סופסוף מישו מסכים איתי DD: ממש מתאימים לה המשקפיים DD:
ו ואני רק רציתי לשיר New member 3/4/09 #21 לגמרי! נהיה לה לוק מאוד בוגר! אהבתי בטירוף ... ממש מתאים לה... מראה מאוד בוגר , חיובי , ומאוד עדכני . היא נראת סטייל עורכת דין כזה ... חופשי היא יכולה להמשיך לשחק בסדרות אמריקאיות בוגרות יותר כמו ''חוק וסדר'' וכו'...
לגמרי! נהיה לה לוק מאוד בוגר! אהבתי בטירוף ... ממש מתאים לה... מראה מאוד בוגר , חיובי , ומאוד עדכני . היא נראת סטייל עורכת דין כזה ... חופשי היא יכולה להמשיך לשחק בסדרות אמריקאיות בוגרות יותר כמו ''חוק וסדר'' וכו'...
H hilary4ever New member 3/4/09 #23 סליחה?! XDD.. בקשר לזה עם הסדרות את צודקת..>< איזה מגניב יהיה לראות את היל בCAI או בללא עקבות זה יהיה שולט..!!
סליחה?! XDD.. בקשר לזה עם הסדרות את צודקת..>< איזה מגניב יהיה לראות את היל בCAI או בללא עקבות זה יהיה שולט..!!
נ נוייההה New member 4/4/09 #25 הייתי מעדיפה אותה עם משו עדין יותר זה נראה אגרסיבי מידי גדול כזה מכסה לה את כל הפרצוף
ע עוזבת ונשארת במקום New member 7/4/09 #34 רק אני לא ידעתי שהיא חזרה לבלונד ? איייייייייייייזה מדהימה! לדעתי ממש יפה המשקפיים ..
ו ואני רק רציתי לשיר New member 3/4/09 #18 יצא לי עכשיו להשלים את כל העדכונים... והרגע ראיתי בהתעמקות את 2 הטריילרים ל''גרטה'' ו''סייפטי גלאס'' , הם נראים מעולה... מחכה כבר לראות את הסרטים ...
יצא לי עכשיו להשלים את כל העדכונים... והרגע ראיתי בהתעמקות את 2 הטריילרים ל''גרטה'' ו''סייפטי גלאס'' , הם נראים מעולה... מחכה כבר לראות את הסרטים ...