עדכונים מהקאבס

עדכונים מהקאבס

נתחיל עם המשחק של אתמול . המשחק השני בסדרה - ליילי נגד אוסוולט . קצת חששנו מהמשחק הזה . אוסוולט בדרך כלל יציב ועושה את העבודה וידענו שאם ננצח את המשחק נשים את עצמנו במצב טוב מאוד לקראת המשחק השלישי . אנחנו לוקחים בעיקר שני דברים מהמשחק : 1. הומראן ראשון מזה 10 משחקים . ההומראן האחרון היה הטו ראן ווק אוף הומראן של ארמיס בניצחון על מילווקי. הרצף האחרון שלנו עם 10 משחקים ללא הומראן היה ב-1988 . סוריאנו עם הטרי-ראן הומראן (16) למעשה סגר את המשחק. 2. איזטוריס - חבט כ-2# והלך 2 מ-4 (2 סינגלים) ולא פחות חשוב מזה - ווק ראשון מאז ה-8 ביוני . באינינג הרביעי איזטוריס היה השחקן הראשון של הקאבס שחבט ועלה על בסיס , אבל זה לא היה כל כך חוקי . הוא ניסה לחבוט במצב של 2 סטרייקס ועצר את המחבט לפיצ' שהיה בול , אבל הוא כן הלך לכדור והיתה טעות של השופט בסווינג צ'ק . בכל מקרה , הסינגל הזה התחיל את האינינג שהסתיים ב-3 ראנס . אחרי איזטוריס דילי חבט דאבל שהעביר את איזטוריס לבסיס שלישי ואחריו עלה ארמיס שחבט גראונד-רול דאבל והחזיר את שניהם הביתה . בסה"כ הופעה טובה של איזטוריס . בסיום 9-3 קאבס . ליילי נתן משחק טוב מאוד : =================== 8 IP 4 H 1 R 1 BB 7 K 9-4 , 3.51 . ------------------------------ ממה ששמעתי אתמול , מסתבר שיש לנו את הרוטציה השניה הכי טובה ב-NL , רק אחרי סן - דייגו . כל השחקנים ברוטציה עם ERA אנדר 3.85 ויש לנו כבר את זמבראנו עם 11 W ואת ליילי עם 9 . בקרוב נקבל את דמפסטר כחיזוק לבולפן ואז גם הבולפן יהיה ברמה גבוהה לאור הסטטיסטיקה של הרליפרים העונה . רק חסר לנו לפטי אחד שיעשה את העבודה . איר ואומן לא מתאימים למיג'ורס . היו לי ציפיות מאומן , אבל הוא שחקן של חובט אחד . הוא לא יכול להגיש אינינג אחד שלם .. תנו לו מצ'אפים של חובט אחד שמאלי וזהו . לא מספיק טוב בשביל קבוצה שרוצה להגיע לפלייאוף . בנוסף על הכוונת יש לנו את גוזמן שנמצא בעיצומו של השיקום ובילי פטריק שהוכיח שיש לו מה למכור ואני מרוצה מהעתיד של הבולפן . רק למצוא לפטי והכל יהיה בסדר , אולי לרויאלס יש איזה לפטי להציע לנו ? (פרטים בהמשך). היום - מארקי (6-5 , 3.67) נגד רודריגז (6-7 , 3.87) . בשלב הזה של העונה אין כזה דבר 'משחק קל ' , אבל על הניר אנחנו פייבוריטים. מבחינת הפיצ'רים , שניהם נותנים עונה טובה - אסור לזלזל ברודריגז . הוא בא במומנטום רציני עם 16 אינינגים ללא ראן ושאאוט אאוט בפתיחה האחרונה נגד המטס . בחוץ זה נראה אחרת , מאזן החוץ שלו העונה עומד על 1-5 עם 6.60 ERA . מה שיכריע את ההתמודדות יהיה ההתקפה וזה ידוע שיש לנו בעיות לחבוט נגד פיצ'רים שמאליים. הייתי שמח לראות את ארמיס עם הומראן , אבל גם אם הוא יתן עוד משחק של 2 מ-4 או 3-5 זה יהיה מצוין. הייתי שמח לראות את דילי מראה יותר פאוור . הוא תמיד יודע לעלות על בסיס , אבל הוא חייב להחזיר קצת כוח בחבטה לקראת המשך העונה . ----------------------------------------------------------------------------- לפני כמה ימים דיווחתי על כך שפורסם ש-3 קבוצות בודקות את האפשרות של איזטוריס . דייויד קאפלן מהרדיו של WGN פירסם אתמול שאמיל בראון (נולד בשיקאגו) , האאוטפילדר של הרויאלס יכול להיות מעורב בטרייד של איזטוריס. לרויאלס יש כמה רליפרים שהם היו מעוניינים להיפטר מהם והם צריכים דחוף IF בגלל הפציעה של גרודזילאנק שיתכן וסיים את העונה. הוזכר גם שאולי שמם של ג'ימי גובל וזאק גרינקה יעלה כמועמדים לטרייד (לאו דוקא עם הקאבס) . ------------------------------------------------ עדכוני פציעות - 1. וויד מילר - מתחיל את הריהב שלו היום (ראשון) בקבוצת פאוריה (A) . הוא צפוי להגיש 40-50 פיצ'ס . מילר היה פצוע בכתף מתחילת העונה ושיחק רק ב-3 משחקים (0-1 , 10.54) וגם בעונה שעברה הוא בקושי שיחק (5 משחקים , 0-2 , 4.57) . 2. קרי ווד - אתמול הוא התחיל את הריהב שלו במסה , אריזונה (קבוצת הרוקי של הקאבס) במשחק מול סן - פרנסיסקו. הוא הגיש 14 פיצ'ס ועשה סטרייקאאוט לכל שלושת החובטים. ווד התחיל את העונה בספרינג טריינינג ושותף ב-5 משחקים בהם הגיש ב-5 אינינגים , אבל אז הוא נפצע ולא התחיל את העונה הרגילה . בעונה שעברה ווד חזר כ-SP והגיש ב-4 משחקים (1-2, 4.12) . העונה הוא לא יחזור על אותה טעות , הוא יחזור לבולפן . ווד מחזיק בממאזן של 71-56 ו- 3.68 בקריירה. 3. קליף פלויד - אתמול הוא נפצע בסליידינג קאץ' לעבר פליי בול שחבט כריס בורק באינינג הראשון . מצבו מוגדר כדיי-טו-דיי והוא יחמיץ את המשחק היום . לו פיניאלה אמר שהמצב לא נראה טוב כרגע . אני מקווה שהמצב לא כל כך חמור כמו שזה נשמע.. החלמה מהירה פלויד !

שכחת את הפציעה אולי הכי משמעותית לכם

בן שיטס ממילווקי נפצע באצבע. יגלו ביממה הקרובה האם זו פציעה רצינית (damaged a ligament in the finger), כמו שהייתה לזומאיה ויכולה למעשה לסיים לו את העונה, או שזה פציעה פחות רצינית (סתם Tweak) שהוא לא יילך לDL בשבילה. אם זו פציעה רצינית אתם נראה לי פייבוריטים לקחת את הבית. הרוטציה של מילווקי אחרי שיטס לא טובה, קאופנו נוראי לאחרונה, זורק מעט מאוד אינינגס ונותן טונה של ווקס, ורגאס ובוש הם סתם, לא מפחידים אף אחד ולג'ף סופאן יש ERA מעל 5...רק גאלארדו יציל אותם שם. לגבי הרוטציות, כן לפי ERA יש לכם את הרוטציה השנייה הכי טובה בNL (עם 3.89 ERA), הבולפן שלכם עם 3.93 ERA (בחלק התחתון של הליגה) וזה נותן לכם 3.90 ERA סה"כ, חמישי במייג'ורס. לרויאלס יש גם את דוטל וריסקי במרקט אבל שניהם יחד עם גריניק ימניים. גובל יכול להיות לפטי ספיישליסט נחמד, ויש לו שם מצחיק

שמעתי על הפציעה של שיטס

מישהו בפורום של הקאבס פירסם את זה ואמר שהוא שמח מהפציעה , אבל שאר האוהדים אמרו שאף פעם זה לא משמח לראות שחקן נפצע וכמו שאנחנו לא רוצים שאוהדי מילווקי ישמחו על הפציעה של פלויד ככה אנחנו לא צריכים לשמוח על הפציעה של שיטי בוי . לפי מה ששמעתי שיטס אמור להיעדר רק מפתיחה אחת , אם בכלל . אני לא בטוח אם הפירסום הזה רישמי , לכן תתקן אותי אם אני טועה. אני לא דואג , את הדויז'ן ניקח גם עם שיטס פצוע או לא . אנחנו פשוט יותר טובים ואפשר לראות את הטירוף של האוהדים . אוהדים ותיקים שעוקבים אחרי הקבוצה כבר כמה שנים אומרים שלמעט עונת 2003 הם לא זוכרים שהקבוצה נראתה כל כך מוכנה ותחרותית. אנחנו משחקים בייסבול יפה ולא סתם יש לנו את המאזן הכי טוב במיג'ורס מתחילת יוני . אני מקווה שהיום הרוקיז ינצחו ואם ניקח היום את המשחק אני מאמין שהמומנטום יהיה כל כך גדול שבסוף החודש כבר ניקח את המקום הראשון . אסור לשכוח שהקבוצה לא בסגל הכי מלא שיכול להיות , בלנקו שהיה בקאפ לגיטימי פצוע תקופה ארוכה וכשיחזור הוא אמור להיות הקאצ'ר הראשון . תוסיף את דמפסטר וגוזמן שיפטרו לנו את בעיית הבולפן (עם כל הכבוד גאלאגר ואיר לא בדיוק מתאימים למיג'ורס) . אם כבר מדברים על הבולפן , ככל הנראה בילי פטריק קיבל/יקבל את הקריאה היום . לו ממשיך ברוטציות של הבולפן עד שנקבל את הרליפר השביעי. היו כאלה שדיברו על בוסטון - קאבס בוורלד סירייס . לא הייתי חושב כבר עכשיו על הוורלד סירייס .. אנחנו עדיין צריכים להגיע לפלייאוף (לא כמוכם שאתם כבר מאפריל בפלייאוף) אבל אם נגיע לוורלד סירייס כזה זה יכול להיות יפה . אם בוסטון מגיעים לוורלד סירייס ואתה צריך לבחור קבוצה מה-NL מי יותר מתאים לגמר קלאסי מהקאבס ?

לירון מה תגיד על הווק אוף של גראפנינו

לטרוי כבר לא בקאבס אבל הוא עדיין ממשיך להרוס אותנו . נזכרתי בתקופה שהצטרפתי לקאבס והשחקן הראשון-הראשון שלמדתי היה לטרוי הווקינס . אני זוכר ששאלתי כאן איך הוא וכולם אמרו "הוא אפס" , "הוא גרוע" ולא הבנתי למה כי במשחק הוא הביא סייב כל משחק .

היה לו עוד אחד? כבר ראיתי אחד שלו השנה

כן אני זוכר אותך עם הוקינס
גם לא הבנת למה הERA שלו כל כך נמוך ולא עולה, כי חשבת שזה ERA נמוך זה רע
או שזה לא היה הוא?

חחח זה היה עם כל הפיצ'רים

ראיתי שלכולם ה-ERA לא עולה , שאלתי את עצמי למה לעזאזל זה לא עולה . שיניתי משהו בהגדרות ? אני עושה משהו לא בסדר ? האם זה לא טוב ? האם אני לא משחק טוב את המשחק ?

בוסטון-מטס?../images/Emo3.gif

אנחנו לא בפלייאוף מאז אפריל, וגם אתם לא בפלייאוף עכשיו
בוא נחכה עד לסיום העונה או עד ספטמבר לפחות...והפלייאוף בכלל...הקארדס זכו שנה שעברה. זה כמו הגרלה, אי אפשר לדעת מי תזכה ואיזו קבוצה יותר חזקה לא משנה... אבל כן יכול להיות מגניב בוסטון-קאבס
לגבי שיטס, החדשות האחרונות הם שהMRI מחר יקבע אם זה רציני (עונה שלמה) או לא רציני (אפילו לא DL או רק כמה פתיחות). אני מעדיף שזה לא רציני כי הוא בפנטזי שלי...למרות שגם גאלארדו
אם גאלארדו היה יכול להעיף מישהו אחר מהרוטציה שלהם זה היה מושלם.

LADodger

New member
בוסטון-דודג'רס? ../images/Emo3.gif

משחק מס' 7 - דרק לואו זורק נו-היטר, אבל בוסטון מנצחת עם WALK-OFF ERROR של נומאר ב-3B אחרי ש-LA השאירה בסיסים מלאים בכל אינינג לפני-כן.

אני רואה את הכותרות:

"נומאר סוף סוף מביא לבוסטון אליפות....רק לא איך שחשבתם
" דרק לואו בתגובה: "חשבתי נפטרתי ממנו בסוף יולי 2004, למה הוא היה חייב לבוא אחרי לדודג'רס?" בילי מיולר: "זה הרגע הכי גדול שפנוואי מאז הסינגל שלי במשחק הרביעי של הALCS ב2004" גריידי ליטל: "ידעתי שהייתי צריך להוציא את לואו ולהכניס פיצ'ר שמביא פלייבול, אבל אמרתי לעצמי...הוא רק ב130 זריקות..." כמה EX SOX יש לכם

LADodger

New member
זה כבר לא מצחיק מה שעושים ללואו בזמן האחרון

הנה 4 דוגמאות: פתיחה מס' 8 (נגד פלורידה): לואו מגיש 8 IP עם 4 היטס, 6K, 2BB והתוצאה 0-0. גריידי משאיר אותו גם לתשיעי, ולואו עם הולכה, ERROR של בטמיט ואז מקבל 3-R ווק-אוף הום-ראן ונגמר 3-0. בסה"כ - 94 P. פתיחה מס' 14 (נגד טורונטו): לואו מגיש 9 IP עם 4 היטס וסולו הום-ראן של מאט סטאיירס בשישי, ומפסיד 1-0. חבריו לקבוצה לא הצליחו לנצל 8 היטס לראן אחד... בסה"כ - 98 P. פתיחה מס' 17 (נגד אריזונה): לואו עם 7 IP, מקבל 5 היטס ו-2 ER. שאר הקבוצה: "לא תודה!". נגמר 2-0. בסה"כ - 107 P. פתיחה מס' 20 (נגד הג'איינטס): לואו עם 6 IP, אחד ER, יוצא ביתרון 6-2 אחרי 91 P. אתם יודעים מה קרה בהמשך.

אתם בפלייאוף

10 משחקים זה יותר מדי . סמוך עליי בקטע הזה . אני מנוסה בלראות את הקבוצה שלי במרחק של 10+ משחקים ולפי ניסיון העבר אני יודע כמה קשה להדביק את הפער.. כמעט בלתי אפשרי (ובמקרה שלכם בודאות בלתי אפשרי כי אתם טובים מדי לליגה) . ובקשר אלינו , נחכה עוד חודש- חודש וחצי , אבל אני שם את הכסף שלי על הקאבס . "חזון אחרית הימים של הקאבס" אומר בודאות שהעונה נגיע לפלייאוף . אין לי ציפיות לזכות בוורלד סירייס כי נאמר שזה יקרה רק "במלאות 100 בשנים כזקן טרח ואגודל קבוע כראש שכלות ענוה" , במילים אחרות , רק בעונה הבאה כשנשלים 100 שנים ללא זכייה נזכה סוף כל סוף .

בוסטון-קאבס? ../images/Emo3.gif

משחק מספר 7 - קרי ווד מגיש פרפקט גיים עם 14 K ואנחנו מנצחים עם סולו הומראן של רמירז... לא מני .

זה קורה הרבה בימים האחרונים

לצערי ולצער רוב חברי פורום הקאבס יש טרולים של הקאבס שמסתובבים בכל הפורומים ומקללים והורסים את האווירה . זה קורה הרבה בפורום של מילווקי ... אנחנו בכל מקרה מגנים את זה . יש מקום ליריבות ספורטיבית אבל אנחנו לא אוהבים לראות שאוהדי מילווקי מתנחלים אצלנו והורסים לנו שירשורים וככה אנחנו מצפים מאוהדי הקאבס לא לעשות את זה . בכל אופן , מי זה דודג'רס ? עם כל הכבוד להם (ויש לי כבוד לקבוצה הזאת, בכל זאת הקבוצה הראשונה שהכרתי בבייסבול) אוהדי שיקאגו חמומי מוח . אצלנו אם פיצ'ר מקבל טרי-ראן הומראן ומפסיד יתרון אחרי שהובלנו ב-6 ראנס אתה תראה אוהד נכנס למגרש ומגיע 2 מטר מהפיצ'ר ומנסה "לדבר איתו " . לא מאמין ? זה קרה . אם אתה רוצה אני אשיג לך קישור לצפייה ביוטיוב .

בוסטון-כולם

3-0 קבוצה שנייה במשחק ה7...2 אאוטס 2 סטרייקס על אלסבורי (חובט 9), בסיסים ריקים. אלסבורי עם ביצים של שור לוקח 4 כדורים ברציפות לווק, יוקיליס גם הוא לא מזיז את המחבט ולוקח ווק, על פדרויה נזרק פסטבול בגובה מטר שמונים, פדרויה קופץ ונפגע! בסיסים מלאים לאורטיז...2 סטרייקס, 0 בולס. פאול, פאול, בול, פאול, בול, בול, פאול , פאול , פאול , פאול , פאול , פאול , פאול , פאול , DEEP RIGHT FIELD!!!! BACK IS *ENTER NAME* ORTIZ WITH A WALKOFF GRAND SLAM TO WIN THE WORLD SERIES.
סתם
דסטין שם את ה3 ראן HR לפני זה ומשאיר לפאפי רק את הווקאוף סולו הומר...

BarcaBoy2

New member
זה נכון שהבעלים של המאבריקס רוצים

לקנות את הקאבס ב600 מיליון דולר?? ראיתי את זה היום בוואן

passanger57

New member
מה הגענו לWORLD SERIES ????

הלו הלו - לא נחסס זאת עדין בוסטון "עם כל המזל הטוב שלה " וזאת העדיין היאנקיז שחזרו כל כך הרבה פעמים - משהו כמו מכבי ת"א עד שאני לא רואה סופית שהיאנקיז לא בפלייאוף - יש לי עדיין סיוטים
ובכל מקרה אם נגיע זאת תהיה ה מטס - ורק נקמה תתקבל בברכה כמו שאמרתי מזמן אנחנו נחגוג ב שיי סטדיום 4-1 ואליקו חבל שקאבס יגיעו השנה ל גמר ויפסידו לבוסטון בא נסגור שהשנה אנחנו ניקח ובשנה הבאה לאחר 100 שנים הקאבס יחגגו בריגלי -- סגור ????

תן לי להתייעץ עם עם יו"ר חוג האוהדים

יו"ר חוג האוהדים , מר דניאל רוסאריו , אמר שהוא לא מסכים להצעה . fuck him , אני מסכים . אבל תזכור , בעונה הבאה אנחנו זוכים בטוח, בודאות , 100% בוורלד סירייס , אחרת זה כבר יהיה מביך . העונה אני סוגר על הגעה לוורלד סירייס והפסד במשחק 7 ואם כבר אז שנפסיד לבוסטון ולא לאנג'לס . אל תדאג היאנקיס לא יגיעו לפלייאוף .. תרשה לי לצטט שוב מתוך הספר "חזון אחרית הימים של הקאבס" : "ותפער הארץ ומהומה בשדה , ואיש חיל יסור מדרך המלך , ולא ידע עוד מלך רם את הזהב אשר לו עשה " - הפרשן הראשון לספר היה אייזאה בן סולומון שמצא את הספר בשנת 1956 (11 שנים לאחר כתיבתו . אם אתה שואל מדוע עברו כל כך הרבה שנים עד שפירשו אותו זה בגלל שהוא אבד בימי קדם , יותר נכון בימי כתיבתו , אבל 'ימי קדם' זאת מילה יותר יפה והייתי חייב להכניס אותה למשפט) והיה הראשון לפרש אותו . הוא טען שמדובר בנפילת היאנקיס שמשולים למלך . כפי שהמלך העשיר נפל , כך גם היאנקיס העשירים יפלו ויאבדו את מלכותם לעבדיהם - הקאבס .

למעלה