עדכונים " מהשטח "

עדכונים " מהשטח "

טוב אז גיליתי לצערי הרב שלהיות אזרחית זה עסק יקר ביותר ( בתור חיילת משוחררת שהייתה רגילה לשים יום יום את המדים הקבועים הירוקים). זה פשוט לא ייאמן כמה כסף בזבזתי על בגדים תוך שבועיים... רוששתי גם את אימאהל'ה עם הקניות... ניראה לי היא הולכת להרוג אותי! בכל אופן נהייתי נוראית כל דבר שאני רואה ומוצא חן בעייני אני לוכדת כמו מדוזה... רציתי לעדכן אותכם ולהזהיר אותכם שהמידות של הגינסי' קומו של הקיץ זאת אומרת מכנסי ה - 3/4 ממש אבל ממש משוגעות... בד"כ בגנס'ים הרגילים הארוכים אני לוקחת מידה 34 וזה היה טוב עליי והיום שקניתי את מכנסי ה - 3/4 הייתי צריכה מידה 39 ( ולא לא השמנתי)
כן כן קצת נסחפו ניראה לי עם המספרים אבל נו שיהיה... בכל אופן מה שכן יש להם דגמים כל כך כל כך יפים חדשים פשוט תענוג לבחור מהכמות שיש... (ואגב אני ממליצה מאוד על החנות שאני קונה בה בק. אליעזר שבחיפה) כבר דיברתי עליה בפורום בעבר.. בכל אופן רק רציתי לעדכן אותכם לגבי המידות שלהם על תעשו שטות כמוני תממדדו בחנות !!! ( אני הייתי צריכה לרוץ להחליף בגלל שלא מדדתי ) יום מעולה לכולם! מיאווו חתולה

אולי את יודעת איפה

יש את הג'ינסים האלה בת"א - ממש מסקרן אותי.... וגם איך הגזרה גבוה או נמוכה או בסדר?

silvey

New member
יש אותם בבגדי אנה באלנבי לפי מה ..

שכתבו בפורום לפניי. אני קניתי באופנת "נאש נאש" על הכביש הראשי מול הדר-יוסף ויש להם חנות נוספת במרכז שוסטר ברמת-אביב ג'.

תודה שוקולית ולגבי שאלתך..

בתור חיפאית אין לי ממש מושג לגבי הרבה חנויות בת"א. החנות היחידה שהייתי בה וקניתי ג'ינס מחברת "קומו " בת"א היא חנות בשם "אנה" באלנבי כמו שציינו פה. התפלאתי עד כמה הרבה חנויות בחיפה מחזיקות את הגינסים של קומו, אבל אני בטוחה שבת"א יש גם המון! ולגבי הגזרות ..הממ הג'נסים שלי לפחות הם גיזרה רגילה כזאת . לא ממש גבוהה ובטח שלא נמוכה . בהצלחה, מיאוו חתולה

DREAM111

New member
שוקולית יקרה

יש לי את הכתובות של קומו אבל פשוט לא יצא לי להדפיס כי יש להם המון חנויות בכל הארץ. בסופשבוע זה מבטיחה להקליד ולצרף לפורום. אני כרגע קצת לחוצה אחותי בשמירת הריון ואני צמודה אליה כך שסופשבוע זה הזמן בשבילי. אודה אפילו אם תזכירי את הנושא ואני יעביר את הפרטים לגביהם.

DREAM111

New member
תתחדשי תתחדשי

נו איך זה לצאת לאזרחות
כמה זמן את כבר משוחררת
אני זוכרת גם לי היה משבר שיצאתי פתאום צריך לקנות ובבוקר צריך לבחור בגדים אין ירוק אין חוקים הכל חופשי. אבל התרגלתי מהר מאוד.

חלומית יקרה

אני אזרחית טרייה כולה 3 שבועות... זה אומנם כיף כי אין כבר חוקים נוקשים ומישהו שיושב לך על הראש.. אבל בכל אופן היה לי שירות מקסים עם בנות מקסימות ולזה אני מתגעגעת. אבל מה לעשות כל תקופה מסתיימת ותמיד מתחילה תקופה חדשה עם חוויות חדשות. נושא הבגדים פשוט נוראי אין יום כמעט שאני לא קונה איזה משהו. גם היום נכנסתי לקרייזי ליין וקניתי טריקו חמודה ב - 100 ש"ח אוףףף מה יהיה איתי?!?! נ.ב - בריאות לאחותך!
מיאוו חתולה

DREAM111

New member
תודה ותתחדשי

את תראי שזה נעצר מתי שהוא. זה ההתלהבות אחרי השחרור וזה לגיטימי.

למעלה