עדכונים בקהילה

דור לוי

New member
עדכונים בקהילה ../images/Emo124.gif

סטטוס: לאט לאט אני מתקדם עם תרגום המאמרים של טיוטת התוכנית מהאתר הזמני בנענע http://planet.nana.co.il/levydor/reforma למאמרים בתפוז. לצערי יש מגבלות למערכת בתפוז, וכתוצאה חלק מהמאמרים הופכים להיות לא קריאים. בכל מקרה חלקם היה בראשי פרקים בלבד. אבל כשזה מסומן ברשימה של bullets ב word והעיצוב הולך לאיבוד... אכן קשה לקרוא את זה. אתר לקהילה אני מתכנן להקים אתר לקהילה, כרגע אני בודק אספקטים משפטיים, בפורום משפט האינטרנט וההיטק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=434&msgid=24080998 ייתכן, אם לא אסתדר אם מערכת המאמרים בתפוז, שאשים גם את המאמרים באתר. יהיו שם גם קבצים שלא תואמים פורמט מאמרים כמו מצגות ו PDF. כאשר המאמרים, יהיו בפורמט סביר, אני מתכנן להתחיל להעלות לדיון ולבדיקה מקטעים מהמאמרים. בכל מקרה מי שכבר עכשיו הספיק לקרוא חלקים מוזמן להעלות כבר עכשיו שאלות, ביקורת, הערות והארות... כמובן תמיד, בצורה תרבותית... ולפי כללי תפוז. מוזמנים גם להעלות לבדיקה נושאים אחרים, סה"כ אני מקווה שלא אצטרך להיות במצב קבוע שבו אני משתתף חצי מהזמן, וכל השאר מתחלקים בשאר... ברור לי שיקח זמן שנגיע לזה. הדריכו אותי שיכול לקחת גם חצי שנה-שנה להעלות קהילה... שאלות והמלצות מכיון זו פעם ראשונה מבחינתי
לבצע פרויקט כזה, אשמח להצעות הערות והמלצות בנוגע לניהול הפורום והקהילה. כגון, מה הייתם רוצים לראות? אני לא מבטיח שאוכל להענות - אני מבטיח לבדוק! אפשר כאן או ישירות לדוא"ל levydor at netvision.net.il מה דעתכם לגבי הקמת רשימת תפוצה? ברור לי שיהיו מעט עדכונים ברשימה - אני מטיח להשתדל לא לנדנד..., אבל מי שרוצה להתעדכן מוזמן לשלוח אלי - לא כאן את הדוא"ל. עד כאן בינתיים - לילה טוב...

שלום

הייתי מעוניין לראות כאן דיונים ברמות המיקרו והמקרו כלכליות, לאו דווקא בהקשר של הרפורמה הכלכלית.

דור לוי

New member
אדרבה , חופשי לפתוח דיונים ושאלות

אשמח לזה שכולם יוסיפו נושאים לדיון כל זמן שיש קשר לכלכלה. ובעצם, איזה נושא לא קשור לכלכלה? אשמח גם להגיע לפוזיציה של דיון ולא של שאלות ותשובות. בהחלט יש גם מקום לדעות בכלכלה. בניגוד למה שאולי מצטייר - לא כל הכלכלנים חושבים אותו הדבר... יש כאלה שחושבים אחרת וגם מדברים - למשל פרופ' שטיגליץ זוכה פרס נובל, שהעז לבקר את קרן המטבע והודח ממנה... חלק מהאקדמיה, כנראה פוחד לשלם את המחיר...

למעלה