עדכונים קצרים:

עדכונים קצרים:

ראש 1 יש על המפגש ברסיטל.. כמובן שיהודה לוי הכוסון שם! והוא מחובק עם סופי.. רייטינג יש גם על לחיי אני תיכף הולכת לקנות!!! ועוד משהו, אוףףףף אני מפסידה היום לחיי.. כי אני הולכת לראות ת´מחזמר "מרילו" אבל חפיף נראה שידור חוזר מחר.. אני כבר מתה לשמוע: "זה היה בסוף הקיץץץץ האויר היה חמים הוא נסע על אופנים ולה היה מבט תמים.."

../images/Emo51.gif על העידכונים...../images/Emo42.gif

ואני יכול רק לנחש מי רץ כבר עכשיו לקנות ולהכניס לאתר שלו...

Pinki Girl

New member
מראים ברכילויות בראש אחד

תמונה של יהודה לוי + כמה רכילויות על השחקנים בסדרה

Pinki Girl

New member
או שבעצם

זה במעריב אני כבר לא זוכרת בכל מקרה בשניי העיתונים רשום עליהם

גם מעריב לנוער???

אני אצטרך לעשות פשיטה על הקיוסקים.... אני צריכה לקנות גם רייטינג גם ראש1 גם מעריב לנוער פליז תגידו לי שזה נגמר פה....יש משהו בפנאי פלוס? המוכרים יסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח, 3 עיתונים בבת אחת מתי אני אספיק לקרוא אותם????

עמי92

New member
אני כבר רגיל שמסתכלים עליי....

במיוחד ילדים קטנים שרואים שאני מחפש מה כתוב בשער של "לאישה". אני קונה "רייטינג", "פנאי פלוס", "ראש 1" והכל בבת אחת... מזל שאין כמעט כתבות ב"את" וב"לאישה". חחחח

casperit

New member
במעריב לנוער יש... (משבוע שעבר)

ידיענות על איך שדניאלה נראתה רע במסיבה+תמונה שלה וןאחרי זה מין ידיעונת על זה שיהודה נראה לעומת זאת כוסי כהרגלו:) יעל

נוני 17

New member
במעריב לנוער אין כל כך הרבה על לחיי

אהבה. יש תמונה של גלית, וגם של החתיך מכולם גידי

casperit

New member
ברייטינג יש (השבוע):

-כתבונת של אביעד (השולט) קיסוס על הסקס בסדרה... -ותמונה של סופי צדקה ומתי אטלס ותמונה של יהודה לוי מהפסטיבל טלויזיה במדור של איילת... יעל

נוני 17

New member
../images/Emo51.gif על העידכונים.

שיהיה לך צפייה נעימה, וספרי איך היה?

תודה, ואני אספר

פשוט לא נראה לי שזה מתאים לפה כי זה לא קשור ללחיי.. אני גם אצלם תמונות.. מסכנים יסבלו פלאש ממני...

למעלה