עדכונים מהעיר

Cell313

New member
עדכונים מהעיר

סוף שבוע נעים לכולם.. הנה כמה רשמים מהשבוע האחרון.. ברחוב חיים עוזר עדיין עובדים על המזרקה, נראה כי זה המזרקה הגרנדיוזית תתחיל לפעול רק לקראת החגים , כמו כן ברחוב ממשיכים לצפות את העמודים בפסיפס והשבוע צופו עוד כ10 עמודים. ברחוב הנ"ל נפתח דוכן שנקרא בשם מגלגלוואח, לא הבנתי בדיוק מה זה, כנראה פיתוח חדש של מאכל שכולל מלוואח, נראה תל אביבי במקצת.. שווה לבדוק(נמצא בצד המערבי, ליד תחנות האוטובוסים לשכונות) בכיכר המייסדים עדיין עובדים, בתחילת השבוע ראיתי פה הודעה על הופעה שאמורה להתקיים ביום חמישי, אך היום(שישי) הבמה עדיין לא מוכנה , ויש המון כלי עבודה בתוך הכיכר, הוצבו כ20 עמודים לדגלים או משהו כזה .. נחכה שבוע שבועיים ונראה מה הם עושים שם.. חבל שאין שלט שמסביר.. כיתוב יפה "כיכר המייסדים" כן הוצב במקום. ברחוב הרצל מסיימים בימים אלו את השיפוץ של מרכז הדיור העירוני , בחזית כנראה תוצב גינה פורחת שנבנית בימים אלו, עדכונים בקרוב. בכביש 40 עובדים במרץ על הפארק החדש שהולך להיבנות שם בין חורשת הברושים, כנראה שיסיימו לפני הבחירות. המגדל הרביעי של מרום גנים סיים את בנייתו והחל באיכלוס, כ120 משפחות חדשות מתחילות להיכנס למרכז העיר וזה דבר משמח מאוד. מגדל הסיטי ברחוב מונטיפיורי גם כן עומד לסיים את בנייתו והאיכלוס בחודשיים שלושה הקרובים, להזכירכם בחזית לרחוב מונטיפיורי תהיה שדרת חנויות, אני מקווה שנקבל שם איזה בית קפה או שניים. ברחוב אורלוב ממשיכים בשיפוצים, בעיתון פורסם על ספסלים חדשים אך שעברתי שם היום ראיתי רק סדום ועמורה לאורך הקטע שבין רוטשילד לתחנה מרכזית.. נחכה עוד כמה שבועות גם לזה.. בשוק עדיין לא הורידו את רצועות הבד המכוערות ששמו בין הגג לבאסטות.. נראה כי זה יישאר ככה וזה לדעתי רע, אולי שייגמרו הימים החמים הם יורידו אותם ויעברו לפתרון אחר, כמו כן הבניין הפינתי עם רחוב פינסקר סיים את תהליך הצביעה ונראה טוב כרגע, אם עוד 5-6 בניינים בשוק יעשו את אותו תהליך כמו שעשו כבר כמה.. הרחוב שרבים חושבים שהוא נורא יהפוך לנעים יותר. בגזרת ה"ארומה שלא הולכים לפתוח כאן" ברחוב אורלוב אין חדש.. השלט עדיין שם והחנות היתה סגורה שעברתי שם היום בצהריים.. אני אעבור שם גם בשבוע הבא לראות אם יש חדש.. ובכיכר של הרחובות שטמפפר והמכבים שהיתה מוזנחת מאוד היתה לנגד עיני הפתעה נעימה, הדשא שם נשתל מחדש (נראה יותר ירוק מבתמונה) והוצבו אלמנטים סביבתיים יפים, כל הכבוד לעושי המלאכה מצורפות תמונות של המגדל במרום גנים והכיכר של רחוב שטמפפר .

Cell313

New member
תמונה ממרום גנים

היתה לי תמונה טובה של חזית המגדל , אך היא נעלמה מהמצלמה משום מה, הנה העורף של הבניין..

FreakOfNature

New member
מעניין איך ייראה רחוב מונטיפיורי בסופו של דבר

אני גם כן מקווה שבקומת החנויות יהיו דברים שווים. אתה יודע מה קורה בחנות הישנה של וידאו-דן (מה פותחים שם?)

Cell313

New member
וידאו דן

נפתחה במקום חנות בגדים.. קצת מאכזב אבל החנות יוקרתית משהו ומושכת אליה הרבה קונים.. לא זוכר את שמה .. משהו כמו Mekimi..

למעלה