, הוא מתכנן לתת ראיון שבו הוא ייספר הכל ויחשוף את כל הפרטים בנוגע להטרדה המינית שעבר. "לבריטני יש חשק מיני מאוד מאוד גדול, ולפי מה שהיא סיפרה לי, בסיבובי ההופעות שלה הכל הלך סביבה. שמעתי סיפורים על שלישיות, אורגיות, בנות שמתחרמנות- דברים שייגרמו לשיער שלך לסמור. היו סביבה הרבה רקדנים צעירים ונאים בסיבובי ההופעות, והעניינים היו מתלהטים. היה הרבה אלכוהול, סמים, ישיבות לוהטות בג'קוזי ועוד כל מיני דברים...." הוא אומר. הייתי באמבטיה שלה וראיתי תמונה שלה בג'קוזי עם עוד כמה בנות. היא פתאום אמרה לי " זה היה מאוד סקסי" " זה היה בסביבות הופעות והפרענו לגמריי" שאלתי אותה למה היא התכוונה והיא אמרה שהן כולן הלכו' עד הסוף', היא והבנות.” בשנה שעברה, המשפחה של בריטני יצאה בהודעה רישמתי בתגובה להאשמות על הטרדה מינית ואמרו שזה "עוד מקרה מצער שמישהו מנסה לנצל את בריטני והמשפחה ולזכות בפרסום על חשבונם" פרננדז פלורס, טוען שהוא סובל מנזק פסיכולוגי, התקפיי חרדה, דכאון ונדודיי שינה כתוצאה מההטרדות שעבר בתקופה שעבד עם בריטני.