עדכונים מן החזית

shellyland

New member
עדכונים מן החזית

מצד אחד - המצב לא משתפר, רע לי בעבודה, כל היום הכלבה (שיקח אותה האופל) צועקת עלי ואומרת לי כמה המחלקה שלנו לא מתפקדת והכל אשמתי ואני כבר עם רגל ותשע-עשיריות בחוץ כי או שעוד רגע אני מתפטרת או שעוד רגע מפטרים אותי. מצד שני - השבוע התחילה לעבוד איתנו מישהי חדשה והיום היא אמרה לי שהכלבה (יקח אותה האופל) ממש מחזיקה ממני, שהיא אמרה לה רק דברים טובים עלי ושהיא בונה עלי בניינים רבי קומות. מצד שלישי - כבר ממש נמאס לי ולא אכפת לי יותר כלום. אני זורקת זין ומצידי שיגידו שאני לא שווה כלום, שאי אפשר לסמוך עלי, שאני עובדת רע ושבאופן כללי אני אכזבה לחברה ולציבור כולו. מצד רביעי - עדיין אכפת לי ואני מוצאת את עצמי משתדלת ומתאמצת אפילו יותר, למרות שאני יודעת שזה לא יעזור ומה שאני לא אעשה לא יספיק לה (שיקח אותה האופל) מצד חמישי - איפה מתאשפזים?

דן צ

New member
חם , חם אש בחזית

מצד אחר- תשמעי, לפעמים אין ברירה, השוק לא מוצף בעבודה ולפעמים צריך לסבול בשקט להנות מיום המשכורת ועוד משהו, אני לא יודע את אופי העבודה שלך אבל בטח לבטח יש לכם תחרות וכל אחד רוצה להצליח ולנצח. מצד שני - תראי איזה יופי, למרות הכל מעריכים אותך, אה! איך לא גילית את זה עד היום? בחורה שעובדת רק יומיים וכבר יודעת ואת לא יודעת , רגע, אולי זה לרעתך? אולי את לא עירנית מספיק וישנה בעמידה? מצד שלישי - אז שיגידו מה שרוצים, את יודעת מה את שווה וזה הכי חשוב ( בתנאי שאת עירנית מספיק לדעת מה את שווה) מצד רביעי - בטח שאיכפת לך , זה הפרנסה שלך ואת נשמה טובה שאיכפת לה מכל מה שהיא עושה, חייבת שהכל יהיה טוב ודואגת לכל החורים שיסתמו. מצד חמישי - איתנים מחלקה פתוחה מצד שישי - מחלקה סגורה ולזרוק את המפתח לים!

zimes

New member
../images/Emo6.gif להנות מיום המשכורת. שלי. נכון.

(סליחה דנץ - שלי או אני נשמח להסביר לך במסר מה מצחיק כ"כ במשפט הזה שכתבת).

nutmeg

New member
שלינקה

כשתרצי להתאשפז באמת, בואי אלי לשיעור או שניים - אנחה אותך מה להגיד כדי שבאמת יאשפזו אותך... ואם כבר מדברים על זה - אולי תבואי אלי? ומכל הצדדים שאני מסתכלת כרגע - דנץ יודע על מה הוא מדבר בענין יום המשכורת. תשמעי לו. והביאו בחורה חדשה??? שמורידה מעליך לחץ או שרק דורכת לך על עוד יבלות? מתי תקבלי עוזרת אישית?

zimes

New member
נסי גישה אחרת:

חנופה, התקרבות, הזמנה לאיזה אירוע... תעשי לה "לא נעים לצעוק על שלי, היא "משלנו"". נראה לך סביר?

תגידי,

היא מתנהגת ככה לכולם או רק לך? נשמע לי שחוץ מזה שהיא לא יודעת להיות מנהלת, היא פשוט אדם שלא יודע לתת פידבקים חיוביים (בטח שלא בפנים) ושמרגישה צורך כל הזמן לרדות בעובדיה, אולי כדי להשיג תפוקה יותר טובה, או פשוט להוציא תסכולים מהבית. נשמע שהיא בכל זאת לא מתכוונת לפטר אותך, כי בסופו של דבר אנחנו מכירים את הטיפוס: הוא מקיף את עצמו באנשים סובלים, אבל שעושים לו את העבודה. השאלה מה יותר חשוב בשלב הזה: מצב רוחך או מצב בנקך? וצימעס צודקת - התידדות עדינה וזהירה עשויה להביא לרגיעה בהערות. סביר להניח שהיא תעביר אותן למישהו אחר לזמן מסוים.

_alon_

New member
כל כך הרבה צדדים

התבלבלתי טיפה עם כל הצדדים. תראי ההצעה שלי היא לחפש מקום עבודה אחר, תוך כדי סבל מתמיד שם. תנסי להזכיר לעצמך למה את עדין שם בנתיים (משכורת ולספק הודעות בפורום
). "היא מחזיקה ממך" ??? אנחנו עוד בתקופת יום כיפור, עייני ערך מלחמה והונאה. לא יפה להגיד אבל הרבה פעמים מנהלים נוקטים בגישה של אני מחזיק ממשהו כדי לנסות לדרבן אותו יותר או כדי שלא יראה שהם מתנקלים לו ולעיתים אומרים את זה לאנשים אחרים שיודעים שהשמועה הזו תגיע אל האדם הרצוי. (אפילו אני, הצדין האחרון בציון, חייב להודות שנקטתי בגישה זו בעבר). אז פרט להצעה למעלה (על להמשיך לעבוד ולחפש בנתיים משהו אחר), קבלי עוד שתי המלצות חינם אין כסף: 1. הספר The book of five rings, שאפי בטח מכירה וזוכרת בעלפה. 2. בקשר לכלבה (שיקח אותה האופל), היא יודעת להעביר ילדים מעברי חציה? להציל תקועים בשלג? לעזור לנזקקים? אם לא שמעתי שמחפשים כלבים שישמרו על התנחלויות?

למעלה