עדכונים בנוגע ללוח המשדרים.

boba banay

New member
למה בוטל השידור החוזר של סטארגייט ב00:15?????

אני צופה מכור לסטארגייט וכל יום אני רואה רק בשעה הזאת כי אני עובד כשיש את שני השידורים האחרים היום ללא התראה מוקדמת בעוד אני מצפה שתגיע השעה יש גולשים בזמן במקום לא מקובל בכלל ות'אמת מאד מעצבן כי היום היה חלק שני של פרק כפול שחיכיתי כל הסופש לראות רן, צופה מאוכזב כנראה שצריך להתחיל להוריד מהאינטרנט את שאר הפרקים מעכשיו

גללללי

New member
סטארגייט שידור חוזר

הפרק היומי של סטארגייט SG-1 משודר בימים א'-ה' בשעה 14:20 ובשידור נוסף בשעה 21:15 . החל מה- 11.08 שידור חוזר נוסף גם בשעה 00:50 בברכה, צוות הערוץ

גללללי

New member
המחוז שידור חוזר

החל מה – 11.08 נחל בשידור נוסף של המחוז עונות 3+4 בימים א'-ה' בשעה 00:05 בברכה, צוות הערוץ

Witchcrafts

New member
עדכונים בנוגע ללוח המשדרים.

אוקיי, כולנו הבנו שיש שינויים בזמנים. לא ציפיתם שהערוץ ישאר במתכונת הנוכחית, נכון? אז על מה כל המהומה? הרי הכל מכורח הנסיבות. מה גם שאם על כל סדרה היתה פרסומת שמיידעת על השינוי, הייתם עלולים לפספס אותה ומחליטים לזעום על כך. בכלל, אין טעם שיתחילו להודיע על כל עדכון ושינוי ושיבוץ מחודש; לשם כך יש לוח משדרים (בעיתון, באינטרנט ובכפתור קטנטן בשלט).

תגידו

יש שידור חוזר של שעות אפלות בימי חמישי בשעה 19:00 ??? כי אני אמורה לעבוד מחר בערב, ואני לא יודעת אם שווה להגיע או להגיד שאני חולה...

slayer510

New member
למה שלא יהיה...?!

שעות אפלות נכללת בתוכניות הפריים טיים של AXN(כמו על טבעי וסמולוויל לשעבר), אז כמובן שיהיה שידור חוזר! אחלה סדרה, דרך אגב

ענתר

New member
מצטערת את לא צודקת

להוריד סידרה מזמן שידור כמה פרקים לפני סיום זו שערוריה זה לא כורח נסיבות, במיוחד לא כשהנסיבות להביא שלושה פרקים ברצף של סידרה שעברה מליון פעמים. להוריד את סטרגט מהזמן שלה בלילה, ולהשאיר זמנים אחרים, זה לא מחפה. אני לא הייתי מתחילה לראות סידרה ב 9:15 ולא הייתי רואה את סטרגט בכלל

למעלה