עדכונים מהיום

באיו

New member
עדכונים מהיום

היי ד"ר וטל למרות שבבוקר כבר עניתי לשתיכן באשכולות שהתחלנו נהייה שם בלאגן ואני כבר לא מוצאת את ההודעה האחרונה בנתיים גם קיבלתי כבר תשובות נוספות ועוד עדכונים לא אושר לי טופס 17 למרות שהרופא שלי בעצמו ניסה לדבר איתם אין לי מושג למה... מחר יש לי תור פרטי באסף הרופא כי זה מה שהיה פנוי האם אח"כ יקבלו את האבחנה במכבי אפילו שזה לא דרכם? נב ד"ר- מה ששאלתי לגבי הכלבה והחתול באשכול הקודם תוכלי להעביר לכאן? אני לא מוצאת אותו כבר...

talsa9

New member
היי

יופי! אני שמחה לשמוע שהתחלת להתקדם. הם לא אישרו לך טופס 17 בגלל שמבחינתם עד שאין דיאגנוזה מדוייקת את נחשבת ל"מפונקת", ובטח שאת יכולה, מבחינתם כמובן, לחכות לתור אצל אנדו של מכבי, אז למה שיאשרו לך מימון לפרטי?? בכל מקרה, אל תקחי אותם ברצינות, ותתקדמי בלעדיהם בינתיים. כמובן לא לשכוח להגיש כל פעם בקשה לטופס 17, שבסוף יהיה להם ברשומות כל הסירובים שלהם, ויחזירו לך רטרואקטיבית על כולם. אני קיבלתי את הטופס 17 הראשון אחרי תוצאות ACTH ומכתב חד משמעי מה-ד"ר עם הדיאגנוזה והדרך הצפויה לי (ניתוח וכו'). זה אומר שיכול להיות שתצטרכי עוד פגישה פרטית אחת לפני... בכל מקרה, תשמרי את כל הניירת (תוצאות בדיקות, מכתבים של האנדו שלך, של רופא המשפחה וכו') ותגישי אותם למכבי כדי לקבל החזרים גם בדיעבד. לגבי קבלת האבחנה במכבי - האנדו הפרטי יכתוב מכתב לרופאת המשפחה שלך (של מכבי), והיא תגבה אותך בניירת למכבי.

באיו

New member
אז כמו שכתבתי לד"ר

הייתי היום באסף הרופא וכמובן שאני שומרת את הניירת האנדרו' אמרה שאני חשודה מאוד לקושינג ושזה באמת מה שנראה לה אבל עד אחריי הבדיקה הנוספת- זו של השבועיים היא לא כותבת אבחנה מוחלטת אני בטוחה שבקרוב מאוד יהיו לי עוד המון שאלות אלייך :) תודה

תור לאסף הרופא

שלום ע-י-נ-ב-ל, לגבי החתול והכלבה, יש אפשרות לצרף לינק להודעה קודמת. לא עשיתי את זה אף פעם, אבל זה אפשרי, לגבי הטופס 17, זה מדהים אותי. כשתהיה לך אבחנה סופית, תגישי תלונה לקבילות הציבור של מכבי. אין שום סיבה שעם אבחנה כזו תחכי אפילו חודשיים. לגבי אסף הרופא, אין לי בעיה אישית עם האנדוקרינולוגיה שם, הבעיה היא שאין להם נוירוכירורגיה, כך שאם זה מה שתצטרכי, זה בעייתי כי לא יהיה שיתוף מיד עם האנדוקרינולוגים שמכירים אותך. ותצטרכי הפני לבית חולים אחר. גם לגבי האדרנל, נמצא באיכילוב אחד המתנתחים המנוסים ביותר בארץ בהוצאה לפרוסקופית של אדרנל. אני לא יודעת מה יש לאסף הרופא להציע בתחום זה. אני במינה שאת גרה באזור ראשון אולי, אבל הייתי אומרת לך לקבוע תור למרפאה שלנו באיכילוב. גם אם אני אישית לא אוכל לראות אותך בימים הקרובים, תמיד ניתן לקבל תור בהקדם ואם תגידי שהיית איתי בקשר, מי שיראה אותך (למען הדיוק, מי שתראה אותך, אנחנו נבחרת נשית חזקה...) תדווח לי, כך שאהיה בתמונה. כפי שכתבתי לך, הייתי חוזרת גם על איסוף השתן. כזה קורטיזול בשתן זה אבחנתי לקושינג, וזה לא מסתדר עם מבחן הדבקסמטזון שעשית, אלא אם כן יש לך קושינג מחזורי (כלומר פעילות תנודתית), והמחבן נעשה דווקא בזמן שלא הייתה פעילות. ללא ספק הגיע זמן שתראי אנדוקרינולגוג, ולו רק כדי שמישהו מקצועי יתרשם ממך קלינית. בהצלחה! נב: ניתןמ לבטל תור גם ברגע האחרון. קחי זאת לתשומת לבך.

באיו

New member
עוד בדיקות

הייתי היום באסף הרופא- שלא דרך הקופה נתנו לי בדיקה כזאת שאני עושה במשך שבועיים עכשיו בשבוע הראשון מינון נמוך של הכדורים ובשני מינון גבוה בין לבין עוד בדיקות דם ושתן אח"כ היא ביקשה שאחזור אליה עם התשובות גם מכבי השתכנעו לבסוף אחריי שהרופא שלי נלחם בהם נתנו לי תור למחר לאנדר'... הייתי אומנם כבר היום אבל אני אגש מחר ולו רק בשביל הגיבוי של הניירת

חבל שלא ראטת את מה שכתבתי לך אתמול

בלילה. אם כבר לשלם באופן פרטי, היית יכולה להגיע אלינו. בלי שום שחצנות, אני חושבת שאנחנו מחלקה טובה יותר.

באיו

New member
ניסיתי

גם פרטי לא היה אליכם תור לאו דווקא אלייך ספציפית גם אני העדפתי איכילוב- מצד שני עדיף גם להתקדם כבר עם מה שיש הייתי צריכה סה"כ הפנייה לבדיקה אז כשיהיו תשובות נגיע אליכם כבר לטיפול... עדיף, לא?

למעלה