עדכוניישן

chocolata1

New member
עדכוניישן

היי לכולן אני אחרי ניתוח שעברתי ביום שלישי הניתוח היה מורכב היו לי ציסטות בשתי השחלות, שחלות דבוקות אחת לשניה ולרחם. נגעים בכל מקום שרק אפשר הרופא המשובח עשה עבודה טובה, ניקה את המוקדים, הוציא את הציסטות והפריד את השחלות ושמר על אבריי זו לאפ' שניה. הפעם עברתי אותה ע"י מומחה לאנדומטריוזיס מסקנות: להיות מטופלת ומנותחת רק אצל רופא שמבין באנדו והרופא הוא: דר יובל קאופמן מהכרמל. ממליצה בחום עליו. מנסיון עם רופאים ומהתרשמות יש בו את כל מה שהופך רופא לרופא טוב הוא מקצועי, ובעל ידע. אמפטי, ולא מדבר שטויות חוץ מזה שגם המזכירות שעובדות איתו בכרמל מקסימות ואדיבות אני רוצה לציין שגם הייתי אצל דר שיינמן ביעוץ פגישה אחת והתרשמתי ממנו לטובה. אולי במצב אחר של החיים הייתי ממשיכה אצלו ותודה לכל אחת מכן שעזרה במתן מידע ותמיכה לזק - תודה מיוחדת את מאמאסיטה

ליאל ד

New member
החלמה מהירה!!!../images/Emo140.gif

אני אמורה לעבור ניתוח אצל דר' קאופמן באסותא בעוד שבוע וחצי - איזה כיף לשמוע את ההתרשמות שלך ממנו! מאחלת לך החלמה מהירה!

liats80

New member
טוב לשמוע שאת אחרי

שמחה שעבר בשלום. מקווה שתרגישי הקלה ושיפור. החלמה מהירה!

דפי 30

New member
אין כמו להיות אחרי :)

שמחה שאת בטוב. שתהיה לך החלמה מהירה!!!

chocolata1

New member
אכן ההחלמה מהירה

לא כואב לי בכלל בכלל לא מרגישה כבר את התפרים עד היום שרף קצת עכשיו זה הפך למגרד (לא מגרדת) יש מעט מעט מעט מעט דימום אחרי כמה זמן מהניתוח אפשר להתחיל לעשות נסיעות ארוכות ולחזור לעשיה?

chocolata1

New member
שאלה לאלו שעברו ניתוח

אחרי כמה זמן מהניתוח חזרתם לפעילות?

חזרתי לשיגרה

לאחר חופשת המחלה, 3 שבועות, אבל עדיין השתדלתי לא להרים דברים כבדים ולא להתאמץ מידי.

liats80

New member
זה מאוד אינדיווידואלי

תלוי גם בבחורה וגם בניתוח ומה שנעשה בו. אני באופן אישי חזרתי ל"פעילות" כשבוע לאחר הניתוח (בשני הניתוחים שלי). אבל - א. נשמע שהניתוחים שלי היו קלים יותר מזה שלך. ב. כשאני אומרת פעילות אני מתכוונת בעיקר לעבודה והעבודה שלי היא בישיבה. למרות שגם עשיתי עבודות בית - אבל זה היה סבל ולדעתי טעות. ג. בפעם השניה עוד היו לי כאבים די חזקים כשחזרתי ל"פעילות". אני מניחה שבנסיבות אחרות הייתי נשארת בבית לפחות עוד שבוע. ד. אם בטעות התכוונת לספורט, אז אני עוד לא ממש חזרתי ועברו שלושה וחצי שבועות מהניתוח. אבל ביום שני האחרון רכבתי (לאיטי) על אופניים 16 קילומטרים והרגשתי מצוין. ה. מזכירה שוב שזה מאוד מאוד אינדיווידואלי. תראי איך את מרגישה ועשי את הכל באיזי איזי. והכי חשוב אם יש לך איזשהן ספקות תתייעצי עם הרופא שלך.

למעלה