שכחת אותי...:( תוסיפי גם את הת"ל שלי-19/09!!!
ד דולב22 New member 25/7/05 #24 תגובה הדר, בוקר טוב, נכנסתי מקודם ללוח האירועים וגיליתי שאני לא מצוין. תאריך הלידה שלי הוא 7.1.1983 (ביום 7.1.2006 אני אהיה בן 23). תודה דולב.
תגובה הדר, בוקר טוב, נכנסתי מקודם ללוח האירועים וגיליתי שאני לא מצוין. תאריך הלידה שלי הוא 7.1.1983 (ביום 7.1.2006 אני אהיה בן 23). תודה דולב.
M M a r i a n21 New member 25/7/05 #25 יש כאלה שלא יכולים לרשום בפורום כל הזמן כי אין כל כך זמן אבל ממש צמצמת את הרשימת יומהולדת הייתי בטוחה שיש הרבה יותר אנשים בפורום הזה. ודרך אגב אני מיכל והתאריך שלי 12/09
יש כאלה שלא יכולים לרשום בפורום כל הזמן כי אין כל כך זמן אבל ממש צמצמת את הרשימת יומהולדת הייתי בטוחה שיש הרבה יותר אנשים בפורום הזה. ודרך אגב אני מיכל והתאריך שלי 12/09
L Larger Than Life New member 25/7/05 #27 זה לא שאין כאן עוד אנשים.. זה ברור שיש הרבה כאן בפורום שלא רשמתי אותם.. לא בגלל שהם לא רושמים כאן, אלא בגלל שפשוט לא ידעתי את היומולדת שלהם, סורי. אני אוסיף את שלושתיכם עוד מעט.
זה לא שאין כאן עוד אנשים.. זה ברור שיש הרבה כאן בפורום שלא רשמתי אותם.. לא בגלל שהם לא רושמים כאן, אלא בגלל שפשוט לא ידעתי את היומולדת שלהם, סורי. אני אוסיף את שלושתיכם עוד מעט.