עדכונים הממממ

עדכונים ../images/Emo42.gif

הקישורים בפורום עודכנו
בדף הראשי של הקישורים תוכלו למצוא נושאים שונים, כאשר היום נוספו שתי קטגוריות חדשות לקישורים (מה שחדש הודגש): 1. יומן שיעורים (היומן מתעדכן באופן מיידי כשיש דיווחים חדשים) 2. פינות (תוכלו למצוא פה את השרשור העדכני לכל פינה) 3. פורומים (קישור לפורומים אחרים) 4. אתרים (אתרים שקשורים לפורום לחיות בהרמוניה) 5. הסברים חשובים מתוך שיעורים 6. המלצות לתרגילים מאת חברי הפורום 7. חברי הפורום כותבים בנושאים אתם מוזמנים להציץ בקטגוריות
באם יש לכם הצעות, או דברים שהייתם רוצים לראות, אתם מוזמנים לשלוח לי (deep ocean) אותם לתיבת המייל שלי שמפורסמת בכרטיס האישי שלי. שתהיה לכולם גלישה מהנה!

הקישורים עודכנו שוב פעם! ../images/Emo142.gif

להזכירכם, שתי הקטגוריות החדשות הינן: המלצות לתרגילים מאת חברי הפורום: פה תוכלו למצוא בין השאר - המלצות למדיטציה, טכניקות להפיג חששות מהדרכה, טכניקות לחיזוק הגוף, חיזוק הריאות, כושר ריכוז, טכניקות ללמידה למבחנים, איך לקום בבוקר, טכניקות לניהול זמן, שמירה על החום בחורף, עיסוי עצמי ועוד!! חברי הפורום כותבים בנושאים שונים: פה תוכלו למצוא בין השאר - הודעות על אהבה, דימוי עצמי, היש והאין, הערכה מול הערצה למדריך, כל מה שרציתם לדעת על טנטרה, על הסרט מטריקס, מדיטציה ועבודה פנימית, מחשבות גוף ומה שביניהם, על הפחד ועוד!! מומלץ בחום לבדוק את הקישורים!!

כתובת מקוצרת של הפורום

יש כתובת מקוצרת לפורום לחיות בהרמוניה, והיא זאת: http://forums.tapuz.co.il/harmony אם במקרה אתם נמצאים במקום מסויים, ואתם רוצים להפנות מישהו לפורום, אז יש כתובת שקל לזכור אותה יחסית. כל הפורומים קיבלו כתובות מקוצרות, אגב.

deep ocean

New member
נוסף מאמר חדש במאמרים

קינסיולוגיה - תורת ריפוי! פרטים, מושגים, מידע / לוין אסתר

אסתי123

New member
קינסיולוגיה

לכל המעונין- תחת מאמרים- מתפרסם מאמר על תורת הקינסיולוגיה. תורת ריפוי חדשה העושה נפלאות בגוף ןבנפש. ללא תרופות. במאמר אינפורמציה על התורה, הסברים..... קריאה נעימה

קינסיולוגיה-

לפני כמה זמן הייתי אצל איזו מתקשרת והיא אמרה לי שכדאי לי ללמוד קינסיולוגיה מאחר ויש לי הבנה של תת-המודע...אני ´קולטת´ אנשים, מניעים נסתרים וכו´...זו היתה הפעם הראשונה שבכלל שמעתי על מושג הזה.. האם הקינסיולוגיה עוזרת לצאת ממצבים רגשיים וגופניים קשים?

אסתי123

New member
קינסיולוגיה- לימודים

לנטשה קינסיולוגיה היא תורה מופלאה. תורת ריפוי מופלאה. ממליצה על לימודי קינסיולוגיה מכל הלב. לא תישארי אותו בן אדם. כל ההתיחסות שלך לעצמך ולעולם תישתנה לחלוטין. תקבלי תובנות חדשות, מודעות חדשה , תירפאי!!!! למרות שאיני יודעת על מחלה אצלך, כולנו סוחבים חבילות כאלו ואחרות. תיפטרי מהחבילות האלו ןאיכות חייך תשתנה. את גם יכולה לעבור טיפול קינסיולוגי ולהיווכח הלכה למעשה בנפלאות הטיפול. חג-שמח

לאסתי- בקשר לקינסיולוגיה

קודם כל אני סובלת מהתקפי פאניקה מלווים באגורפוביה. הייתי מאוד רוצה לנסות טיפול. איפה זה אפשרי? האם זה משחרר מטראומות? והיכן ניתן ללמוד קינסיולוגיה? בברכת חג שמח, נטשה אוהבת.

אסתי123

New member
התקפי פאניקה

מה שעושה טיפול קינסיולוגי הוא שחרור וניטרול טראומות מן העבר, לעיתים העבר הרחוק מאוד. לעיתים העבר הלא מודע. חוויות שאינן אגורות בזיכרון המודע, הן בתת מודע ובכל זאת משפיעות על כל איכות החיים. המודע לא זוכר אבל הגוף זוכר!!!!!! לקינסיולוגיה דרך נינוחה וזורמת להגיע לחוויות, זיכרונות, טראומות, צלקות, פחדים....הלא מודעים ולטפל בהם. הטיפול בהם משנה גורלות!!!! כול-טוב

למעלה