עדכונים מהליגה

OrEl74

Well-known member
מנהל
נתחיל בידיעה המפתיעה של היום
מייק דאנטוני יהיה עוזר המאמן של סטיב נאש בברוקלין

לאחר שפורסם המתווה של הליגה לעונה הבאה(אמורה להיפתח ב 22/12) השחקנים מפעילים לחץ לדחית הפתיחה ל 18/1/21.
בכל מקרה, הכוכבים הגדולים ובראשם לברון כבר הודיעו שאם אכן הליגה תיפתח בדצמבר, הם לא יפתחו את העונה.

מגעים בין הפייסרס לבאקס על טרייד שישלח את אולודיפו לשחק לצד יאניס.

מינסוטה צפויים להיפגש ולשוחח עם למאלו בול לקראת הדראפט.

האוורד ורונדו צפויים לעזוב את הלייקרס.
לפי השמועות רונדו צפוי לנחות ביריבה העירונית ולחתום בקליפרס.

לברון נפגש אתמול עם טריסטן תומפסון ומיד החלה חרושת שמועות שהוא מנסה להביא אותו ללייקרס.

Rapgamer

Well-known member
מעניין, לא חשבתי שדאנטוני יחתום על עוזר מאמן.

רונדו מוזכר בהקשר של הקליפרס לא בפעם הראשונה. בהחלט יכול להוסיף להם קצת פליימייקינג ומנהיגות.

טריסטן אחלה רול פלייר, יכול לשדרג יפה את הדקות של דוויט+מקגי

עדכונים נוספים:
* דן ברק [Burke], עוזר המאמן של נייט מקמילן, סיים את דרכו באינדיאנה ויצטרף לדוק ריברס בפילדלפיה, שכבר צירפה לצוות המקצועי את דייב ייגר, ולצוות הניהולי את פיטר דינבידי, שהגיע גם הוא מאינדיאנה, ודריל מרי. ברק היה מאמן ההגנה באינדיאנה והאיש שהקרדיט שמור לו כמי שהפך אותה בשנים האחרונות לאחת מקבוצות ההגנה היותר טובות בליגה, לפחות ברגיולר סיזן. מצחיק שהוא מצטרף לפילדלפיה, קבוצה שרק לפני שנה "ליכלך" עליה ועל הכוכב שלה, ג'ואל אמביד.

* 'רינגר' פירסמו וידאו סקאוטינג ריפורט על דני אבדיה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד עדכונים בנוגע לעונה הבאה
השחקנים כאמור מוחים כנגד פתיחת העונה בדצמבר ורוצים שהליגה תיפתח בסוף ינואר.
זכייניות השידור מתנגדות לנושא בטענה שדחיה תגרום להתנגשות בין הגמר לאולימפיאדה.
ולכן במידה ופתיחת העונה תידחה לינואר, היא כנראה תקוצר ל 50 משחקים ושכר השחקנים יקוצץ.
וגם זה כמובן גורם למחאה מצד השחקים שמאיימים בהשבתה.

ההכרעה צפויה להתקבל השבוע וכנראה שלא יענו אותנו יותר נעדי בנושא

לברון אף פעם לא נפגש עם שחקנים סתם. בטח לא עם שחקנים שהוא כבר סידר להם איזה 80 מיליון דולר לחמש עונות ועזב אחרי שנתיים.
תומפסון יכול להיות תוספת טובה, הוא יכול לתת יותר דקות יותר טובות מדוייט והוא מגן טוב גם על הטבעת וגם באחד על אחד. אני בטוח שהלייקרס רוצים אותו - יצטרכו לראות איך עושים את זה.
דאנטוני עוזר לאמן את נאש זה בהחלט מפתיע. באופן כללי לנאש השחקן היה מוח כדורסל מבריק, מעניין מה יהיה כשהוא על הקווים. נאש גם בלט מאד תחת דאנטוני כך שיכול להיות מעניין לראות מה יקרה בברוקלין כתוצאה מזה, אם כי אני לא מאמין גדול בברוקלין הזו, לא אוהב גלקטיקוס.

88nothing

Active member
יש כלכך הרבה קבוצות שיכולות לשלם לTT והוא רק בן 29 ואפילו לתת לו מקום בחמישייה, נראה כי ללכת ללייקרס יהיה בזבוז מוחלט עבורו.
יוטה אם עושים טרייד על גוברט, בוסטון, דאלאס, יוסטון, קליפרס, ניו אורלינס הן קבוצות שיכולות להיעזר בשירתיו.

יש כלכך הרבה קבוצות שיכולות לשלם לTT והוא רק בן 29 ואפילו לתת לו מקום בחמישייה, נראה כי ללכת ללייקרס יהיה בזבוז מוחלט עבורו.
יוטה אם עושים טרייד על גוברט, בוסטון, דאלאס, יוסטון, קליפרס, ניו אורלינס הן קבוצות שיכולות להיעזר בשירתיו.
הוא רק בן 29 אבל הוא מביא בעיקר אתלטיות, אני לא חושב שיש לו יותר מ 4 שנים לתרום לקבוצה משמעותית.

יוטה - לדעתי גם עם גובר הם קצת סבלו בהתקפה, עם טריסטן הם יסבלו מאד.
בוסטון באמת אופציה טובה,הסנטר שלהם כרגע הוא תייס... לא יודע כמה כסף יש להם.
נו אורלינס צעירה מאד לא נראה לי שהוא בטיימליין שלהם.
יוסטון אופציה טובה, אני לא בטוח שהוא יעדיף אותם על הלייקרס או איזה יתרון משמעותי יש לו שם.
דאלאס יכולה להתאים מאד אבל גם הם צעירים ואני לא חושב שיהיה חכם מצדם להביא אותו בגיל 29.

והלייקרס הם אלופה מכהנת שרצה לריפיט עם שחקן מוביל שהוא מכיר ואוהב. וואלה לא בטוח שעדיף לו אצת אחת האחרות.

Krit123

Well-known member
בקטנה על מה שצוין
השחקנים ממשיכים בקו הלואד מנג'מנט של אנחנו רוצים מנוחה באותו הכסף. הקבוצות שבאמת נפגעו בצורה חסרת התקדים הן אלו שהגיעו לגמרים האזוריים. הלייקרס בכלל, בשביל קבוצה מבוגרת זו בעיה אמיתית..
בנוגע לשאר, יש קבוצות שאשכרה לא שיחקו ממרץ. חבל שאי אפשר להגיע לפתרון יצירתי שמי שנח פחות ירוויח עוד מנוחה.

אני מסכים שלתומפסון עדיף לייקרס, מצד שני גם יוטה במקרה של טרייד, הקליפרס ובוסטון אופציות מעניינות.
אני הרבה פחות מתחבר לקטע הזה של עוד סנטר בדאלאס, יש להם שחקן 2.50, הוא הסנטר. לשחק עם עוד גבוה שאפשר לקרוא לו 'מסורתי' זה בעייתי מבחינת הורדת כדור לרצפה, גם בדרייב אנד קיק גם במעבר, כמו גם בצד השני ברוטציות, יש לכבדות היחסית משקל והצעד אחורה יוצר אפקט מצטבר לדעתי.

עוד משהו בהקשר של דאלאס, שמעתי טיעון מעניין לגבי אולדיפו, העובדה שהחוזה שלו נמשך רק עונה מאפשרת להביא אותו ועדיין לבנות על יאניס בקיץ ומשם לקבל החלטות. זה דווקא מחזיר אותי לטרייד שיגבני הציע על דרוזן, אני שוב יגיד שבמחיר רצפה הייתי הולך על זה אם אני המאבס.

הבנתי שלאמלו היה לא משהו בראיונות וזה פוגע מעט במנייה שלו.

אני לא מצליח לדמיין את דאנטוני יושב לצד נאש כעוזר. אגב אני יודע שאתם פחות עוקבים אחרי הסחלה ב-ESPN כמוני אבל השנאה של סטיבן איי אליו היא הזויה לאאלה.

אלטון ברנד האריך חוזה בפילי. אני לא הבנתי מה קורה פה

Rapgamer

Well-known member
בקטנה על מה שצוין
השחקנים ממשיכים בקו הלואד מנג'מנט של אנחנו רוצים מנוחה באותו הכסף. הקבוצות שבאמת נפגעו בצורה חסרת התקדים הן אלו שהגיעו לגמרים האזוריים. הלייקרס בכלל, בשביל קבוצה מבוגרת זו בעיה אמיתית..
בנוגע לשאר, יש קבוצות שאשכרה לא שיחקו ממרץ. חבל שאי אפשר להגיע לפתרון יצירתי שמי שנח פחות ירוויח עוד מנוחה.

אני מסכים שלתומפסון עדיף לייקרס, מצד שני גם יוטה במקרה של טרייד, הקליפרס ובוסטון אופציות מעניינות.
אני הרבה פחות מתחבר לקטע הזה של עוד סנטר בדאלאס, יש להם שחקן 2.50, הוא הסנטר. לשחק עם עוד גבוה שאפשר לקרוא לו 'מסורתי' זה בעייתי מבחינת הורדת כדור לרצפה, גם בדרייב אנד קיק גם במעבר, כמו גם בצד השני ברוטציות, יש לכבדות היחסית משקל והצעד אחורה יוצר אפקט מצטבר לדעתי.

עוד משהו בהקשר של דאלאס, שמעתי טיעון מעניין לגבי אולדיפו, העובדה שהחוזה שלו נמשך רק עונה מאפשרת להביא אותו ועדיין לבנות על יאניס בקיץ ומשם לקבל החלטות. זה דווקא מחזיר אותי לטרייד שיגבני הציע על דרוזן, אני שוב יגיד שבמחיר רצפה הייתי הולך על זה אם אני המאבס.

הבנתי שלאמלו היה לא משהו בראיונות וזה פוגע מעט במנייה שלו.

אני לא מצליח לדמיין את דאנטוני יושב לצד נאש כעוזר. אגב אני יודע שאתם פחות עוקבים אחרי הסחלה ב-ESPN כמוני אבל השנאה של סטיבן איי אליו היא הזויה לאאלה.

אלטון ברנד האריך חוזה בפילי. אני לא הבנתי מה קורה פה
ברנד ממשיך לקבל משכורת ומחזיק בטייטל של gm אבל בפועל הוא כפוף למורי.

למעלה