עדכונים מוזרים מה-NFL

Yo-man

New member
עדכונים מוזרים מה-NFL

שחקן עבר - נורמן האנד, שהיה טאקל הגנה במיאמי, ניו אורלינס ואצל הג'איינטס - התמוטט ומת ביום שישי. עדין לא פרסמו את סיבת המוות, אבל זה מוסיף לסטטיסטיקה לפיה שחקני פוטבול לא מאריכים ימים... הוא שיחק 10 שנים כשחקן הגנה. לא הבריק באף קבוצה, אבל היה יציב. אז גם זה כבר לא. בראיון לתחנת רדיו בפילדלפיה מק'נאב התנצל בפני האוהדים על שלא הצליח להביא להם גביע-סופרבול בכל 11 שנותיו בארגון. למה הוא צריך להתעסק בזה? לפעמים אני לא מבין את ההחלטות של מנהלי היחצנות של האנשים או הארגונים האלה. ו-ספיקינג אוף מק'נאב - הבעלים של וושינגטון (סוג של הפועל ת"א) אמר שחוץ מאלברט הינסוורת' הוא מאוד מרוצה מהקבוצה שלו השנה. יותר נכון הוא התייחס לאכזבה שלו מהיינסוורת' אחרי שזה לא הגיע לאימוני-רשות של הקבוצה ולא השתתף בשום אירוע חברתי אפילו רק בגלל שהוא ממורמר מהמעבר למשחק הגנה בפורמט 3-4. למרבה המזל ההחתמה של מייק שנהאן כללה סעיף שהוא אחראי לשחקנים ולא שניידר, אז אולי תוך כמה חודשים כולם יהיו מרוצים. אולי.

DEJ

New member
סוג של הפועל ת"א?

וושינגטון לקחו דאבל? תואר כלשהו? בזמן הרלוונטי לתקופת חייך כבגיר? דווקא היום, זלזול בהפועל ת"א לא מתאים...

REDSKINS

New member
חס וחלילה וושינגטון "סוג של הפועל ת"א"

אם כבר בית"ר ירושלים , הקבוצה של הבירה ומלאה בגזענים
מה גרם לדמיון בין שתי הקבוצות לדעתך ?

Yo-man

New member
האדמומיות בעיקר

אבל גם הלוזריות-של-שנים שלדעתי הולכת להסתיים העונה. עם שנהאן, מקנאב ושאר הרכישות, אני חושב שהם במקום טוב לעשות מהפך.

Yo-man

New member
הכי מעליב: קליבלנד לא רוצים את טרל אוונס....

מסתבר שאין לו קבוצה, ואחרי פגישות עם קליבלנד הם לא ממהרים לקפוץ על המציאה בת ה-36. אם זה ייגרר ככה עוד חודש, יש סיכוי שוושינגטון יקחו אותו just for the hack of it. כספין תקשורתי... מסכן.

אסי12318

New member
אלברט היינסוורת'

אני בהחלט מבין ללבו של היינסוורת'. מדובר בשחקן מצוין שעשה לעצמו שם בטנסי במשך הרבה שנים כתאקל דפנסיבי אקטיבי שפורץ קווי התקפה ומגיע לקוורטרבק, ועוצר רנינגבקס על הקו.. ופתאום הוא מגיע לוושינגטון ורוצים להפוך אותו לבלטת בטון שתעמוד באמצע ותאכל מקום כדי שהליינבקרים יוכלו לפרוץ ולעשות מהלכים. אפשר להבין למה הוא ממורמר מהמצב. דעה שלי.. כשיש לך שחקן כמו היינסוורת' בהגנה.. שכח מה- 3-4 ותן לו לשחק חופשי.

למעלה