עדכונים עדכונים עדכונים..

אנשים יפים שלי כנסו! ../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

דבר ראשון - בוקר טוב לכולם! חח
חזרתי הבייתה אתמול ב-9 בבוקר.. ועכשיו קמתי! חח ואיזה בלאגןןןןיש כאן!! אז אני כבר מסדרת את הכל.. וגם עונה לכל המסרים שלכם! רק יקריי, גם אותי זה מעצבן שנפתחות הודעות חדשות, אבל אני לא רוצה ליצור ריבים בגלל זה. הפורום עוד חדש ואני מקווה שאנשים יתרגלו לאט לאט ויפנימו את חוקי הפורום.. ואז אני אצטרך לעבוד פחות או קשה על ענייני השירשורים
כן צריך הלעיר לאנשים, כמובן, כדי להחדיר את זה למודעותם.. אבל בצורה יפה בקשה, OK?

בקשר למאמרים../images/Emo9.gif

1. אפשר לעשות מאמר על הראל
(חלק מהעובדות יכולות לעזור
) 2. אפשר להכין בword קובץ עם המילים של כל השירים שלו. מן הסתם בהמשך אנשים יבקשו מילים של שירים ואז נוכל לתת להם
.

../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

דבר ראשון - קראתי עכשיו את מה שיעל כתבה וזה מקסים!! אני כבר מעלה את זה.. כמובן שגם עוד אנשים יכולים לכתוב מי הוא הראל בשבילם! וגם אפשר לעשות אפילו מאמר של "50 עובדות על הראל" ולהשתמש בכל העובדות שכתבנו! בקשר למילים של השירים - לצערי כתיבתם תהווה עבירה על זכויות יוצרים, וזה הרי אסור בתפוז

אז אוקיי../images/Emo9.gif

אני אעשה את זה מחר. ובקשר לשירים, כמו שבטח כבר ראית העלתי את זה
אבל זה לא יוצר בעיה אם זה בקובץ, נכון? ומאמר עם 50 עובדות על הראל זה מעולה לדעתי

purple rain2

New member
וואו

לי, כנראה שתפוז לא זבל אחרי הכל אם הוא בחר מנהלת משקיענית כמוך
(הפורום עוד בחיתוליו אז נראה לי שזה זמן טוב להתחנף- כבר אמרתי שאדום זה הצבע האהוב עליי?
) סתם סתם, האמת שהיום חנכתי את הפורום לראשונה לאחר הפצרות חוזרות ונישנות של נעמה (סתם, למען האמת הייתי סקרנית
) הרבה פה בטח מכירים אותי מפורום כוכב נולד
ואני מקווה שגם פה יהיה כיף כמו שכיף שם!
וקבלו את התמונה האהובה עלי שלו

purple rain2

New member
אהההה ו-לי../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

ראיתי שבכניסה לפורום יש תאריכים מיוחדים עם ימי הולדת של חברי הפורום. אז מכיוון שיומולדתי ממשמש ובא תהיתי אם ואיך אפשר גם להוסיף אותו לשם?

בטח! ../images/Emo60.gif

יש למה רשימה של לינקים.. גלריות, מאמרים, לוחות ובין היתר גם "לוח אירועים" נכון? אז את פשוט נכנסת ללוח האירועים וכותבת הצעה לאירוע. אני אקבל את זה, אאשר את זה.. והיומולדת שלך תופיע בלוח!

למעלה