עדכונים... עדכונים...

meravhs

New member
עדכונים... עדכונים...

היי לכולם, ובכן, עפרי מקסימה חצתה לפני יומיים את ה-8 ק"ג (נולדה שבוע 28 משקל 1225גר), נמצאים עדיין בחנה חושי, מצחיק כי אנחנו גם היינו מטופלים אצל אוה כמו יפעת, יכול להיות שהחיפאים בינינו נפגשנו שם ואנחנו לא יודעים זאת בכלל. עברנו למקום אחר ששייך לחנה חושי אך לא נמצא באותו בניין - "יחידת עופרים" גם שם יש לנו טיפול נהדר מהפיזיוטרפיסטית. אנחנו מחפשים רופא עיניים לעפרי שיתן חוות דעת שנייה, אמרו לי על פרופ' בן עזרא מירושלים, מישהו שמע? יודע עליו פרטים, אפה הוא מקבל וכו'.סיימנו לצמיתות עם התרופות ללחץ דם, אנחנו עוד חייבים לעקוב אבל זוהי הקלה עצומה שאין לה תרופות קבועות. התחלנו הידרוטרפיה (עם אוה) בהתפתחות הילד ואנחנו נהנות מאוד מאוד. יפעת, אורן גם אתם עושים זאת? מבחינה מוטורית היא עדיין לא מתהפכת (9 חודשים, 6 חודשים מתוקן), אך היא כבר לא מתנגדת לשכב לאורך זמן על הבטן ומתענינת במה שקורה סביבה. היא ממלמלת המון, הברות שונות, היא מחזיקה את שתי הידיים יחד ומכניסה לפה. מאוד עירנית. התחלנו ללכת לרופא אלטרנטיבי או כמו שבעלי קורא לו "רופא אליל". הוא מאוד עזר לה, מקווה שימשיך. מירב

../images/Emo65.gifאזה כיף שהדברים מתחילים

להסתדר והכל נראה הרבה יותר טוב. אזה כף שהפסקתם עם התרופות, אני בטוחה שזו הקלה עצומה בשבילכם , ובטח בשביל עופרי.
בבדיקת העיניים .

דבורי

New member
בן עזרא

שלום מירב, אני לא מבקרת כאן בפורום בקביעות כך שאיני יודעת מה בעיות העיניים של עפרי. בכל אופן הייתי אצל בן-עזרא. הוא מקבל בהדסה עין כרם בירושלים, טלפון 02-6776397, נדמה לי שלקביעת תורים צריך להתקשר בימים ב' וד' בין 8 ל-14:00. מראש הוזהרתי שהוא לא כ"כ נחמד, אבל לא הייתה לי שום בעיה אישית איתו. רופאי עיניים לילדים טובים אחרים הם פרופ' סטולוביץ' (מאיכילוב) ופרופ' שפירר (מתל השומר). כל הכבוד לעופרי על ההתפתחות היפה.

guligul

New member
רופא עיניים

מזל טוב לעופרי.. שמעתי שד"ר שאולי הוא רופא עיניים מהמומחים. הוא מקבל בנשר. הבעיה היא שהתור הקרוב ביותר שיש הוא במרץ. אבל יש לו מרפאה גם בנתניה ושם זה יותר מוקדם.

מצטרפת להמלצה...

ד"ר שאולי מעולה. הוא עובד גם במרפאת לין (כללית). גם ד"ר מלמוד רופאה מעולה. שניהם בחיפה.

למעלה