עדכונים עדכונים עדכונים..

עדכונים עדכונים עדכונים.. ../images/Emo60.gif

משום שהפורום ממש חדש ויש המון דברים שניתן להוסיף לו ואני אכן מוסיפה אותם, אני אפתח שרשורי עדכונים מדי פעם. בשירשור הזה תראו מה השתנה, וכמובן תעזרו לי ותמליצו על שינויים נוספים! אוקי אז ככה:
פתיחת הודעות חדשות - וואו כמה הודעות שירשרתי ביומיים האחרונים! חברה הקפידו לשרשר! - הודעות
: כל נושא שלא קשור להראל סקעת בצורה זו או אחרת, יש לשרשר לשירשור אוף-טופיק בלבד!! - שאלות: אל תפתחו הודעה חדשה בשביל כל שאלה שיש לכם, אלא שרשרו את השאלה להודעה עם שאלה אחרת. כרגע יש שירשור שאלות - שרשרו את שאלותיכם לשם! - ברוכים הבאים: הרבה אנשים חדשים מגיעים לפורום, וזה כמובן מצויין! אבל נורא קשה לעקוב אחר השרשורים העניניים שנפתחים בפורום, כשבכל מקום יש הודעות של אנשים חדשים. אז אנשים חדשים.. אם אתם קוראים את ההודעה הזאת - שרשרו בבקשה את הודעתכם לשרשור חדשים! כמובן שאתם תמיד מוזמנים לפתוח הודעות חדשות ולהעלות דיונים, תמונות, עדכונים, פרוייקטים ומה שלא תרצו לפורום! אבל תקפידו בבקשה על הסדר!
העמוד הראשי של הפורום - איה הכינה לנו תמונה יפהפיה (ו"זמנית" לפי טענתה
) לעמוד הראשי והיא נמצאת שם ממש עכשיו. אז תודה איה
חוץ מזה, מופיעים שם טאגליינס, הודעות נבחרות, "מה חדש בפורום" ועוד כמה דברים..
לוח אירועים - אני ממשיכה להוסיף את התאריכים שאתם מעלים ללוח. שימו
- לפני שהתאריך שכתבתם יופיע בלוח, אני צריכה לאשר אותו.. ככה שאם אתם לא רואים את התאריך שלכם על הלוח, כנראה שעדיין לא הספקתי לאשר אותו. אין טעם להעלות כמה פעמים אותו תאריך. תוך זמן קצר הוא יהיה שם אני מבטיחה
גלריות - פתחתי כמה גלריות ואני אמשיך לפתוח עוד. אני התחלתי להעלות לשם קבצים וראיתי שגם אתם התחלתם להעלות! אז תמשיכו ככה!
סקר - אתם עדיין מוזמנים להצביע לסקר של הפורום!
לוח איסיקיו - תוסיפו אתע עצמכם ללוח חברה! בשביל זה הוא קיים.
יצירת קשר איתי - הרבה אנשים כבר עשו את זה. גם לשם הכרות וגם לשם הצעות והערות. אני לוקחת כל הצעה והערה שלכם לתשומת ליבי וחוזרת אליכם כמה שיותר מהר. אז לכל מי שיש מה לומר לי - אתם מוזמנים.
מאמרים - אין לנו עדיין אף מאמרים!
אם יש לכם רעיון למאמר - תכתבו! אני רוצה שהפורום יהיה עשיר במאמרים, לינקים, תמונות, אירועים ועוד!
לינקים - הוספתי כל מני לינקים לפורום.. אתם מוזמנים להמשיך להעלות הצעות נוספות ללינקים.
רעיונות - רעיונות שקשורים לפורום אתם מוזמנים להמשיך לכתוב לי בפרטי וגם לשרשר להודעה הזאת!
תודה לכולכם - תודה לכולכם על שרשור קבלת הפנים הארוך והמקסים! חממתם את ליבי!
אז לסיכום, הנה הדברים שאני רוצה לעשות בימים הקרובים. יקל עלי מאוד אם תקחו עליכם משימות ותעזרו לי לפתח את הפורום! * תמשיכו לעזור לי להעלות תמונות לגלריה! רעיונות נוספים לגלריות - שלחו לי במסרים או שרשרו לכאן. * מאמרים - אני רוצה שיהיה לנו מאמר שמסביר על כל הדרכים להצביע להראל. מי שיכול להכין מאמר כזה, או כל מאמר אחר - יזכה באהבה נצחית ממני
* אירועים - תמשיכו להוסיף את ימי הולדתכם ועוד אירועים שקשורים להראל, כמו הופעות קרובות או ימי הולדת של משפחתו אפילו. מה עוד? זהו בינתיים. אתם עושים עבודה נהדרת! הפורום פעיל מאוד ומעניין! צל"ש לכולנוווו

גלושש

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifקולה כבוט ../images/Emo9.gif

מלכה
ואיזה יפה התמונה בראשי... תודה איה

shahar s

New member
חדשה!

היי קוראים לי שחר ואני בת 13 מפ"ת . אני ממש מאושרת שפתחו את הפורום הזה אין לי מספיק מילים כדי לתאר כמה הראל סקעת הוא מ-ו-ש-ל-ם
אני פשוט מתה עליו.. ספררו על קצת על עצמכם..

למעלה