עדכונים 12/7/2007...

DirrtyShay

New member
עדכונים 12/7/2007...

לפי אתר צרפתי הסינגל-ים הבאים... Oh Mother באירופה... Slow Down Baby בארה"ב ושאר המקומות... מוזר לגבי Oh Mother אני בכל אופן אוהב את השיר אבל מוזר.. כאילו איך אפשר לשחרר את השיר כי אם את Walk Away לא שיחררו אז את זה..? למרות שיש מצב שתהיה לשיר הצלחה נחמדה דווקא בתור בלדה. (ולגבי מי שחושב שבאמת Walk Away היה פספוס.. אני חושב שהוא עוד ישוחרר.. כי בטוח כריסטינה שומרת את השיר לאוסף להיטים ואז היא בטוח תשחרר את השיר... פשוט בטוח..) הנה האתר הצרפתי... שאומר שהמקור זה Sony BMG / RCA Music Group http://forum.christinacenter.net/index.php?showtopic=14264 נראה מה יהיה.. הלוואי וזה נכון ככה לקבל שני קליפים - למה לא..?
יום טוב לכולם !

PinkHippo

New member
מה הקשר לWalk Away..?

ויש לי הרגשה שיהיה אוסף להיטים בקרוב...כריסטינה ככל הנראה בהריון, והדיסק הבא יצא בעוד 4 שנים, ובין לבין אני חושבת שהוא יצא... :) אבל לא יודעת אם Walk Away יצא סינגל ממנו-בטח אם באמת יהיה אוסף להיטים יצא כסינגל איזה שיר חדש שהיא תקליט לאוסף.

PinkHippo

New member
../images/Emo45.gif וזה גם נשמע די הגיוני

בלדות תמיד מצליחות יותר באירופה, וSDB הוא שיר ארנבי שמתיישב ממש טוב על הבילבורד. נחיה ונראה..:)

YugiBoy

New member
למה היא עושה את זה?

אני מבין שהיא מזדהה עם אמא שלה, ושהיא רוצה להוציא את הכאב בשירה... והיא כבר עשתה את זה באלבום שעבר, ובאלבום הזה. אבל סינגל? בכל זאת, זה נושא שמאוד כואב בטח לאמא שלה, נושא שרוצים להדחיק.. לשכוח ממנו. לעבור הלאה... להתחיל חיים חדשים.. והיא צריכה עכשיו לשמוע בכל מקום את הסיפור חיים שלה? את הטראומות שהנפש שלה עברה? סה"כ השיר ממש יפה... הייתי שומע אותו בתקופה שהאלבום רק יצא...אותו, ואת הארט.. ידעתי שהוא יהיה סינגל (HURT)

למה?

שמת לב מה השיר אומר? זה שיר עידוד וחיזוק לאמא שלה. no we're stronger זה לא נשמע כמו עידוד בשבילך? אני דווקא חושבת שזה רעיון טוב להוציא אותו כסינגל וחבל שהיא לא הוציאה את I'M OK כי זה שיר מצוין וחזק ומרגש.

YugiBoy

New member
עידוד?

אני בטוח שהיא עודדה אותה מספיק גם לפני זה... היא כבר עברה את זה, זה מאחוריה. לא צריך בכל אלבום שהיא מוציאה להחזיר את הנושא הזה.. אז בסדר שהיא מוציאה את זה באלבום....אבל סינגל? דיי.. תני לאמא שלך לעבור הלאה.. היא כבר חזקה יותר והיא יודעת שאת אוהבת אותה.. ומודה לה... והכל (= תעזרי לה לעזור לעצמה

xtina 4 ever

New member
החלטה מצויינת.../images/Emo210.gif

כי כמו שכבר כתבו פה- SDB הוא שיר בלבורד כזה, ו-OM הוא בלדה מדהימה ומרגשת שתצליח באמת רק באירופה, כי שם אוהבים שירים מהסוג הזה. זה מעולה בשבילנו גם, כי יהיו 2 קליפים חדשים ואני בטוחה שמדהימים! ^__^ עשה לי ת'יום בקיצור. :)

YugiBoy

New member
אייי

קליפ לOH MOTHER נשמע ממש מעולה! אחרי הקונספט המדהים של השיר הארט, ואחרי עוד כל מיני (כמו פייטר וכאלה) אני מניח שאם היא לא תחליט על קליפ סולידי כזה וסגור ומשעמם... היא תלך על משהו שיעביר את הכאב חזק... למרות שאני לא ממליץ עלהשיר הזה כסינגל, כתבתי כבר למה.

DirrtyGirl

New member
מצויין../images/Emo9.gif

איזה כייף שיצאו שני קליפים, וכמו שאמרתם החלטה טובה.. נראה לי שהפעם היא תקדם אותם הרבה יותר, הטור נגמר בקרוב. :)

NoWords

New member
שי,

WA לא יצא כסינגל אפעם.. הוא כבר פספס את הרכבת. סטריפד זה היסטוריה. אין מצב שהיא תוציא פתאום סינגל של שיר ישן סתם ככה. בדר"כ בשביל אלבומי להיטים - האמן מקליט שיר חדש שמקדם את האלבום. לכן לא נראה לי בכלל. מה שכן, הבחירה של הסינגלים מגניבה. קצת מוזרה לי, כי.. מה. איך היא תקדם ככה כל אחד? זה יהיה בלאגן. אבל שני קליפים?!
וואלה בכיף.. תודה
.

annaLOVExtina

New member
יופי ../images/Emo45.gif

בחירה מצויינת של הסינגלים
באמת קצת יהיה לה קשה לקדם, כי היא ממילא בקושי מקדמת, ועכשיו שני סינגלים בעת אחת.. אם היא לא תתאמץ זה יהיה כישלון גדול

נטליונת

New member
אם היא אכן מוציאה 2 סינגלים יחד

זה נראה כאילו היא עושה את זה בשביל לסיים כבר עם באק טו בייסיק... כי לא נראה לי שיהיה סינגל שישי

למעלה