עדכונים מהמֵקלט

Funky Giraffe

New member
הופההההההההההה איזה כניסה

קליפורניה מקום 8 ברשת ג' אבל לא נכנס לעשיריה של גלגלצ.. נדע מחר בערב אם הוא ב20 הראשונים

Funky Giraffe

New member
איזה יופי

לעיונכם פלייליסט גלגלצ הנוכחי: "סינגלס" – שיר השבוע: ארקדי דוכין – סעי אליו אביב גפן – מחר איה כורם – קיץ אקסום – לא משחק איתך (C-LIST) ארקדי דוכין – הוא ואני בית הבובות – שיר בעיפרון גלעד שגב – האהבה נשארת הדג נחש – קליפורניה יהודית רביץ ואהובה עוזרי – האיש ההוא כלא 6 – דרך המלך כנסיית השכל – אני מאמין (אקוסטי) (C-LIST + פלייליסט לילה) מאיה בוסקילה – רק אל תגיד מוקי – תספור את החבר'ה (מיוחד לגלגלצ) סגול 59 – אז במצב הנוכחי (C-LIST) עברי לידר – הכוס הכחולה\\אדוני (בהופעה) (C-LIST) עמיר בניון – שיגרה שגיא צורף, אלעד כהן עם מלאני פרס ויהלי סובול – לרוץ מהר שי גבסו - במקומי שירי מימון – לאן שלא תלכי שרית חדד – בין כל הבלאגן פלייליסט לילה: כנסיית השכל – אני מאמין (אקוסטי) סיון שביט – כרטיס טיסה שרון קרלן – טסה גבוה פעם ביום ומטה: מירי מסיקה – אף אחת / שיר לשירה מטרופולין – בלי לומר מילה רונית שחר – להתחיל להמשיך

Amber68

New member
קודם כל..

מזל טוב לדגים על הכניסה.. אבל עדיין לא יצא לי לשמוע את קליפורניה בגלגל"ץ.. בטח זה יקרה בקרוב והשיר של ארקדי הוא ואני.. אהבתי לגמריי.. כמה שזה לא שייך לפה כבר חודשים שאני מחכה למשהו חדש שלו.. וזה מזכיר לי את הסגנון הישן והטוב

Funky Giraffe

New member
טקסט של חיים חפר

שלמדתי בשיעור זהירות בדרכים עוד לפני חצי שנה הולחן ע"י שלומי שבן ופילוני עובד ע"י פילוני (גם כן עיבוד... פילוני הזה כ"כ לא מקורי, הוא כולה הביא כמה אקורדים בגיטרה אקוסטית כהרגלו ומרח אותם לאורך שיר שלם... הוא הציע לשלמה ארצי לעשות אלבום רק עם גיטרות בתור מפיק מוסיקלי.. אני תופס ממנו פחות ופחות עם הזמן) מיוחד לפרוייקט זהירות בדרכים של גלגלצ

RunNGun

New member
היי היי, אל תוריד מכבודו של פילוני

אל תשכח שהאיש הפיק שני אלבומים שלמים כמעט לבד, שלא לדבר על הרפיוטיישן שלו בחו"ל... בכ"ז עשה דברים גדולים...

RunNGun

New member
לההההההה! מאיפה הפלייליסט?

הם מפרסמים אותו פומבית איפשהו?

Funky Giraffe

New member
מישהו חטף ופירסם באחד הפורומים של

המצעדים על הקיר באולפן העייסק אם שמת לב יש גם טלפון להטיית תוצאות המצעד של גלגל''צ, למשיכת התוצאות וסתם דף תוצאות עדכני
אבל זה פלילי חבר'ה...

למעלה