עדכונים - חצי גמר The voice

עדכונים - חצי גמר The voice

חצי גמר the voice נגמר לפני איזה שעה התוצאות בכל מקרה יהיו מחר. הגמר 8 למאי יום שלישי הבא.
אז כריסטינה החליטה להתחפש לנסיכה\מלכה משהו בסגנון

אפילו הצבעתי ללינדסי אם מישהו רוצה להצביע (בחינם כמובן) כאן..

קישורים + עדכונים אחרים

וסורי על הפקשוש בתמונות גם כן המחשב הזה

בכל מקרה כרגע אין קישורים איפה אשני מוצא בד"כ בטח בהמשך בינתיים אפשר בערוץ של nbcthevoice ביוטיוב או כאן..

the wanted מתנצלים:
''We shouldn't have said it, to be honest with you. We just think manners cost nothing, you know what I mean?
''The rest of the judges were really nice and she didn't look at us or even talk to us but we apologise for the comment but we get a bit frustrated. It's just common courtesy.''

משטרת האופנה קלי אוסברן פיזרה פרגונים לכריסטינה ונראה כי ה
(סורי על הנבזיות
) סיימה את הקטע או ככה זה נראה לפחות..
"I think she's looking way better right now, she's got a great voice and she's got a beautiful son,"

יום טוב !

DAN1EL

New member
בחירות ממש אמיצות של Team Christina

בדיוק היום שמעתי באוזניות את Skinny Love, זה אחד השירים שאני הכי אוהב מהאלבום הראשון של בון איבר, אם לא הכי, והופתעתי למצוא אותו בתוכנית כזאת!
לינדזי לא שרה את זה יפה כמו המקור (ממליץ לכולם לשמוע), אבל עדיין היו לה כמה רגעים יפים שם ושוב - סחטיין על הבחירה!
גם הבחירה של כריס מאן - שוב, זה לא משהו שתראו בכל תוכנית כשרונות מהסוג הזה.

הופעות אחרות שראיתי:
ג'ולייט - היא מדהימה, ובשבוע שעבר היא הפציצה עם אירוסמית', אבל פחות אהבתי את הביצוע הזה שלה לשיר האדיר הזה.
טוני - הממ. הוא יודע לשיר, אבל אני ממש לא מתלהב ממנו מבחינה מוזיקלית. הוא די משעמם אותי. אני לא רואה את עצמי מקשיב לשירים שלו. הוא מאוד מקצועי כפרפורמר, יודע את העבודה, אבל זהו זה. שם זה נגמר.

אדם עולה לי על העצבים. כל פעם שאני רואה אותו אני נגעל. יש בו משהו כל כך מלאכותי ודוחה, הפרצופים האלה שלו...כל כך מודע לעצמו.

DAN1EL

New member
טוני מגיב להערה של כריסטינה

המראיינת נשמעת די hater, שאלה אותו שלוש שאלות ברצף על כריסטינה, שכל אחת מהשאלות מנסה באופן ברור להוציא ממנו טינופים עליה (והשאלה האחרונה על הכתר - תנוחי, כלבה!).

http://www.accesshollywood.com/tony...confusing-comments-on-the-voice_video_1399058

מצד אחד - האמירה של כריסטינה באמת היתה ביצ'ית להחריד
ועוד אחרי שהיא החמיאה לו...היא כאילו לא יודעת מתי להפסיק.
מצד שני - הבן אדם לא יכול לצפות שהוא ירכב בכוח על היסטוריית המיקי מאוס קלאב שלו (עושה קאבר לבריטני וכו') ושהוא לא יזכה לתגובות אחר כך.
נראה שכריסטינה לא אוהבת את העובדה שעם כל הקשור לטוני, מהרגע הראשון שהביאו אותו לתוכנית, it's not about THE VOICE.
זה באמת קצת לא פייר כלפי שאר המתמודדים, וכריסטינה כנראה פשוט לא הולכת לשתוק בקשר לזה בזמן הקרוב.

DAN1EL

New member
הקטע החדש של כריסטינה: מניפות?

מה אתם חושבים על זה? :)

נטליונת

New member
מי דונט לייק

מוסיף לה ללוק הביצ'ית... ואני לא חושבת שהיא זקוקה יותר לתוספות.

נטליונת

New member
אז זה בדיוק מה שאני לא אוהבת בה

מיצינו את הקטע של הביצ'ית. כריסטינה מוב און!!

DAN1EL

New member
היא לא תמצה את זה לעולם.

חוץ מזה - כריסטינה יודעת מה היא עושה. היא בעסק הזה לא מהיום.
התקשורת קופצת עכשיו על הקטע הזה שהיא ביצ'ית או "נסיכת קרח" או וואטאבר בגלל כל התקריות האחרונות עם ביבר, טוני לוקה ולהקת הבנים ההיא, וכריסטינה פשוט משחקת את המשחק.

זה כמו שהיא עשתה בזמנו ב-EMA שהיא לקחה את כל השמועות עליה באותה תקופה וצחקה עליהן (עם הומור עצמי מסוים), למשל כשחבורה של גברים נשאו אותה לבמה א-לה קליאופטרה, כשהיא זרקה חיצים על מטרה עם תמונה של קלי אוסבורן וכו'.

היא יודעת במה להאכיל את התקשורת ואיך לנצל את המוניטין הביצ'י הזה לטובתה.
אני אוהב את זה שיש לה הומור עצמי ושהיא לא שמה זין. כל עוד היא נהנית - בכיף.

DAN1EL

New member
וזה אכן עובד...

האתר של הלוס אנג'לס טיימס עשה כתבה על הפרק של אתמול שכולה עוסקת בכריסטינה ואיך היא גנבה את ההצגה:
http://latimesblogs.latimes.com/sho...s-center-stage-whether-we-like-it-or-not.html

כך גם עשה האתר "האפינגטון פוסט", שגם בכתבת הוידאו שלהם נאמר - למי אכפת מהמתמודדים כשהכל בעצם סובב סביב כריסטינה?
http://www.huffingtonpost.com/2012/05/01/christina-aguilera-the-voice_n_1468333.html

אז אני אגיד שוב: היא יודעת מה היא עושה. :)

Music Man XD

New member
בדיוק.

כריסטינה יודעת לשחק את המשחק. היא לא מחזירה לתקשורת עם תגובות כועסות, ציוצים מפגרים בטוויטר (כמו שריאהנה למשל עושה, זה כל כך ילדותי וטיפשי) או אצבע משולשת בפפראצי - היא עושה את זה בדרך הרבה יותר פיקחית. כי אם היא תגיב בעצבים, תקלל, תכעס וכו' - היא תהיה הצד החלש. אבל לא, היא תמיד צוחקת אחרונה ויוצאת מנצחת.

אומרים שהיא ביץ'? יופי, היא מקליטה שיר שקוראים לו Vanity.
אומרים שהיא שמנה? מעולה, היא יוצאת לקניות בחנות הלבשה תחתונה עם מכנסונים קצרצרים ורגליים חשופות.
אומרים שהיא קרה, מגעילה, וחייבת לשנות את הלוק שלה? נהדר, היא מוסיפה עוד קצת איפור וחובשת כתר עם גולגולת על הראש.

ובכל הזמן הזה היא ממשיכה לחייך לצלמי הפפראצי, להתעלם מהשאלות המפגרות שלהם, ולנצח.

Music Man XD

New member
האמת שקראתי כמה פוסטים

עם חוויות של מעריצים שהיו בסטודיו (בהקלטות של התכנית) וכמעט כולם אמרו שממש חם שם
יכול להיות שזה פשוט הפתרון שלה.

בכל מקרה, זה אחלה

Music Man XD

New member
אז ככה..

קודם כל, לגבי הלוק שלה אמש: ידעתי שהשמלות הצבעוניות והאיפור העדין לא יישארו הרבה זמן
הנה היא מופיעה בלוק "כריסטינה" טיפוסי - הרבה שחור, ליפסטיק אדום, רגליים (ותחת
) חשופים, שיער גדול וכמובן, הכתר
היא גדולה.

אז כמובן שיהיו כאלה שיתלוננו, אבל אני אוהב שהיא משחקת עם זה כל שבוע. אני מופתע בכל פעם מחדש ממה שהיא עושה, ואני אוהב את העובדה שהיא לא לוקחת את ה"לוק" שלה יותר מדי ברצינות. תראו לי עוד תכנית ריאליטי שבה מנטורית/שופטת מקבלת המון ביקורת על היותה ביץ' ובשבוע שלאחר מכן היא מגיעה עם תחת חשוף וכתר
אין כמותה!

היו בפרק האלה כמה רגעים קטנים ששווה לצפות בהם. למשל הקטע בו היא דיברה, אדם דיבר באמצע והיא אמרה לו "hush hush" בשיא הרצינות
או התגובות שלה למעריצים שצרחו כל הערב "We love you Christina!!", והקטע בו היא חיבקה את לינדזי ועשתה את הפוזה הזו

לגבי ההופעות - אהבתי את לינדזי, ג'ולייט, וגם ג'מאר היה אחלה. כריס הפתיע אותי לטובה עם ההופעה הכי טובה שלו לטעמי (הקודמות היו קצת יבשות), קטרינה הייתה חביבה, ונראה לי שזהו. בגדול הצוותים של סי-לו וכריסטינה חזקים בהרבה מאלה של אדם ובלייק.

מסכים איתך

זה באמת כיף ומפתיע כל פעם הלוק שלה למרות שללא ספק האיפור העדים הרבה יותר מתאים כמו בשמלה הכתומה אגב קים קרדישיאן עם אותה שמלה לפני 4 ימים

ללא ספק החצי גמר הזה היא לקחה את הפוקוס אליה היא היתה ענקית פשוט לדעתי!
והקטע עם טוני לוקה מעצבן אותי הוא והמנטור שלו עם השירים של בריטני.. כריסטינה הכי אמיתית ואם היא אהבת היא אומרת ומראה! ואם לא אז .. לא! היא לא צריכה להיות המאמי הלאומית היא אומרת את האמת וזהו.. מה הקטע זה ברור שזה בכוונה..!

למעלה