עדכונים מת"א

דביר419

New member
עדכונים מת"א

עוד בניין עומד להיעלם והוא דיזנגוף 197 , איפה שהיה קפה בתיה המיתולוגי.

כרגע הבניין נטוש וחוץ מחנות אחת הכול סגור.

דביר419

New member
עוד מבט

דביר419

New member
כל האיזור שבין דיזינגוף לבן יהודה

משנה את פניו.

עוד צילום של הבית.

עלה13

New member
קניון בוטיק...

היתה כתבה על כך במוספים הכלכליים ובמקומונים, מדובר על החניון התחתי שיבנו בו חניות ובית קפה, ההגדרה חניות בדומה לכיכר המדינה, בסך הכל זה יעשה טוב לשדרה ולאזור, אמנם יתחרה ויפגע בדיזנגוף סנטר הסמוך, אמור להתחיל בקרוב ולהסתיים במהלך 2013

danezeq

Member
"קניון בוטיק" זו רק תווית מיתוג זמנית אופנתית

מדובר בחזית מסחרית ותו לו.
אחת הידיעות המשמחות ביותר בשנים האחרונות. אני חושב שאני חולם על המהפך הזה יותר מעשור! (הדמיה בבלוג)

עלה13

New member
מסכים, הפרויקט הוא טוב מכמה...

אספקטים, חזית מסחרית לרחוב פתוחה לכיכר, מגדיל את עירוב השימושים ומן הסתם בשל אופיו, ייצר פעילות ברמת הרחוב, יתרום לדיירי הבניין.
כיכר מיכאל היא כיכר מיוחדת והמתווה שלה לא פשוט, בעבר היא היתה כיכר עגולה, היום היא מחולקת לשני כיכרות ובאמצע שדרה, לכיכר יש פוטנציאל, בעבר הועבר מהשדרהה פסל לגן המשולש, אני חושב שצריך לעשות פעולה דומה היום, הפוכה, להביא לכיכר את האנדרטה של לוחמי מלחמת העולם השנייה שקיימת בה אליה, ולפזר מס' ספסלים מהדגם שיש היום בכיכר הסינמטק לשני הצדדים הכיכר, זה יתרום לרחוב קינג גורג ויהפוך אותה לכיכר פעילה.

asaf2000

New member
וטוב שכך

פשוט נמאס מעצי דקל בתל אביב, יש אלפי סוגי עצים נהדרים וכל מקום תוקעים דקלים.

עלה13

New member
מורכב...

אין בעיה עם עצי הדקל, הם לא בדיוק הסוג המומלץ לדעתי ברמת הרחוב בשל מוגבלות ההצללה שלהם, הם לא בעייתיים בהפרדה מפלסית, בעיקרון ברחוב הייתי רוצה עצים בגירים מצלילים, הם מורידים את הטמפרטורה ומספקים הגנה בגשם, אבל לדוגמה יש בפארק הירקון חוקש דקלים קסום שכיף ללכת לאיבוד בסבחו.

השיפוץ של השנאי בדרך יפו ממש מאכזב

חשבתי שיעשו אותו ממש יפה
וגם יורידו את חוטי החשמל המכוערים האלה

עלה13

New member
לדעתי השיפוץ של השנאי...

עצמו מוצלח, מסכים שהורדת הכבלים היתה תורמת, מדובר בשנאי פעיל, הכיכר סבירה, עם גדילת העצים יהיה מאוד נעים, היו יכולים להוסיף מקומות ישיבה, בכל אופן החלום שלי ששוק לווינסקי יתפרס לאורך כל קטע הרחוב העליה, דרך יפו.

החלום שלי ש-ישפצו את רחוב העלייה

שהם ישפצו כבר את רחוב עלייה + שוק לוינסקי
כבר דיברנו על זה לפני 4 שנים
והייתה הבטחה של העירייה
שזה ישופץ ב- 2012

2012 כבר ניגמרה ................................................................

עלה13

New member
בהחלט, אישית אני שמח...

שהרחוב עדיין לא שופץ משום שיש לקחת בחשבון את הרחובות אלנבי ושוקן והחיבור לפארק החורשות שמבוצע היום, בנוסף לבחון מבחינת תחבורה, ציבורית ושבילי אופניים.

זו טעות חמורה לא לשפץ את הרחוב המוזנח

הפעם האחרונה ש-הרחוב עבר שיפוץ היה לפני 20 שנה
וזה היה רק בשביל לשפץ את הכביש ולא יותר מזה .

רחוב שוקן כבר משופץ ,
רחוב אלנבי כבר משופץ ,
נישאר רק את רחוב עלייה
שנימצא בין שתיהם .....................................

דביר419

New member
בדרך יפו יהיה כנראה פינוי של כמה מבני תעשיה

נטושים, ידוע מה ייבנה במקום?

למעלה