עדכונים מחזית התמ"ל

תמי ס

New member
עדכונים מחזית התמ"ל

אז אתמול ניסיתי שוב, הפעם עם סימילק שקיבלתי מטיפת חלב. האמת? פחדתי פחד מוות, בדמיוני ראיתי את עצמי טסה איתה למיון (מי אמר היסטרית? מי???). ניסיתי לשכנע את עצמי שהכל בסדר, מיליוני ילדים ניזונים מתחליפים וגדלים עם זה מצויין, ואני הרי לא מתכוונת להפסיק להניק, אלא רק ככה ...קצת... מידי פעם... לתת בקבוק כשאני צריכה לצאת בלעדיה. באחת בצהריים התיישבתי איתה אחר כבוד כשאני לבושה והתיק מוכן לידי למקרה של אזעקת אמת שתטיס אותנו לרופא/מיון/מר"מ (לא היסטרית, מה פתאום?). נתתי לה 60 מ"ל של סימילק, היא לא כל כך הבינה מה אני רוצה ממנה ומה פתאום אני דוחפת לה את הפיטמה המוזרה הזו לפה, לקח לה קצת זמן להבין איך יונקים ממנה, ובסוף היא קלטה את העניין ומצצה את הבקבוק עד תומו כשהיא מסתכלת עלי במבט של "מה זה הדבר המוזר הזה?". כשנגמר הבקבוק היא בכתה שהיא רוצה עוד, לא העזתי כמובן וגם לא רציתי להניק שלא יהיה שוב עומס כמו לפני כמה ימים, הרמתי אותה והסתובבתי איתה שעה בבית כשהיא על הכתף ואני באזור הכיור למקרה שתגיע ההקאה, לאחר שעה הינקתי אותה קצת והיא נרדמה. מסתבר שהכל עבר בשלום, אמנם לא זזתי ממנה עד הערב ולא הורדתי מבטי ממנה גם כשישנה (היא דפקה שלוש שעות שינה אחה"צ) לי לקח עוד כמה שעות להירגע ולהפנים שזה עבר בשלום והילדה כנראה כן מסוגלת לעכל תמ"ל.

סינטה1

New member
מי אמר אמא היסטרית ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך. אני עשיתי את הטעות של לא לנסות כלום חוץ מהנקה עד שהלכה למטפלת, שנאבקה עימה חודש שלם על מנת שתקבל בקבוק שאוב. זה נכון מצדך שהתחלת עכשיו
רותם בגיל המופלג של 9 חודשים עדיין זקוקה לציצי כדי להרדם (רק בלילה או בסופ"שים) ויש בזה גם חסרונות.

בנצ100

New member
מזל-טוב!

טוב לשמוע שהפעם זה עבר חלק! אז מה עכשיו, את יוצאת לחגוג? (בלעדיה, כמובן...)

אמאאור

New member
עברתי את אותו תהליך השבוע

רק ששאצלי הסופגניה בת כמעט 8 חודשים, ולא חודשיים. בדיעבד, זו היתה טעות, וחבל שלא הורדתי מעצמי את העול של שאיבת בקבוקים לטובת בקבוק תמ"ל פעם ב... הרבה קודם. עד עכשיו שאבתי במרץ רב, אבל ככל שעבר הזמן, נהיה יותר ויותר קשה לשאוב, מה שאומר, שבשביל ארוחה אחת (150 סיסי) הייתי נאלצת לשאוב כמה ימים ולרכז למנה. זה הוסיף לי המון מתח מיותר. השבוע הייתי צריכה ללכת ללימודים, בהם אני נעדרת 6 שעות, והסופגניה צריכה לאכול שתי ארוחות. לא הצלחתי לארגן את הכמות הנדרשת של חלבאם שאוב. נתתי לה בקבוק תמ"ל, עם המון היסטריה ובכי מצידי, והרגשתי האמא הכי כושלת בעולם. היא, מצידה, אכלה בתיאבון רב, הרביצה גרעפס חביב וחייכה לעולם. לא רצנו למיון עם אלרגיה חריפה, לא נרשמו הקאות, לא נרשמה שום תופעת לוואי (חוץ מקקי מסריח משהו
).

תמי ס

New member
../images/Emo124.gif אז מסתבר שזה לא פשוט

כמו שכתבתי, ביום חמישי היא קיבלה 60 מ"ל סימילק שעבר חלק ללא תלונות ותגובות. ביום שישי שוב קיבלה 60 מ"ל סימילק, שוב עבר חלק (ושוב כמה שעות טובות של שינה לאחר מכן). היום הייתי גיבורה, נתתי 100 מ"ל סימילק, נראה בתחילה שעבר חלק.... 6 שעות לאחר מכן היא שלשלה, בתחילה זה לא היה ברור כי הצואה בין כה וכה בגיל כזה היא נוזלית, אז חיתול אחד התמלא, עשינו אמבטיה שמתי חיתול חדש ותוך שניות גם הוא היה מלא, שוב אמבטיה... והפעם "ברח לה" במגבת, ההבדל שהפעם הצואה הייתה עם טיפות דם בתוכה. האחות במוקד אמרה לפנות למיון (לא כל כך בא לי, החיידקים במיון מפחידים) הפשרה הייתה להזמין רופא הביתה, עכשיו הייתה כאן רופאה שבדקה את הילדה, אמרה שהיא נראית לה בסדר (גם לי היא נראית בסדר) ממליצה לא לתת תוספת מעבר להנקה כרגע ולהמשיך בירור אצל הרופא המטפל (כמובן שאם יש החמרה בלילה לפנות למיון). אז נראה שבינתיים אני צריכה לגנוז את התוכניות לצאת בעתיד הקרוב בלעדיה, והיא תישאר "צמודת ציצי". "צרות של עשירים", אני לא מתלוננת, אעשה את הכל למען בריאותה, (המוזר הוא שהיא אפילו לא מתלוננת, לא בוכה, לא מקטרת, הלכה לישון רגיל, לא נראה שכואב לה משהו או מפריע לה בכלל).

ורד13

New member
איזו הפתעה מיותרת.

אבל תמי, חבל. אל תגנזי את תוכניותך לצאת. אולי תאווררי שוב את עמדתך לגבי חליבה? נכון זו פעילות סקסית במידה שלא תאמן אבל זו פשרה הגיונית לכל הצדדים. אני גיבורה לכתוב את זה לאחר שבת שבא למדתי להטות את המילה פשרה לכל אופניה וכיווניה. ד.א. השבוע חיסון, לא? ממילא תעברי אצל הרופא.אולי יהיה לו רעיון חדשני (לדוגמא - איזומיל).

תמי ס

New member
אכן הפתעה מיותרת

אני מנסה "לעבוד" על עצמי בנושא החליבה, בינתיים קשה לי עם הרעיון. לגבי חיסון, אמנם יש לנו תאריך לחיסון השבוע, אבל לאחר האפיזודה הזו החלטתי לדחות אותו קצת, אני רוצה לדעת בבירור מה קורה עם הגברת לפני שאני מוסיפה לה חיידקים (גם אם הם מומתים). הבוקר היינו אצל רופא הילדים, גם לו היא נראית בסדר, הוא אמר שיש שתי אפשרויות, הראשונה שהיא חטפה איזה חיידק והשניה (שיותר נראית לו) שהיא רגישה לחלב, הוא המליץ על בדיקת צואה, המשך הנקה בלבד בינתיים ובשלב הבא לנסות תמ"ל צמחי (רעיון חדשני כדברייך
)

פלגיה

New member
בטוח שהלכה לישון כרגיל

הוציאה את כל הג'יפה, הדאיגה את אמא שלה כהוגן, עכשיו אפשר ללכת לישון. תמי, אל תתייאשי. חכי כמה שבועות ונסי שוב.

תמי ס

New member
צודקת

הכמות שהיא הוציאה כנראה באמת הוציאה לה את כל הג'יפה. אני אמתין קצת, אחכה לתוצאות בדיקת הצואה ואח"כ אנסה כנראה תחליף צמחי.

פלגיה

New member
רק מזהירה לגבי הצמחי

הוא מ-ס-ר-י-ח. גם התמיסה עצמה, גם התינוקת לאחר האוכל (והפליטות) וגם היציאות

לא יעזור לך, יהלי רוצה אישישיר

או ציציגלידה. פיכסה לה תמ"ל. חכו קצת, עש שהקיבה תתאושש ושקלו אם לנסות תחליף צמחי.

למעלה