עדכונים קצרים

אילנה153

Well-known member
עדכונים קצרים

להלן עדכונים קצרים וחשובים שהתרחשו בימים האחרונים בבית: 1)סיוון ועמיר סוף סוף נפרדו-הגיע הזמן באמת ..הם מעולם לא היו זוג ובטח שגם לא יהיו... 2)תומר מנסה להתקרב לנופר וכל נושא השיחה הוא גקי,נופר קולטת ובורחת מהשיחה די מהר,גקי רואה אותם חוזרים ביחד,יוצא החוצה ,נופר אחריו -חיבוק ענקקקק ושיחה מדהימה בין שניהם.אתמול הבנתי סופית שעם כל הנזק העצום שנופר גורמת לגקי הבחור מאוהב בה ואף תלוי בה בשהותו בבית והיא אוהבת אותו חברות נפש והם החברי הנפש היחידים כרגע בבית. 3)עמיר תיאם הדחות היום עם סיון -ביניהם סוף סוף אמר את דעתו על נופר וגקי,שמאוד הפתיעו אותי יש לומר.לכן ,אתאכזב מאוד אם גקי לא יעמיד את עמיר להדחה,כי בימים האחרונים הוא טוען שמתקרב לעמיר...וחבל. 4)הקשר עם דנה ונופר הוא לא אמיתי ואינטרסנטי בלבד,נופר דואגת לפרנסה בחוץ...וכידוע דנה ובן זוגה חזק בחיי הלילה בת"א וזה בדיוק מה שנופר צריכה! 5)פרידה שאהבתי מאוווד בחודש הראשון מתחילה להגעיל אותי עקב אגואיסטיות וסוציומטיות וחוסר אכפתיות לקבוצה לחלוטין....חבל מאוד. 6)ליהי נשארה נעל כפי שחשבתי,בחורה שמחה ללא ספק וחייכנית(סיפרה שהיתה פעם ליצנית כמה שנים וזה מסביר הרבה),אני מקווה שתעוף בשבת הקרובה. 7)ליעוז טיפלה מפתיע אותי,עדיין אני חושבת שמדובר על נחש הכי גדול בבית,שמשחק לפי אסטרטיות כמו בהשרדות והתחבב על כל הבית לצערי אבל בהדחה קולקטיבית אם תהיה יעוף מהר,למרות שהוא באמת חבר טוב של גקי יותר מאלעד . 8)אלעד..אוףףף!ילד מעצבן ביותר,מנצל באופן דוחה את היותו גמד,מקלל בלי סוף,אתמול פלט שסחר בסמים במועדון שעובד בו,חזק בעינייני סלב וחיי הלילה,לא תמים ולא מסכן בכלל!דוגמא רעה ביותר לנוער שלנו. 9)תומר מפתיע אותי ,בינתיים מחבבת אותו ,למרות שלפעמים מעצבן קצת,הרצח אופי שמירב הדוחה עשתה לו בבית פשוט בלתי נסבלת. 10)הילה מפתיעה גם..אוהבת אותה.שתמשיך ככה. 11)רם חמוד ומקסים אבל...לא תמים בכלל!!!!!נכנס חזק לשיחות ורכילות ומודע להרבה דברים שקרו בבית ולא מפספס שום ארוע שקורה בבית. *דנה-פרידה-עמיר -נופר:מאוד מאוד דומים בהרבה תכונות אופי...ארבעתם מגעילים לי את הנשמה בקיצור..החמישייה שלי כרגע היא :גקי (הנשמה של הבית והזוכה הגדול של התוכנית:),הילה,תומר,דנה(למרות הכל),רם נ.ב:אני לא מאמינה שהכנסתי לחמישייה 3 חדשים ..חחחחח

למעלה