עדכונים ושאלות

עדכונים ושאלות

טוב יקרות, תודה רבה על התמיכה, אתן כל כך מבינות וזה באמת מצרך נדיר.... אבל בכל זאת, תשובה שלילית.... דיברתי עם הרופא המקסים שלי, אמר לי להפסיק תמיכה ולהתחיל גלולות ביום השני למחזור...הסברתי לו שנורא קשה לי להיות במחזור(כאבים נוראיים- טוב את בטח יודעות איזה סיוט זה) ואם אתחיל גלולות עכשיו זה אומר שאקבל 2 ווסתות עד לתחילת הטיפול. ולכן הוא נתן לי אופציה שניה, להמשיך עם התמיכה ההורמונלית של אנדומטרין ופרוגונובה עד ליום ג' בו ניפגש ואז נחליט מה עושים... מה דעתכן? מצד אחד לא לקבל פעמיים מחזור מאוד מאוד קורץ לי מצד שני, ההורמונים האלה לא מזיקים לנו? לא עדיף לקחת מהם כמה שפחות? מישהי כבר עשתה דבר כזה או שאני מחדשת פה משהו? דרך אגב, אחרי כמה טיפולים לדעתכם כדאי לעבור רופא. הוא מקסים אמיתי, אבל הכשלון הזה גורם לפחד שאולי אנחנו מפספסים עוד משהו

זואילי

New member
הי קוקילידה

מצטערת לשמוע על השלילי
אני מתנצלת שאינני זוכרת, כמה טיפולים עשית? ואיזה פרוטוקולים? לגבי עוד כמה ימים עם הורמונים - אני מאוד אוהבת פרוגסטרון, אז מניחה שאם האנדומטרין לא מגרד לך
ואם את מגיבה טוב לפרוג' - אז בקטנה... עוד כמה ימים לא ישנו. לגבי הפרוגינובה - טוב, אני שונאת אסטרוגן, אז לא יודעת מה להגיד... אם אין לך כאבים אז כנראה שזה בסדר. אני בטוחה שהרופא יודע מה הוא עושה. מן הסתם לא גיליתם את אמריקה עם עוד כמה ימים של תמיכה אחרי בטא שלילית. לגבי מעבר רופא - אצלי באופן אישי זה תלוי בהמון גורמים, כשכשלונות טיפול דווקא נמצאים אצלי בסדר עדיפות אחרון. כמה טיפולים עשיתם ביחד? האם היו גיוונים (קצר, ארוך, שינוי תרופות, שינוי מינונים וכו'), האם היו אקסטרות (פיפל, ענייני קרישיות וכו'). לצערי - הכישלונות שלנו לא ממש תלויי רופא.. כי התרופות הן אותן תרופות, מומחיות הרופא היא אותה מומחיות, הצלחותיו עם אחרות היא הצלחה שלהם ועוד ועוד. אני כן מאמינה בשינוי מעבדה. אבל אם את באחת האסותות או בתה"ש - אז המעבדות מעולות. בסופו של דבר - אמנם העוברים הם תוצר של פרוטוקול ש*הרופא נתן*, אבל איכות העוברים תלויה בשורה תחתונה בביציות שלך ובזרע של בן הזוג, ואם יש הריון - הוא תלוי רק בגופך ובהרבה מזל... עדיין, מקובל וידוע שמטופלות נודדות מרופא לרופא כשהדרך מתארכת. אם את שמה את האנדו בצד מבחינת חשיבות - יש מאות רופאים שאת יכולה לפנות אליהם. תחזיקי מעמד, ובהצלחה בסבב הבא

מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

לא יכולה לענות לך על השאלות ....וחושבת שבנוסף לתשובה של זואלי תוכלי לפנות גם בשאלות לפורום פוריות שם בטוח ניסו הכל.... חיבוקים

galim29

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת כל כך. לא יודעת מה להגיד. לא מבינה בתחום. בהחלט ממליצה לפנות לפורום פוריות, מקווה שיתנו לך תשובות שיעזרו. מאמינה גדולה בתחושות בטן ואינטואיציה לצד בניית אמון מהרופא המטפל. לוקח זמן לסמוך על רופא. ולא תמיד לעבור מרופא לרופא עוזר אלא יותר מבלבל ומתסכל. מחכה איתך לתשובה חיובית.

הי זואילי....

אני חייבת לציין שתמיד את כותבת דברים שמכניסים אותי קצת לפרופורציות הנכונות. גם התייעצתי איתך לפני שהחלטתי לעבור את הלפרסקופיה, ולשמחתי ההחלטה התבררה כנכונה ביותר עבורי, כי המצב בפנים היה ממש זוועתי. האמת היא שעשיתי טיפול הפריה אחד וסבב החזרת מוקפאים אחד בלבד. המחשבה של לעבור רופא לא באמת הגיונית כרגע, כי הסבב היה באמת טוב יחסית, היו מספר עוברים איכותיים והכל היה כמו שצריך, זה רק הפחד שלי שיש אולי עוד משהו שלא עלינו עליו.... עברת פעם היסטוקופיה אבחנתית? מתי אמורים לעשות את הבדיקה הזו?

זואילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה טוב שאת עם היד על הדופק. אבל יש כאן עניין של ללמוד מה מתאים לך מבחינת פרוטוקול וזה לצערינו יכול לקחת זמן. אז לוקחים נשימה עמוקה וממשיכים. אם אין לך בעיית רירית, אם הבטן נקייה אחרי הניתוח אז אין ממש צורך בעוד בדיקות פולשניות. אני עשיתי היסטרו אבחנתית אחרי צילום רחם בו התגלתה חצוצרה סתומה. לא עשיתי עוד היסטרוסקופיות בהמשך. אם יש מספר נאה של ביציות, אפשר לבקש שעל חלק יעשו איקסי כדי להגיע לאחוז גבוה יותר של הפריות. אם העוברים ביום ההחזרה יפים וטובים, דברי עם הרופא על הקפאה של הנותרים ביום ההחזרה, ואת העוברים הפחות יפים - שינסו לגדל, כך ש"תרוויחי" יותר מוקפאים וסבבים קלים יותר מבחינת הורמונים (סבבי מוקפאים). מקווה שתצלחי את הווסת וקדימה לסבב מנצח!!

למעלה