עדכונים חשובים לגבי ג'ו

עדן662

New member
עדכונים חשובים לגבי ג'ו

אז ככה לגבי הנישכות כמו ש- WTR אמרה הוא באמת נרגע והרבה יותר כיף לי איתו עכשיו
ואני הרבה פחות מתוסכלת
ואותי הוא כבר לא נושך (כמעט)
ועוד משהו מאוד חשוב
יום אחד אנחנו ישבנו כל המשפחה בעב ביחד בסלון וג'ו ישן בחדר והחלון שם היה פתוח אז ג'ו החליט שהוא רוצה לצאת מהחלון למרפסת
ועכשיו שתבינו ברגע שיוצאים מהחלון אפשר לקפוץ למטה לקומה הראשונה לדשא וזה לא כל כך רחוק\מסוכן וכם יש לנו עכשיו הרבה ציוד וחומרי בניה במרפסת כי אנחנו בשיפוצים ובנסוף השעה הייתה בערך 8 והיה מאוד נעים בחוץ אז ג'ו שיצא מהחלון בפעם הראשונה החליט לחזור הביתה ישר אבל לסלון לא לחדר זאת אומרת שהוא יצא מהמרפסת הוא עבר הכול ונכנס לבית מהמרפסת לסלון במקום לברוח
וזה גרם לי כן להיות גאה בו יותר

WTR

New member
שמחה לשמוע על ההתקדמות

בקשר למרפסת, היה לו (ולכם) הרבה מזל.. מציאה לסגור לגמרי את הגישה שלו למרפסת, זה יכל להגמר אחרת לגמרי....

עדן662

New member

אני באמת מתייחסת לג'ו כמו בובה מחרסינה-אסור ללטף ,אסור לגעת והוא מאוד נקי ואני גם מאוד שומרת שהוא לא יברח למרות שבפארק הוא רוב הזמן בלי רצועה והוא לא מתרחק מהרגליים ואם אני הולכת הוא הולך איתי וכו' וכו'
ובכל זאת אין לי מושג איך הוא הצליח להגיע לחלון כי אני מונעת ממנו באופן קבוע גישה למרפסת בכל אופו הגברתי את השמירה והרחקתי דברים שהוא יכול היה לטפס עליהם

וזה גם היה בשעת הערב שאני בכלל איתו בדר"כ כי בשעות היום הוא מטייל בסלון \יושן ובערב זה זמן איכות שלנו ובדיוק בזמן הזה יצאתי לסלון והוא המצליח להגיע עלי

למעלה