עדכונים מהשאיבה

עדכונים מהשאיבה

טוב, אז זה היה די קצר, לא היו כאבים חזקים במיוחד, היו לי ליליות הרבה יותר קשים עם אנדו, הכל הופך יחסי, והכאב הזה היה מינורי, ממש קטן עלי... שוב קמתי מההרדמה עם בכי מטורף, פשוט לא הצלחתי להירגע, האחיות ובעלי צחקו עליי, ואפילו קראו לרופא שיראה את התופעה... אני חושבת שאולי זו היתה הזדמנות קצת להשתחרר ולפרוק את כל המתחים והעצב שאני צוברת, לא יוצא לי הרבה במהלך היומיום להשתחרר מהכאב והרחמים העצמיים.. בכל מקרה עכשיו אני בבית, נחה, מנסה לשדר לעוברים החמודים שלי אנרגיות של גדילה והתפתחות, אבל הכאב פה... מן כאב כזה של לפני או אחרי מחזור.... אני משתמשת בדר"כ בנרות נקסין, אבל מחר החזרה, והבנתי שאסור להשתמש בנרות האלה בהריון. יש לכן תחליפים? מהנסיון שלכן, הכאב הזה יחלש או יתעצם? תחזיקו לי אצבעות.... מחר ההחזרה ואני מלאת התרגשות.. מקווה שזה לא יתפוצץ לי בפרצוף...

מחזיקה לך ../images/Emo45.gif

לא עברתי IVF אז אין לי תובנות, מקווה שתתבשרי בבשורות טובות

זואילי

New member
אצבעותיי מוחזקות חזק חזק ../images/Emo249.gif

אני בכל שאיבה מראש ביקשתי זריקת וולטרן בהתעוררות. זה מנע לי את הכאבים ביום השאיבה וגם בימים הבאים... מקסימום הוספתי עוד אופטלגין אם היה צורך. אבל החל מההחזרה - שום דבר מלבד אופטלגין בעת מצוקה. כמובן שהכל היה תוך יעוץ עם הרופא ועם המכון הטרטולוגי. אצלי, הפרוגסטרון עזר לי להירגעות הבטן. הוא הפיג כל כאב... אבל זה מאוד אינדיבידואלי. המוני
תרגישי טוב ותקפידי על שתייה מרובה.

LiatFL

New member
בכי אחרי הרדמה כללית

בצעירותי עברתי שתי הרדמות כלליות ומשתיהן התעוררתי בבכי מר וקורע לב שעד היום לא מצאתי לו הסבר, אז את לא היחידה וכנראה שהתופעה לא כזאת נדירה. בהצלחה!

בהצלחה לטיפול מנצח..

אני יודעת שמההחזרה מותר רק אופטלגין או אקמול.. מקווה שבעוד שבועיים יהיו לך בשורות משמחות.. בהצלחה ותרגישי טוב...

פיצ 50

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

ומחכים להודעה משמחת.... שתי הרבה מים זה חשוב..

annabell Lee

New member
לגבי הבכי...לי זה קרה עם הדקאפפטיל הראשון...

ועוד כמה פעמים אחרי כל מיני סיטואציות כירורגיות...כן בהחלט שחרור לחצים ופחדים....ובוז גדול למי שצחק ממך. הכאבים ייחלשו. קחי איזה כדור כמו אופטלגין.

פז08

New member
דווקא תופעה מוכרת

אני עברתי מספר הרדמות כלליות - יותר ארוכות, פחות ארוכות, יותר עמוקות ופחות עמוקות וכמעט מכולן התעוררתי בבכי- לפעמים קצר שפסק אחרי מתן משככי כאבים, ולפעמים ארוך שלא פסק גם לאחר קבלת משככי כאבים..... זה בהחלט יכול להיות לדעתי תגובה לחומרי הרדמה עצמם, ובהחלט תוצאה של סטרס מצטבר מובן והגיוני לפני פרוצדורות שונות...... מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום..... פז

חזרנו הביתה!!!

החזירו לי 2 עוברים יפים של 7 תאים.... כולי התרגשות... ב13.09 בדיקת בטא.... מקווה שעד אז הכאבים קצת יחלשו... תודה לכן על התמיכה, פשוט אין עליכן!

למעלה