עדכון

מיכל235

New member
עדכון

הייתי היום בבלינסון, רצו להכניס אותי כבר לניתוח לפרוסקופיה ביום רביעי השבוע, אך לא רציתי גם מבחינת העבודה אני לא יכולה להודיע להם מהיום למחר ולדפוק את כולם, וגם זה יותר מדי מוקדם. אז בסוף נתנו לי תור ל- 13/5 לטרום ניתוח והניתוח יהיה באותו שבוע. אז זהו סוף כל סוף יש לי תור לניתוח, והפחד מתחיל לחלחל ! יש לי שאלה לגבי הימים הראשונים לאחר הניתוח, אני גרה לבד עם הכלבה שלי, אמא שלי מתעקשת שבימים הראשונים אני לא יוכל לרדת עם הכלבה מפני שהתפרים יכולים להיפתח, בקיצור היא רוצה שנבוא לישון אצלהם כמה ימים. מנסיון שלכם האם באמת התפרים יכולים להפתח??

לא ../images/Emo13.gif

ובכלל, המלצת הרופאים היא ללכת כמה שיותר, ולא לשכב במיטה כל היום, כך ההחלמה מהירה יותר. אז מבחינת הכלבה - אין שום בעיה. מה שכן - תמיד נחמד שיש מישהו איתך אחרי ניתוח שיכול לפנק, ואמא הכי טובה בשביל זה
אז אם כבר הולכים לאמא, אז רק מהסיבה הזו. עם הכלבה אין בעיה, היא גם יכולה להסתפק במשך כמה ימים בטיולים של 5-10 דקות במקום חצי שעה.

ר ו מ י ה

New member
אחרי ניתוח צריך לנוח

ולכן אני ממליצה לך לשריין את האופצייה של בית אימך. ההחלמה תלוייה במספר גורמים כמו המנתח, הממצאים, אופן הניתוח ותגובת גופך לאירוע. בכל אופן, לא הייתי לוקחת צ'אנס בימים הראשונים גם אם תחושי טוב. מאחלת לך את מירב ההצלחה ומחכה לשמוע עידכון חיובי לאחר הניתוח

מיכל235

New member
תודה על התגובה המהירה ../images/Emo45.gif

טוב אז כנראה שאלך בכל זאת להורים לכמה ימים, האמת שלא נראה לי בכלל שהם יסכימו לשמוע משהו אחר. פשוט התרגלתי כבר ל"חופש" להיות לבד בלי שמישהו יגיד לי מה לעשות. אם אני הולכת להורים שלי אז הם כבר ירדו עם הכלבה ולא תהיה שום בעיה, הם גם מפנקים אותה כמו סבא וסבתא טובים (הם יהרגו אותי כשיראו מה רשמתי
) רק הבעיה שמרוב פינוק היא עולה במשקל וגם ככה היא שמנמונת, בעקבות הפינוק שהיא קיבלה בארוחות בפסח היא עלתה קילו במהלך החג.

ר ו מ י ה

New member
נו אז יש לך כלבה

אשר מקיימת את הילכות החג באופן המסורתי ביותר
שיעבור בקלות

סלסה מ

New member
הי מיכל

הי מיכל, אולי זה ישמע קצת דבילי, אבל לדעתי (ובמקרה שלי זה תופס) תלוי גם מה אופי הכלבה. הכלבה שלי קצת משוגעת וכשאנחנו הולכות ברחוב היא לוקחת אותי לטיול ולא אני אותה. אני צריכה לרוץ אחריה ולכן נמנעתי מטיולים עם הכלבה אחרי הניתוח. בנוסף, הכלבה שלי התרגלה לשבת עליי ואם אני שוכבת היא ישנה לי על הבטן, דבר שהייתי צריכה להזהר ממנו- כואב! בכל מקרה, חשוב מאוד להתפנק
(גם הרופאים בקשו שאדרוש פינוק). והכי חשוב- שיהיה בהצלחה!

מיכל235

New member
היי סלסה

אצל הכלבה שלי זה מאוד תלוי, היא רגועה עד שהיא מבחינה בכלב באזור ואז היא מתחילה למשוך. לגבי זה שהיא עלולה להכאיב לי בבטן, גם היום היא עולה אליי למיטה ואני נזהרת שלא תתקרב אליי כי האזור של השחלה כואב לי (אני לא מסוגלת לשכב על הבטן ולא על הצד של הציסטה). דווקא אצל הוריי המיטה קטנה יותר (לא מיטה זוגית כמו שיש לי בבית) ואז אני אצטרך להיזהר עוד יותר. בכלל אחרי שהיא לא תראה אותי יום, יומיים, היא תקפוץ עליי כמו מטורפת ואז בכלל נראה לי היא עלולה לפתוח לי את התפרים.

סלסה מ

New member
כלבלבים

הי מיכל, אני לא חושבת שהכלבה יכולה לפתוח לך את התפרים, הכל פנימי ומוגן היטב. מה שכן, זה בטח יכול לגרום לכאבים. הכלבה שלנו מאוד רגישה אלינו כשאנחנו עצובים או חולים וחייבת להתרפק. (בעצם במחשבה שנייה היא כל הזמן חייבת להתרפק). היא נורא רצתה להצמד אליי כשבאתי הביתה, במיוחד כי לא הייתי יומיים. פשוט הרחקתי אותה בעדינות ואז היא נשכבה לצידי ואז זה דווקא נחמד.

שלום למיכל ולכלבה שלה

לדעתי תלכי להתפנק אצל אמא ותנוחי. אחרי ניתוח יכול לפעמים להתפתח זיהום כמו שקרה אצלי וצריך לנוח!!! ולכן תסלח לי הכלבה אבל אני חושבת שמקומה בפנסיון לכמה ימים ולא איתך. סליחה אם נפגעת ובהצלחה.

מיכל235

New member
לא נעלבתי, אבל

למה פנסיון?? היא תבוא איתי להורים שלי והם יטפלו גם בי וגם בה (אמא שלי מתה על הכלבה ומפנקת אותה המון).

סלסה מ

New member
../images/Emo107.gif

מיכל, לדעתי הנוכחות של הכלבה תעשה לך מאוד טוב. את צריכה את האהובים שלך לצידך... אחת הסיבות שהתעקשתי להשתחרר הביתה זה הכלבה המשוגעת שלי.

לוואנדר

New member
את צעד אחד לפניי...

מיכל אני לפני לפרוסקופיה, מה ההבדל בין טרום ניתוח לניתוח עצמו? האם מתבצע באותו היום ? אין לי שום מושג לפני מה אני הולכת אנא אם יש לך פיסת מידע אשמח להתעדכן. ת ו ד ה

מיכל235

New member
לוואנדר

מה שהסבירו לי שטרום ניתוח זה פגישה עם המרדים ועם המנתח יום או יומיים לפני הניתוח. בבלינסון ימי הניתוח הם שני ורביעי, הטרום ניתוח הוא ביום ראשון ואז יגידו לי אם הניתוח שלי יהיה בשני או ברביעי. המזכירה במחלקה אמרה לי שזה כמעט יום שלם!! אין לי מושג מדוע זה אורך כל כך הרבה זמן.

למעלה