עדכוניים =]

כמה כייף לקרוא!! ../images/Emo140.gif

ידעתי ש 2009 תהיה שנה מאוד חיובית להיל, ושהיא עוד תפתיע בענק! אני כבר מחכה לסרט הזה... גם בהודעות האחרונות שלי כאן הבעתי את דעתי, שוב ושוב וטענתי שאין מה לדאוג... סמכו עליה שהיא עוד תכבוש המון פסגות , וכשחקנית , אני בטוחה שהיא לא רחוקה אפילו מהפסגה הכי גבוהה שיש , האוסקר. גם זה יגיע. והסבלנות משתלמת, והרגע זה יהיה מתוק כפליים. למרות שב 2008 היה נדמה שקורים פחות דברים, ידעתי שהילארי לא ממש נעלמה, מניסיון, כמישהי שמנהלת פורום רשמי לשחקנית מאוד מוכרת ואהובה, כשחקן/שחקנית כל שהוא/היא ''נעלמים'' לתקופה מסויימת, הם למעשה עובדים על כמה דברים במקביל... אני כ''כ מחכה לסרטים והאלבום ... יהיה מדהים, על בטח...
כייף לחזור אחרי תקופה קצרה שלא הייתי כאן...

AvivoOosh

New member
רק אני,או שהיא ממש ממש דומה לאמליה איטאס?

[סיילו בכמעט מלאכים]

AvivoOosh

New member
מכורה לזה 33>D:

אמליה תמיד מזכירה לי מישי,ואני אף פעם לא מצליחה לזהות מי זאת... עכשיו אני מסתכלת,והן ממש ממש דומות!

hilary4ever

New member
[=..

אם את רוצה יש פורום לכמעט מלאכים.. אותה הכתובת של האתר רק שבסוף המספרים..1949.. גם אני שם..[=

נוייההה

New member
יש משו דומה אבל...

לכל אחת מהן יש יופי שונה כזה... ופששששש אוהבותת כמעט מלאכיםם ! מלכותת אנני מכורהה לסדרהה הזאאאתתתת D:

AvivoOosh

New member
נויוש,מגיע לך צל"ש!!!

באמת כל הכבוד שעידכנת מאד ששיר עזבה ומאז שאני קצת דפקתי לכם ברז[שוב קילקלתי את המחשב שלי D:] ממש ממש כל הכבוד,אני ממש ממש גאה בך :)33>

AvivoOosh

New member
הילארי התארחה בתוכנית הרדיו Bonnie & Clyde

ב14 לינואר הילארי התארחה בתוכנית הרדיו Bonnie & Clyde,בראיון הילארי סיפרה קצת על התוכנית החדשה שלה שתשודר בBBC,על הסרט החדש שלה,ועל האלבום החדש שלה... הילארי מדווחת שהיא כרגע בלוס אנג'לס,ושהיא לוקחת הפסקה מהכל... את הראיון המלא תוכלו לשמוע אם תלחצו כאן

למעלה